Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma már tevékenyebb voltam igazság szerint, már tanulgattam szorgalmas diákhoz illően, de azért még van hova belehúznom holnap.
Magnóztam, levelet írtam3 és az iciri piciri nyelvtanfüzetemet alaposan átnyálaztam. Szegény nagyon elázott (bocs)
Próbálok visszazökkenni, még van egy kis időm, de úgy érzem, hogy menni fog, mert mennie kell, és szerintem könnyű lesz az idei német érettségi. Van egy ilyen sanda (sanda --> ez olyan jó szó <3 like
) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.
Nem azért írok, hogy egoista, beképzelt kis cs*trinek tartsatok, de nekem ezt muszáj volt leírnom.
Nem mintha önbizalomhiányban szenvednék
mert sose tartozott a tuléajdonnságaim közé, de ez ide kellett!Olyan jó ez a kép

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Galaxy S25 SM-S931BLBHEUE - 512 GB - Jeges Kék - Icyblue - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nah szóval itt sandálkodik ez a sanda az eszemben, hogy ez menni fog. Sok olyan dolog van az életemben, amit nem tudok megcsinálni, de ez menni fog. Igaz, hogy a német mindig nehezebb az angolnál, de nekem menni fog.