Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Váltáson gondolkozom, droidról érkeznék, és a 15 Pro-val (256 GB) szemezek, valószínűleg használtan vennék készüléket.Nem vagyok egy power user, számomra az a fontos, hogy hosszútávon működjön a készülék, nem igazán játszom, videó ritkán, inkább kommunikációs csatornákat használok (munka miatt is), zene, navigáció, stb., viszont ezekből sokat párhuzamosan, és ebben fontos számomra, hogy gördülékenyen működjön minden és ne kelljen emiatt 1-2 évente költözni.
Sokat olvastam a 15 Pro-ról, és egészen aggasztanak a melegedési problémák, töltés leállások, még ha erre azóta részben talált is szoftveres megoldást az Apple. Az üzemidő talán kevésbé jelentős, azt megszoktam, hogy így is naponta töltök, max kap egy idő után új akksit a telefon.
Gondolkoztam a 16-16 Pro vonalon is, de inkább a max. 250k-s árcédula lenne kényelmes, amibe bele tudok férni egy használt, de jó állapotú 15P-vel.
Mit gondoltok, megérheti váltani, használtan venni? Mennyire jelentős most ez a melegedési probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Nintendo Wii
- Goddess of Victory:Nikke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest