Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ismerkedni akarok az Arch Linuxal, így letöltöttem az ISO-t, majd kiírtam pendrive-ra. Egy Lenovo G500 laptopra (Pentium 2020M, 4GB RAM, 64GB SSD) akarom telepíteni, és próbálgatni. BIOS-ban Legacy van beállítva, nem kell nekem az UEFI. Itt ért a meglepetés, ugyanis nem hajlandó így bootolni a pendriveról az Arch, csak villog a kurzor és ennyi. Ha a boot menűben az UEFI pendriveot választom, akkor bootol.
Sima dd-vel írtam ki az ISO file-t, amit az Arch oldalon lévő torrentről szedtem. Elvileg lehetne normál MBR-es telepítést is végezni UEFI helyett, nem?! Mit rontok el? 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sima dd-vel írtam ki az ISO file-t, amit az Arch oldalon lévő torrentről szedtem. Elvileg lehetne normál MBR-es telepítést is végezni UEFI helyett, nem?! Mit rontok el? 
BoB