- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Én is cserélek, igaz, maradok laptopnál (nekem elég ez is) meg Intel-nél (T7200 -> I3-6006U), de nálam minden csere lesz, HDD is. Eljött az ideje, hogy az Acer Aspire 5310-est lecseréljem egy Aspire 3-asra (I3-6006U, DDR4, HD520). Eddig jók a tapasztalatok, Kubuntu 20.04-es Live-al néztem (semmi extra beállítás), böngészőben Youtube 4K közel 90%-os CPU terhelésen ment. Jövő hónapban jön még az SSD, meg RAM bővítés és egy darabig ez is kiszolgál. Addig gyakorlom az Arch telepítést (a Win10-en már túl vagyok, sajnos néha elő kell vennem).
Nem igazán értem a Win10-et, gyári driver-ek, támogatás, mégis szarul működik. Eldobálja a Wi-Fi-t (úgy vettem észre, hogy nem volt bekapcsolva az auto csatlakozás), saját maga alatt lelövi a HDD (halottam, hogy kattant), úgy, hogy közben használtam. A Kubuntu alatt viszont tökéletesen működött minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB