Hirdetés
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Házimozi belépő szinten
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A levelezési szokásaimon fogok változtatani. Outlookos címem van és a windows postát szoktam használni, de be tudom konfigolni a thunderboardot és az evolutiont is.
A régebbi műholdas műsorvételben párhuzamos port és jtag kellett ahhoz hogy a patchelt firmware felmenjen bizonyos vasakra. Ha véletlenül dupla bootszekvenciát nyomok egy TP-link routerre, akkor azt soros port segítségével lehetett újra flashelni. A Tenda N80-as routeremből soros port segítségével sikerült Asus RTN 66U klónt csinálni Tomato Shibbi firmmel 64K NVRAM-mal. [link] . Az IrfanView nekem nagyon kézre áll. A megfelelő képdarabot ki tudom vágni, átméretezni és Be tudom tömöríteni Jpegként újabban 1024 kilobájt fájlméret alá ,régebben 512, vagy 256 kilobájt alá kellett gyűrni(ezt a betömörítést nem tudja az XnView).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB