- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
Halihó!
Ismerkednék a Mac világával és kéne egy kis segítség, tanács hogy hogyan is kezdjek ebbe bele.
Annó volt már egy próbálkozásom amibe beletörött a bicskám pedig mondtátok hogy ne vegyek - ahogy ti fogalmaztatok - "púderbúk"-ot
Nem bírtam megállni és vettem egy ilyen csodát egészpontosan a 12"-os aluminium változatot a legfrissebb 10.5.8.-as rendszerrel. Hamar kiderűlt hogy befürödtem vele ugyanis a safarit elindítva nem tudott betölteni bizonyos oldalakat vagy csak nagyon lassan. Illetve időnként előjött egy frissítési ablak hogy frissítsem a quicktime-ot. Nos ez mint kiderűlt nem fog menni mert előbb a rendszert kell frissítsem ami azért nem fog menni mert a 10.5.8. a maximum.
A másik vicces dolog hogy alapból nem magyar. Nekem kellett egy félhivatalos magyarító progit keresnem ami ráadásul csak részben magyarítja a rendszert és annak alap alkalmazásait. Ennek tetejébe pedig minden rendszerindítás után meg kell ismételni a magyarosítás telepítését ugyanis ezt a rendszer leállításakor elfelejti a gépezet.
Mivel innentől maximum szövegszerkeztésre tudnám használni a vasat inkább megváltam tőle.Szóval a kérdés: Macbook White 4.1 vagy erősebb, esetleg 2007-2008 pro alu-t vegyek inkább kezdésnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- Sorozatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest