- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Közel 30 év Windows használat után tervezem, hogy beruházok egy M1 vagy M2 MacBook Air-be (belépő szint 256GB/8Gb). Átlag felhasználó vagyok, munka, levelezés, tanulás, net, film, zene és néha kipróbálok 1-1 játékot, de utóbbi csak ideig-óráig tart. Viszont van néhány dolog ami kérdéses számomra:
1. Bármilyen külső SSD-t vehetek hozzá, amin adatot, esetleg telepített alkalmazásokat tárolhatok?
2. A jövőben lehetséges, hogy használnom kell Windows programokat (RLB, ÁNYK ahogy olvastam ezek működhetnek Parallels alatt). Ezt az egészet hogy kell elképzelni? Olvastam, hogy megveszem a Parallelst (az egyszeri kifizetést szeretném, de tudom, hogy ez jár némi kompromisszummal) viszont nem értem a működését. Megveszem, feltelepítem+a Win11-et és utána a Parallelsből indítom a Win-t, de abban ugyanúgy tudok telepítgetni alkalmazásokat és játékokat a külső SSD-re? Illetve ezzel a megoldással mennyire tudom teljes értékűen úgy használni mint a jelenlegi Windows-os notebookom?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13" 2020 (A2251) // CTO // i7-1068NG7 (4C/8T), 32GB DDR4, 512GB PCIe, TouchBar
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- MacBook Pro M2 8GB RAM 512SSD garanciális számlával
- Macbook Air 2020 13" M1, 8GB RAM, 256GB, 99% akku
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest