Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, ezt megerősítem, ha valaki az Arch Wiki user and groups cikkét követi, akkor ott a legelején említett useradd -m blabla sor felhasználónév felhasználót default a felhasználónév csoportba létrehozva teszi be, Archon és Artixon is. Bár nem is értem mit kever a kolléga, ez neki miért fontos, mert ha nincs is saját csoportban, akkor is épp úgy kéne működjön minden. Szerintem valami kókler install scripttel telepítette, vagy rosszul másolt ki valami parancsot.
Egyébként meg úgy kell felhasználót hozzáadni, ahogy Chuck Norris csinálja, systemd-homed-vel, akkor a gid/uid lesz a legkisebb probléma

Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB