Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Dehogy használok zip-et. Azért van fent a zip és unzip, mert sokszor találkozom zip fileokkal, és ki kell tömörítenem, vagy van olyan ügyfél, aki zip-ben kéri a dolgait. Saját mentéseim a linuxhoz tar+gz-t használok. Ma mindent átírtam tar+zstd-re. Az a baj, hogy a programjaimat is leváltottam már cli-s megoldásokra. Vifm, micro, freerdp, feh stb. Guis egyedül a chromium és transmission-gtk (torrent). Én amint változtatok a rendszerem működésén, azt tesztelés után rávezetem az arch telepítő scriptembe is, ami meg megy fel a github-ra, szal mindig naprakész. Én már nem is tudom, hogy milyen mixert használok. Hangerőt is ritkán módosítom. Azt meg lehet a polybar-on elvégezni. Úgyhogy az még biztos gui-s. Valszeg amúgy a pavucontrol lesz az, mert régen is azt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
BoB