- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini PC
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
atee_13 #4579 üzenetére
Mai szenzorok? S24 ultra-ban ami van én azzal sem voltam elégedett. Ha száraz volt az ujjam azért nem oldott fel ha minimálisan vizes akkor azért. Egyszerűen kényelmetlen és macera hogy tiszta legyen az ujjad mindig. A másik tényleg az hogy ha más ránéz az iphone-ra vagy nyomkodja nem tudja megnézni az értesítéseimet.
-
joey04
titán
válasz
atee_13 #4579 üzenetére
Droidban ha az értesítéseket akarod felülről lehúzod az értesítő sávot ujjlenyomat nélkül is és látod az értesítéseket.
tehát azonosítás nélkül. pont ez a lényeg, hogy ránézek azonosít, és csak akkor mutatja a tartalmát a notinak. addig csak az app nevét.
Itt felemelem és utána húzom fel a képernyőt.
ahogy veszem elő a zsebemből már feléled és ahogy ránézek (nem az azonosítás miatt, hanem mert használni akarom) már fel is van oldva, és csak suhintok.
Nekem 14 ultra volt xiaomi, nagyon jó az olvasója, de közel nem face id. plusz a fent leírt hibák/hiányosságok.
Nekem a Face ID egy kb 5 fokkal magasabb szint mint bármilyen leolvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest