Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennél a szintnél már benne van a szubjektivitás, kinél mi a langyos/meleg/forró.
Az sem mindegy hány százalékról indul a töltés, mennyi az az idő amíg melegszik, mielőtt annyira belassul a töltés, hogy hűlni kezdene. Én 1-100 töltöm, 100-1-ig használom, ha valaki 30-80 között tartja az akkut, töltésnél ideje sincs melegedni, szinte.Előtted szóló írta, hogy töltötték haverral egyszerre. 100%-ban egyformák voltak a körülmények? Gondolom nem.
Szubjektív véleményekhez:
Decemberben vettem egy 65W-os baseus GaN töltőt, azt olvastam ezekről, hogy nem melegszenek annyira mint más technológiák. Mindent ezzel töltök azóta (óra, telefon, macbook), a legjobban forrósodó töltőm, most ezeken a meleg napokon 80 fok körül van a töltő ha maxon megy, eleinte zavart, most már nem érdekel, nem füstöl, nem gyújtotta még fel a házat, tudomásul vettem, hogy ilyen hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest