Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, ezt megerősítem, ha valaki az Arch Wiki user and groups cikkét követi, akkor ott a legelején említett useradd -m blabla sor felhasználónév felhasználót default a felhasználónév csoportba létrehozva teszi be, Archon és Artixon is. Bár nem is értem mit kever a kolléga, ez neki miért fontos, mert ha nincs is saját csoportban, akkor is épp úgy kéne működjön minden. Szerintem valami kókler install scripttel telepítette, vagy rosszul másolt ki valami parancsot.
Egyébként meg úgy kell felhasználót hozzáadni, ahogy Chuck Norris csinálja, systemd-homed-vel, akkor a gid/uid lesz a legkisebb probléma

Új hozzászólás Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB