Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ismerkedni akarok az Arch Linuxal, így letöltöttem az ISO-t, majd kiírtam pendrive-ra. Egy Lenovo G500 laptopra (Pentium 2020M, 4GB RAM, 64GB SSD) akarom telepíteni, és próbálgatni. BIOS-ban Legacy van beállítva, nem kell nekem az UEFI. Itt ért a meglepetés, ugyanis nem hajlandó így bootolni a pendriveról az Arch, csak villog a kurzor és ennyi. Ha a boot menűben az UEFI pendriveot választom, akkor bootol.
Sima dd-vel írtam ki az ISO file-t, amit az Arch oldalon lévő torrentről szedtem. Elvileg lehetne normál MBR-es telepítést is végezni UEFI helyett, nem?! Mit rontok el? 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sima dd-vel írtam ki az ISO file-t, amit az Arch oldalon lévő torrentről szedtem. Elvileg lehetne normál MBR-es telepítést is végezni UEFI helyett, nem?! Mit rontok el? 
BoB