- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
- bill magyarra én ezt szoktam telepítéskor használni: echo KEYMAP=hu > /mnt/etc/vconsole.conf
De így utólag már szerkeszd meg erre az /etc/X11/xorg.conf.d/00-keyboard.conf fileodat erre:
Section "InputClass"
Identifier "system-keyboard"
MatchIsKeyboard "on"
Option "XkbLayout" "hu"
Option "XkbModel" "pc105"
Option "XkbOptions" "terminate:ctrl_alt_bksp"
EndSection
- vboxhoz kell ez is a xorg mellé: virtualbox-guest-utils Ez fent van? Mert ennélkül szerintem a startx el sem fog indulni, hiába van fent xfce4
- sudo fel van telepítve? mert alapból nem kerül felAmúgy ha nagyon nem boldogulsz, akkor szívesen megosztom azt a scriptet amit magamnak írtam, mikor újra kell telepíteni a gépemet. Igaz a partícionálás fix benne, de nyilván ezt (meg mást is) át lehet írni, meg uefi bootra szabtam, de nyilván az sem kötelező. Viszont kapásból még nem mutatnám meg neked, mert egyrészt egy külön öröm ha rájössz, hogyan kell, másrészt úgy meg is érted, hogy mit csinál, míg ha az enyémet nézed nem biztos hogy tudod mit miért kell. Persze ha nagyon nem boldogulsz, akkor megmutatom az enyémet, csak akkor utána majd meg kell értened, hogy mit miért

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB