- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Aktív témák
-
vilma27
tag
1.Művésznőm
ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle 
2.a tanácshoz annyit, hogy bármelyiket választom így-is úgy-is megbántok embereket. Emberválogatásban meg pont az kell, hogy bunkó módon most állítsak egy sorrendet? vagy mindenki, vagy senki...
már magam sem tudom mi lenne a helyes
Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...
már nem tudom...3.nah de megyek shoppingolni, hátha kikapcsol egy kicsit, veszek felsőt a szalagavatóra, meg nadrágot is akarok nézni. Hátha ellazulok a levegőn és majd a topshopp-ban
ez egy kicsit jó hangulatot ad nekem.
Megyek, majd este
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez nem beárulás, hanem olyan köszömön-féle 
már magam sem tudom mi lenne a helyes
Bárhogy döntök az "emberekbe" kerül, és nem lehet más megoldás így. Köszönöm, hogy segíteni akarsz, de valahogy még számomra ez sem az igazi megoldás. De azis lehet, hogy ebben az esetben inkább úgy kérdezném, hogy "van-e aranyközépút"? olyan sokszor használjuk manapság ezt a kifejezést, és mégse tudjuk pontosan hogy hogyan kellene elérni, annak ellenére, hogy tudjuk, mi a jelentése. De azis lehet, sokan félreértelmezik...