Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Én itt gondoltam rá először, illetve itt adtam először hangot a véleményemnek:
-
Ok, te döntésed...egy szürke bolt nem legális.

ULPIUS: maradjon így, pláne ennek fényében:
[link]
Tudtam!!
Ezért nem lőnek le soha vagy nagyon-nagyon ritkán.
Csak eszembe jutott, hogy sokan kételkedtek a szavaimban régebben, amikor mondtam, hogy nem igazán lő rám raider, egy két frusztált balfasz csicska nagyon ritkán, de annyi belefér.
Erről ennyit:
-
Láttam egy 2026-os roadmap-et az előbb, új map, etc...de nem merem belinkelni, mert szerintem fake.
Egy helyen találtam csak róla bármit is, gyanús...
Tengerparti hajógyárról beszélnek és hasonlók... -
182 óra után találkoztam az első extract camperrel.
Red lake balcony, én a lift takarásában voltam, hátulról futott fel a lépcsőn egy tag, köszöntünk egymásnak.
Közben bekapott 2 sniper találatot szegény, fentről a kőkorláttól, ott bújt a féreg.
Nyílik a lift, bementünk, de közben leugrott a rat, majdnem le is vitt, de lefektettem, érdekes módon, elég jó cuccai voltak.
Ki tudtunk menni a másik fickóval.
Kérdés: ha ő lőtt rám először és úgy öltem meg, akkor is romlik a reputációm? -
Ha valaki lesz, csináljon már videót, F10 (hide hud) után nyilván. -
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi itt is a bp-t.

Ha valakinek kell Venator, Snap hook etc bp az szóljon, nem kell semmi cserébe.
BandiHUN, rád gondoltam, mert látom, hogy alig találsz.
Edit: közben a Venator elkelt.
De ha lesz megint, akkor bedobom ide. -
válasz
Triathlete
üzenetére
Akkor már lehet megszokta a szemem.
Van új raider deck, ott szórhatod a kék "pénzt".
Én egybe kiunlockoltam 26-án este. -
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ahh, köszi.

Nincs blueprintem, egy gold Anvil splitter jó lesz cserébe?
Vagy tégy ajánlatot.
pandras83: szerintem is így van, egyre nehezebb helyzetek vannak.
-
Nekem csak olyat dob már hetek óta, ami már megvan, úgyhogy el sem hozom vagy ledobom valakinek.
Torrente a kedvenc fegyverem, na az pont nincs meg, szerintem nem is létezik Torrente bp.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam kemény napok voltak, 3 nap alatt megcsináltam az expeditiont nulláról.
Az előbb lett kész....és még van 7,5 millióm. -
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát elég bosszantó, 10-ből 9x ez van.
Spawn, majd lift keresése...én nem lövök senkire, hogy elszedjem a loot-ját, így unalmas.
Még egyszer: a hetekig tartó donate után kell még pluszba 5 millió, vagy ha van pénzem, akkor így is mehet a wipe?Megnézni sem tudom, mert a gyerekek stoppolják a gépet.
-
Én feladtam, majd játszok, ha kitalálnak erre valamit.
Érdekes Apex-be volt pihi, ha kiléptél, itt nem tudják megoldani...
Mi kell a resethez?
Vagy azt már hetekkel ezelőtt el kellett volna kezdeni?
A donating cuccokat nem lehet pénzzel kiváltani, mert van 5 millióm...olyan opció nincs?
Vagy már b@szhatom? -
Én ma hagytam abba, semmi értelme ennek így, hogy a felénél megyek be, minden kib@szott alkalommal.
Aztán keresni egy liftet és kijönni 300xp-vel.... -
Próbálta valaki az unlockolt cinematic settings-et?
Én lehet ránézek, de előtte visszarakom a régebbi NV drivert, mert a mai egy kib@szott hulladék lett ismét.
Már szabályosan félek felrakni NV drivert, szánalmas csürhe, a bőrdzsekis paraszttal az élen. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, ez logikus....nem is gondoltam erre.
Én még sosem nyomtam surrendert, igazad van, jó ötlet. -
Hihetetlen....csak úgy rak be a partiba, hogy 17-18 perc van vissza, gyakorlatilag kopaszra van porszívózva minden, nemhogy bp nem esik, hanem semmi.
Tegnap találtam 10-et, abból 9 már megvolt, ma semmi....ja de, metal parts meg plastic parts....vicc. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nemtom...én nem azért nem lövök senkire, mert nem tudok és szerintem a friendly player base sem.
Gondolom senkinek sem (vagy elenyésző százaléknak) ez az első játéka, amivel játszik. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Te tényleg azt hiszed, hogy az emberek azért nem lőnek a másikra szólóba, mert nem tudnak?
Veled valami baj van akkor.
Ráadásul mi tudást vagy skillt igényel ebben a játékban lelőni valakit?
Megmondom: semennyit, zero.
"Fullos gearben vegzálni a népet."
Ezt nem is értem....a legalapabb lvl 1 fegyverrel leszedhető egy full pink weapon player, csak jókor kell lenni, jó helyen.Ennyi erővel más meg mondhatná azt, hogy aki balfasz/láma ahhoz, hogy mondjuk The Finals-be vagy Apex-be jó legyen, az ide jön, mert itt van sikerélmény, csak el kell bújni valahol, aztán meg is van kill.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ok, attól nem kell tartanod, hogy én rádlövök, ha összefutunk.

Sorry, a The Finals-ról beszélsz.
Persze, nyomhatjuk, én is nagyon szeretem. Nem néztem mire válaszoltál.
-
The Finals-be az egyik daily challenge, egy skint ad a játékba.
Bővebben: play three rounds any mode....nem nehéz.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem is néztem soha a wipe követelményeit, mert biztos voltam benne, hogy nem csinálom meg....de most elgondolkodtam.
Gondolom már buktam, pénzem az van, az 5 millió sem akadály. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem érdekel a gear, mert van több mint 4 millióm, meg sok dolgot craftolni is tudok....legalább lesz hely a stashbe, ha párszor kimegyek meghalni.
heihachi: ne haragudj, de az arcképed alapján, te egy különösen agresszív válfaját képviseled a játékosoknak.
Lehet ez üt vissza.
Természetesen vicceltem.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nagyon nehézkesen megy egész délután, perceket kell várni.
Tyler Durden: ja, sajnos vannak ilyen férgek is.
Ha már tuti lesz, hogy ez a kill vagy damage alapú dolog valóban létezik szólóban, akkor muszáj lesz lelövetnem magam párszor, úgy hogy nem lövök vissza, akkor talán visszaáll a reputation-öm friendly-re.
-
Pedig nagyon gyanús...írtam, hogy tegnap és ma is ledurranrottam egy-egy agresszort, erre utána megyek Space Porton, control tower, jön egy srác, messziről beszél, hogy friendly vagyok, mondom persze, ok mondja, kint egy Bastion, good luck.
Ok, mondom.
Megyek 40 métert, egy csicska szarházi Predator nevű (a név kötelez, valami 15 éves, 20 kilós looser lehet
), hátbalő, miközben lövöm a Bastion-t.
Hála isten, az újdonsült "barátom" mindjárt le is gyalázta a k...anyjába.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Sajnos nincsenek jó híreim:
a mai első raid, Testing Annex kulcs nálam, közel spawnoltam, látom egy tag nagyon küzd az epület mellett 3 Arc-al, odaköszöntem, leszedtem őket, megyek fel az északi hosszú lépcsőn, a gyerek bevár a lépcső tetején és mellbe lő.
Gyorsan slide lefele, heal/shield, közben mondom neki hogy ne aggódjon, friendly vagyok.
Közben jött egy rocketeer is, ezért a másik bejáraton bementem, gondoltam másodszor biztos nem lő rám, ha hallotta, hogy mit beszéltem....meg nálam volt a kulcs, nem akartam üresen visszamenni.
Hallottam, hogy benn van a tag, de nem találkoztunk, ki is szedtem 2 power rod-ot és egyéb cuccokat, felmentem az emeletre utána, mert még csak félig volt a zsák.
A piros szekrényeket pakoltam ki, amikor hála a pompás Atlas Air headsetnek, hallom hogy lábujjhegyen jön a tag.
Kifordultam, de már lőtt is, burletta 4 és ferro 4 volt nála (mint kiderült, miután kilootoltam), leleraktam hamar és távoztam...és, hogy ez miért baj?
Mert ha tényleg működik a fentebb taglalt matchmaking rendszer, akkor az ilyenek miatt előbb-utóbb engem is a Vér Istvánok közé rak majd, azt viszont nem szeretném. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindenesetre érdekes az egész téma.

Én pl. a 120 óra alatt nem találkoztam sem spawn, sem elevator camperrel...tehát eggyel sem, tényleg.ULPIUS: én soha nem bújkálok, sőt rohanok.
Valemelyik nap megyek water treatment-nél a lifthez, már hívta egy tag, van tőle északra 2-3 konténer, ott bújtunk a leaper elől, volt még fél perc a liftig.
Simán beguggoltam elé, azt mondja tök jó a hátizsákod.
Kösz mondom.
Nem félsz fegyvertelenül valaki mögé beguggolni?
Nem, mondom....mit vesztek, ha lelősz?
Ja nem akart, csak kérdezte. -
Több mint 10 kulcsot használtam el tegnap, Stella Montis kulcsom is van néhány, de oda nem megyek, mert félek a sötétben és el is tévedek.
Space Port: container storage, shipping warehouse, control tower A6, trench tower.
Dam: testing annex, water treatment és a nagy toronyba kétszer.
Buried city: town hall, JKV employee, hospital.
Blue Gate: village 2x (elég gyenge loot van ott)
Nagyjából benézem merre van spawn után és megindulok, van amikor 1000 méterre van, de ráérek.
0 halál, 1 kill, ez a tegnapi nap mérlege. -
válasz
BandiHUN
üzenetére
Zseniális tényleg, nem bírom megunni.
Bár egy órája véget ért a nyugis időszak, Blue Gate village, electromagnetic storm, lootolok, van még két srác ott, ránk jött 2 hornet meg egy rakás más szar, leszedtük őket, erre az egyik tag pofánlő.
Beugrottam egy ablakon healelni, jött utánam, kénytelen voltam lerakni, egy elég baszó Torrente volt nálam....2 blueprint is volt nála, de mindkettő megvolt már.
Ez a lagnagyobb bajom most, hogy sok már a BP és szinte csak olyat dob, ami már megvan....ma pl. 5 duplikáltat szedtem fel/el.
Utána még toltam 3 kört, nem volt több összetűzés, jó ez így. -
Mióta írtam az előbb, játszottam még 4 menetet, ráadásul mikrofon nélkül, mert a tesóm itt volt mellettem....nyoma nincs semmilyen agressziónak a játékosokban, még mindig a kulcsos szobákat csinálom, dől a loot....ja és megcsináltam az előbb a safely return to Speranza with less than 5 seconds left in the round achievement-et is.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nap elején volt 30 door key-em, eddig nem használtam őket.
Most az a műsor, hogy minden kulcsot felhasználok.
Már csak 22 van, mindegyik pályán ellőttem kettőt, az 8 menet, nappali kondiciók, volt ahonnan 3 blueprinttel jöttem ki, a másiknál 1 arany, 3 pink cucc....0 halál, 0 agresszió, 0 lövés, csak bratyizás és egymás segítése.
Egy srácnak segítettem egy Bastiont lefektetni, készen vagyunk, azt mondja, hogy nyugodtan szedjem ki mind a 6 cell-t mert neki nem kell....szóval így mennek a dolgok még mindig.
Kezdem azt hinni, hogy túloztok vagy ti léptek fel agresszívan és/vagy nem dumáltok a mikrofonba.De ez csak a mai nap eddig, minden nap tolom vagy 2 órát, az ominózus eset óta, amit egy hete beírtam ide, hogy 2x is lelőtt valami csicska, nem történt agresszió.
Ja, és még mindig az az outfitem.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
NV app és nyilván NV gpu, amúgy free reward, néha be szoktak dobni ilyesmit.
-
Van valami free backpack az Nvidia app-ban, ha valakit érdekel.
-
Tavasszal majdnem csináltattam baseball sapkát, Photoshoppal és Painttel megcsináltam a logót és a feliratot (akkor még nem is volt a neten még egy rossz háttérkép sem), kiválasztottam a sapkát (most is olyat hordok, nem drága, 8-10.000ft), aztán az online szerkesztőben ráraktam a sapira (3D hímzés)....a végösszeg 30 ezer hungarian fabatka lett volna, úgyhogy elengedtem.

-
5000 körül, de a téma szempontjából nem releváns, mert az első héten ki volt pipálva a fill squad, ismerősökkel és randomokkal is mentem sokat.
Amúgy én is érzem, hogy vége lesz a barátságnak, mert az előbb is hátbalőtt egy faszkalap, volt fedezékem, nem tudott knockolni, fel is healeltem magam, de lelépett.
Utána viszont hárman mentünk ki, a rat nem volt köztük.Triathlete: pont erre gondoltam.
-
80%-ban night raid és irány a high loot area.
Legalább 5 raiderrel találkozok minden alkalommal, csak köszönés van (mikrofon), néha pár szó, aztán mindenki megy a dolgára, erről szól(na) a solo mode ugye, ha néhány patkány, aki elég balfasz ahhoz, hogy normális pvp játékban esélye sem legyen, mert körbehugyozza bárki 2 mp. alatt, nem itt élné ki a frusztációit és/vagy a gyenge képességeit online játékok terén.
Tegnap szar nap volt, ma 3-at mentem eddig, csak night raid, semmi gáz, utoljára négyen jöttünk ki.
Mégis mit gondolsz, hol lootolok, a bokorban?
A több mint 3 milliót nem a legyek hordták össze.
Nem beszélve a pink stashről.
-
Mindenki: lelőttek ma....2x is.

Már majdnem végeztem egy Bastion-el egyedül, kb két lövés kellett volna neki, a cocksucker pedig hátulról, nem is hallottam, hogy jön, hangos volt a Bastion.
Még annyit megkérdeztem tőle, hogy az anyádat is így szoktad megb...ni hátulról?
A másik szintén hátulról lootolás közben, nem tudom mi van az emberekkel.
Nem szoktam én ehhez hozzá.
Több hetes friendly streakem ment a levesbe, szomorú vagyok. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Passz, én tervezem a reset-et, van több mint 3M, a stash is tele legendary itemekkel, csak sajnálom eladni, mert tetszik a színe.
A következőbe viszont megy a wipe nálam is majd.korte73: múltkor volt kérdőív, biztos lesz a későbbiekben is.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azt hozzáteszem, hogy én nem játszok nap közben, csak este 6 után, nem tudom mennyit befolyásol ez, hogy több-e a hulladék nap közben, mint a friendly player.
-
-
Azt nem is néztem, default-on van, az gondolom crossplay ON-t jelent.
Amúgy én a 110 óra alatt még nem találkoztam sem spawn, sem liftcamperrel.
Megvan a B tervem is, arra az estre, ha megvadulnának az emberek szólóba, akkor megyek squadba, ott nem kell finomkodni.
De egyelőre nem úgy tűnik, hogy el kell engednem a szólót. -
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Fogalmam nincs hogy csináljátok.
Én is csak night raidre megyek.
Lehet tényleg csak szerencse....de akkor már 110 órája szerencsém van.
-
Nem tudom mi van a játékkal, de ma minden night raidbe hozok ki blueprintet, az előbb egy menetben hármat (3) találtam.
De csak egyet hoztam ki, mert odaadtam randomoknak, miután megkérdeztem, hogy érdekli-e snap hook és jolt mine bp.Továbbra sem lő senki.
Az előbb utánam jött egy tag az egyik kulcsos szobába, lootolás közben meglepett, de semmi, kérdezte, hogy körülnézhet-e.
A másikban egy csaj szólt, hogy van kulcsa, caatlakozok-e hozzá. -
Én (és szerintem senki) nem gondoltam volna, hogy ez ekkora siker lesz, emlékszem Redditen szoktunk dumálni emberekkel még az év elején, hogy mennyire várjuk a játékot, aztán jött a TT, a Beta, egyre több nép lett a AR subredditen, most meg:
[link]Edit: ja, még mindig nem lőnek rám, szinte csak solo night raid, egy jó 20-25 órás streakem van megint, amikor semmi lövöldözés, csak haverkodás.
-
Szinte csak night raid-et tolok az xp miatt és irány a high loot area.
Ha kell, holnap csinálok egy raider damage recieved screenshotot.
93 óra alatt nem lőttek rám 10-nél többször, 3x ki is fektettek, de azokat leírtam már itt korábban.Edit: amúgy használtok mikrofont?
Mert inkább beszélgetés szokott lenni, nem lövöldözés.Madoc:
Nem tudom mire vélni ezt.
Már arra is gondoltam (tudom baromság). hogy a matchmaking nézi, hogy az adott player mennyire agresszív, az alapján, hogy mennyi raider damage deal van neki. -
Nem tudom, engem nem szoktak.
93 óra alatt 4000 damage-t kaptam playertől, de annak nagy része squad-ban volt.
Gyakorlatilag a villám többször csapott agyon, mint ahányszor player rám lőtt.
Edit: amúgy nem értem, miért jó az neked, ha 99%-ban friendly emberek szórakozását baszod szét, arra ott a squad mode, ha valaki darálni akar, de nem vagyunk egyformák.
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Persze, PvE-n ér legtöbbet a silencer, mert PvP-ben úgyis látnak-hallanak, de sunyi arc vadászathoz igen jó.
A solo a legnyugisabb, ott csak a legritkább alkalommal van PvP, engem talán 3x lőtt le valami frusztrált csicska, a 82 óra alatt.
Mikrofon kötelező oda is, kisebb eséllyel lőnek rád, ha dumálsz az illetővel, ha csak pár szót is.
Jobb, mint a don't shoot emote.
"B" a proximity chat gomb, ha használod, akkor nem lehet nagy gond.
Bár én tegnap játszottam egyet headset nélkül, mert a tesóm ott ült mellettem, dumáltunk, ha nincs headseted, akkor is el lehet lenni, hallod, hogy mit mondd a másik.
Tegnap a launch tower-nél leszedtem egy rocketeer-t, hallom jön egy tag, kérdezi hogy jöhet-e.
De akkor már felvettem belőle a piros cuccokat, úgyhogy odadobtam a lába elé és pingeltem neki.
2 percig mondta, hogy ez tényleg az enyém, nagyon köszi, etc....gondolom kisebb szinten volt még az illető, nekem meg nem hiányzik, több mint 2 milióm van.
-
Ohh, Dam night raid, solo...Anvil blueprint, Wolfpack blueprint, közben lefektettem egy leapert és egy rocketeert, kiszedtem a piros cuccokat és mindezt egy safe pocket-el, kb. 3mm élet csíkkal, pajzs nélkül és 3 perc volt vissza, 500 méterre az utolsó lift.
Közben találkoztam egy taggal, mondom neki kifelé rohansz gondolom, nekem mondom se életem, se pajzsom, de hála isten nem akart semmit, inkább fedezett végig....kemény menet volt.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Wolfpack-el meg pár heavy ammo-val hamar megvan, de nem mindig számolja sajnos.
Triathlete: ugyanez, nagyon bosszantó.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
58
De ez a trials teljesen random fos, ma 5 rockeeter-t fektettem meg egyedül, nem megy feljebb az xp, 4000 lenne a vége ugye.
Nyilván ki is jöttem. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Közben meg is lett, az első menetben.
Most rámegyek a trials-re, egyet meg is csináltam az előbb, egy hullcrackert adott meg valami blueprintet.
De most a kisebbik lányom játszik vele, olyan cuccokat adtam neki, amit én sajnálok bevinni....de mondjuk ő nem annyira béna, mint én.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest