-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, ezt megerősítem, ha valaki az Arch Wiki user and groups cikkét követi, akkor ott a legelején említett useradd -m blabla sor felhasználónév felhasználót default a felhasználónév csoportba létrehozva teszi be, Archon és Artixon is. Bár nem is értem mit kever a kolléga, ez neki miért fontos, mert ha nincs is saját csoportban, akkor is épp úgy kéne működjön minden. Szerintem valami kókler install scripttel telepítette, vagy rosszul másolt ki valami parancsot.
Egyébként meg úgy kell felhasználót hozzáadni, ahogy Chuck Norris csinálja, systemd-homed-vel, akkor a gid/uid lesz a legkisebb probléma

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB