Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
umfrider
üzenetére
Ha mindenképp szükséges a nagy kijelző, akkor Plus vagy Pro Max közül mindenképpen az utóbbi és nem számít, hogy nem használja ki az ember.
Nagyobb kijelzőméreteken hasonlítva pláne kijön a 60-120Hz közötti különbség és minden általános használatkor simogatni fogja az ember szemét a 120Hz.
Persze ha világéletében nem látott az ember olyan kijelzőt, akkor nem feltétlenül fogja zavarni.Én se használom ki a 15PM-ot, de ettől függetlenül nem bántam meg, eddigi legjobb telefonom (az előző és azt azt megelőzőre is azt mondtam akkoriban).
Nem nyúzom agyon játékokkal, viszont szokott kapni sűrű és tempós átlagfelhasználatot, de sohasem döccent meg és ritkán is fotózok vele, de amikor fotózni kell… akkor ott fényképek készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő