Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XMLTV EPG letöltő progi
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Én is cserélek, igaz, maradok laptopnál (nekem elég ez is) meg Intel-nél (T7200 -> I3-6006U), de nálam minden csere lesz, HDD is. Eljött az ideje, hogy az Acer Aspire 5310-est lecseréljem egy Aspire 3-asra (I3-6006U, DDR4, HD520). Eddig jók a tapasztalatok, Kubuntu 20.04-es Live-al néztem (semmi extra beállítás), böngészőben Youtube 4K közel 90%-os CPU terhelésen ment. Jövő hónapban jön még az SSD, meg RAM bővítés és egy darabig ez is kiszolgál. Addig gyakorlom az Arch telepítést (a Win10-en már túl vagyok, sajnos néha elő kell vennem).
Nem igazán értem a Win10-et, gyári driver-ek, támogatás, mégis szarul működik. Eldobálja a Wi-Fi-t (úgy vettem észre, hogy nem volt bekapcsolva az auto csatlakozás), saját maga alatt lelövi a HDD (halottam, hogy kattant), úgy, hogy közben használtam. A Kubuntu alatt viszont tökéletesen működött minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB