Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atee_13

őstag

válasz joey04 #4578 üzenetére

Mi 9T volt előtte nem mai még optikai az ujjlenyomat olvasója. Szekrény/asztal kijelző felfelé néz. Hamarabb a fő képernyőn vagyok vele mint ezzel mire magam elé emelem. Nyilván azon szocializálódta és használtam 5 évig rutinosabb a használata.

Droidban ha az értesítéseket akarod felülről lehúzod az értesítő sávot ujjlenyomat nélkül is és látod az értesítéseket. De lehet ezzel is rutinosabb leszek és begyorsul majd.

" mint droidon megérinteni a leolvasót, szóval nincs is extra mozdulat." Dridon mikor közelít a kezed a telefonhoz a kijelzőn mutatja hová tedd az ujjad (enyémen így megy) és emelés közben ráteszed mire felemeled már felold. Itt felemelem és utána húzom fel a képernyőt. Nekem ez egy + mozdulat. Nyilván azt nem mondom, hogy ujjlenyomat soha sem tévedett, de a trükk az, hogy több ujjlenyomatra veszed fel ugyan azt az ujjadat. Ha nincs fólia a kijelzőn kb szökő évente tévedett fóliával már volt gyakrabban is, de nem valami agyérgörgy, h soha nem lép be. Mai szenzorosok pedig simán lehet, hogy már nem tévednek.

Ez nem pró vagy kontra egyik vagy másik mellett csak észrevétel az ismerkedés közben.

Új hozzászólás Aktív témák