Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bb_bence

csendes tag

Sziasztok!
    Váltáson gondolkozom, droidról érkeznék, és a 15 Pro-val (256 GB) szemezek, valószínűleg használtan vennék készüléket.

Nem vagyok egy power user, számomra az a fontos, hogy hosszútávon működjön a készülék, nem igazán játszom, videó ritkán, inkább kommunikációs csatornákat használok (munka miatt is), zene, navigáció, stb., viszont ezekből sokat párhuzamosan, és ebben fontos számomra, hogy gördülékenyen működjön minden és ne kelljen emiatt 1-2 évente költözni.

Sokat olvastam a 15 Pro-ról, és egészen aggasztanak a melegedési problémák, töltés leállások, még ha erre azóta részben talált is szoftveres megoldást az Apple. Az üzemidő talán kevésbé jelentős, azt megszoktam, hogy így is naponta töltök, max kap egy idő után új akksit a telefon.

Gondolkoztam a 16-16 Pro vonalon is, de inkább a max. 250k-s árcédula lenne kényelmes, amibe bele tudok férni egy használt, de jó állapotú 15P-vel.

Mit gondoltok, megérheti váltani, használtan venni? Mennyire jelentős most ez a melegedési probléma?

Új hozzászólás Aktív témák