Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fujifilm X
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- OLED TV topic
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Nekem a debi világában az ilyen olyan szoftverközpont ami mindig viszakozásra késztet.
Arch repo egy van és nem több, ami meg a hivatalos repoban nincs az az AUR-ben van.
Hozzá nem értők gépére legszívesebben debiant telepítenék (pl anyámékéra) mert kevesebbszer kell frissítgetni, de én mivel nem használom (a fenti okok miatt) ezért nem is értek úgy hozzá... (tudom nem egetverően nagy a különbség, de akkor is guglizni kell bármit akarok beállítani) Az meg már milyen egy éppen áttérő user előtt
Ezért maradtam én az Arch mellett....
Egyébkénet lassan fél éves Arch tapasztalatom az, hogy nem sok miért van aggódnivaló a frissítéseknél. Egy aranyszabály van.
Frissítés előtt megnézni a híreket, és gondosan elolvasni a telepítés során kapott instrukciókat. Talán ez utóbbi miatt mondják hogy nem kezdőknek való. Én inkább azt mondanám, hogy nem sima usernek való. Annak való aki tud is és akar is foglalkozni a számítástechnikával, és nem ijed meg egy CUPS féle frissítéstől. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy aki képes feltelepíteni egy Arch-ot parancssorból annak ez nem okoz gondot
(Telepíthető sima user gépére is, de nem szabad rábízni semmit
SUDO-t fel sem telepíteni és root jelszót gondosan elzárni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB