- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ha ez nem működik, akkor a laptopban a ventilátorok maximumon működnek. Minden telepítés után kézzel kell beállítanom, hogy működjön. Sajnos, ha automatára állítom, akkor pár perc alatt a Linux úgy lefagy, ahogy a Windows szinte soha. Gyakorlatilag kék halál. Csak és kizárólag az Ubuntu 13.10 maradt nálam talpon automata dpm-mel. Úgy hidaltam át a problémát, hogy a Gnome 3-hoz van egy extension, amivel három fokozatban tudom állítani a dpm-et. Ha 'low'-ra állítom, szinte nincs hangja a laptopnak. Tökéletesen működik, addig, amíg el nem indítom a qBittorrentet. Pár perc alatt beáll a total freeze. A 'mid' pozícióban is kiüti a rendszert.
Kénytelen vagyok Gnome-ot használni (igazából tetszik, de talán érdekesebb lenne WM-re váltani) mert fogalmam nincs, hogy ezt hogyan tudnám mondjuk OpenBox alatt megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB