Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Üdv! BoB csódás szépestét kívánók.
Bemútatkóznék ha nem próbléba, nem offolni szeretnék..
A Pure-ArchLinuxot,ajánlótták játék témákban,LinuxMintet 1évig használtam és azóta ímádóm az Arch LInuxot 2018 óta őrőmmel használóm sok sok tadulás útán és mindig is tanulók,mára - már ott tartok hogy mindent betudok állítani is ami nekem kelenifóg:Steamen mindennel Príma teljesíménnyel futnak a játékaim ha éppnen játszaí - szeretnék és minden amit éppen használók....
Ó kőszőnőm hálásan a válaszódat,igen kicsit le is vagyo maradva igen,míértjét mondanám el.
A Pure-Arch saját repóját használóm sok őrőmmel és ídáíg is mint, éppem máma írom is a soraimat - betónstabíllan fut a rendszerem anómálíákat ídáíg sem tapsztalok.A kérdésedre szeretnék jól kórrekten válaszólni és szertnélek meg is kérdezni,mert aupdítakta módón tanulam és mindig is élethósszíg-tanúlók: flatpak mit tartalmaz kb;32bit lib vagy prógíkat és még ilyenekre gondólók.
Az a érdekes számora hogy amikór a terminálból fríssítem a rendszerem,mert csak a terminál szeretem használi,persze a guis proikat is.
A pacman -Syu val nem listázzan a flatpak repoját,pedig az AUR-engedélyezve van.
Kérdésem kérésem az lenne mi a te véleméneyd,hogyan használjam jól a PureArchLinuxot cinnamon a felűletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs