- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
atee_13 #4579 üzenetére
Mai szenzorok? S24 ultra-ban ami van én azzal sem voltam elégedett. Ha száraz volt az ujjam azért nem oldott fel ha minimálisan vizes akkor azért. Egyszerűen kényelmetlen és macera hogy tiszta legyen az ujjad mindig. A másik tényleg az hogy ha más ránéz az iphone-ra vagy nyomkodja nem tudja megnézni az értesítéseimet.
-
joey04
titán
válasz
atee_13 #4579 üzenetére
Droidban ha az értesítéseket akarod felülről lehúzod az értesítő sávot ujjlenyomat nélkül is és látod az értesítéseket.
tehát azonosítás nélkül. pont ez a lényeg, hogy ránézek azonosít, és csak akkor mutatja a tartalmát a notinak. addig csak az app nevét.
Itt felemelem és utána húzom fel a képernyőt.
ahogy veszem elő a zsebemből már feléled és ahogy ránézek (nem az azonosítás miatt, hanem mert használni akarom) már fel is van oldva, és csak suhintok.
Nekem 14 ultra volt xiaomi, nagyon jó az olvasója, de közel nem face id. plusz a fent leírt hibák/hiányosságok.
Nekem a Face ID egy kb 5 fokkal magasabb szint mint bármilyen leolvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged