- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Aktív témák
-
vilma27
tag
Jó reggelt!
háááát
megnéztem a filmet: The Expendables
Fúúú azt hiszem most szerettem meg Sylvester Stallone-t, vannak jó filmjei, de ebben nagyon jól adja a karakterét, egyszerűen nem tudtam levenni (ez hülyén hangzik) pl a szájáról a tekintetem, de szó szerint, ahogy a kezéről sem, kicsit mát "túl" kategóriában van, de akkor is wááááá. És Jason Statham... az egy nagyon jó pasi, már A szállítóval is nagyot alakított, de a Halálfutam, és a Crank is (L), ajánlom mindenkinek a filmet, filmeket, mert nagyon jó színész...Van még egy azt hiszem az a címe, hogy A király nevében az sem rossz, de szeritem az az előbb felsorolt 3as a legjobb neki. De a szállítóban főleg az 1ben wááááá, de...(L)és egy soúúndtrakkk
The Expendables Soundtrack: Diamond eyes
De most komolyan, a szereplők mind el lett találva. Fényezhetném még sorra a filmet, de sajnos töri
de szerintem letudom most délelőtt, és akkor csinálok magamnak egy szabad délutánt. De wááááá nagyon jó a film, mégegyszer megakarom nézni 
u.i.
1) Wic felfedte a nevem, igen Adrienn az igazi nevem, de itt inkognítóban akartam lenni, na sebaj
u.i.
2) Művésznőm az a 15cm mi az neked...
hidd el kellett az oda neked 
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megnéztem a filmet:
de szerintem letudom most délelőtt, és akkor csinálok magamnak egy szabad délutánt. De wááááá nagyon jó a film, mégegyszer megakarom nézni 
1) Wic felfedte a nevem, igen Adrienn az igazi nevem, de itt inkognítóban akartam lenni, na sebaj
hidd el kellett az oda neked