- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
eddig csak crt-m volt nemtom milyenek az ujj lcd monitorok, de a crt-től különbözik, már megszoktam, néha kicsit mintha szürke lenne, de akkor csak kicsit mozdítokrajta, és máris jó , mert ugye a tökéletes színeket , megfelelő szögből lehet jól látni , de mondom nem zavaró, ez ami nekem van sxga, nem wxga, ezen tökéletes a játék is , film is.
a billentyűzet teljesen kezes, néha használom is , könnyen megszoktam fsp, autós gémekhez is, de van külön fasza bill+ egér hozzá, ja és a touch jó helyen van.
a billentyűzettel annyi a gond ha átváltom a numlock-ot kicsit érdekese ha numerikus billentyű elhelyezés , az amit nemtok megszokni, de amint mondtam nem is használom
(persze a touchal nem lehet fsp-vel játszani)
annyi pénzért még én is eladnám néhány aprósággal neked, az enyém fél éves -
atomin13
aktív tag
akkor a válaszok:
-ha van is rajta eddig még meg se találtam
-üresjáratban még nem teszteltem le, csak használat mellett, játékkal 2 óra need for speed undergroun2 , vagy közel 3 óra net, szövegszerkesztés
-alapjáratban 50 fok alatt szokott lenni venti nélkül , ha meg játszok 75 fok folyamatosan , megy mellette a venti de igazán nem zavar, (nem azt mondom hogy hangtalan , de egy asztali gép hangosabb.
Az X700 nekem felesleges, mert ha olyan játékokkal akarok játszani ami gépigényes , sokkal olcsóbban veszek asztali gépet, nekem a mostni ujj játékokkal is szép , élvezhető , bőven megfelel.
ja és az az 1400*1050-es felbontás nagyon bejön, a 2 év garrol nem is beszélve (asszem csak az akksi ami csak 1 év) -
atomin13
aktív tag
üDV nekem 1557 GLS van .
majdnem olyan felépítésben mint amit korábban említettél,
rosszat nem sokat tudok róla mondani, lehet elfogultság miatt,
de szerintem jó gép. Nem olcsó de felveszi a versenyt nevesebb gépekkel is.
A hangkeltők , mint ahogy már írtad, nem a legjobbak, mert már kissebb zaj mellett 3-4 méterről nem hallani tökéletesen, valamit a minősége is elég gyengus, zajos, de van megoldás: nekem erősítőre van kötve a hang , és így tökéletes.
Teljesítményben sem rossz, igaz sokan mondják hogy ezért a pénzért már lehet venni x700-al szerelt notit is , de amikor én vettem akkor sehol nem találtam olyat ami ugyan annyi lett volna és x700 csücsült benne.
A garancia terén viszont egész jó , mert ahogy más is írta ez egy amolyan barebone notebook, így ahonnan én is vettem mindenre teljes körű gari van , akksi 1 év , a többi 2 év. Ez viszont elég jól hangzik..
Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest