- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Ereshkigal #4675 üzenetére
Az openrc-s tárolók kisebb lemaradásban vannak a friss arch-os csomagokkal, épp ezért kérdezem, tudja e valaki melyik csomag okozta a bugot? Bár az is lehet mikorra bekerül az openrc-s tárolókba javítva lesz.
-
whbear
senior tag
válasz
Ereshkigal #4596 üzenetére
Igen ezt próbáltam de nem ment. Végeztem vele, eladom.
-
whbear
senior tag
válasz
Ereshkigal #4592 üzenetére
Köszönöm a választ. Honnan szedted le a driver forrását?
-
qisqaqas
senior tag
válasz
Ereshkigal #2981 üzenetére
Volt egy linuxot épp tegnap kezdő juzer aki szidta az ubuntut mint a bokrot. Aztán mondtuk neki hogy Arch. Linkeltük neki a wikit és azóta boldog user. Ez még évekkel ezelőtt történt.
Ha valaki hülye hozzá akkor Ubuntu se lesz neki jó.
Archot én javaslom a kezdőknek is, de csak ha el akarnak benne merülni. Amúgy nem.
-
válasz
Ereshkigal #2957 üzenetére
Hiába tömtem tele a PKG_CONFIG_PATH-t, nem segített, de végül megoldódott: le kellett törölnöm a mesa-t, és a mesa-libgl-t feltenni helyette (az ötlet onnan jött, hogy más gtk alapú fordításnál meg a gl.pc-t hiányolta a pkg-config), ehhez viszont szintén le kellett törölnöm a video drivert, mert az meg a mesa-libgl-lel ütközik... Mindenesetre most fordulnak a csomagok... este meg mehet vissza minden + kipróbálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest