- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Aktív témák
-
folde
csendes tag
239000 plusz áfa.
Az én konfigomban a képernyő XGA felbontású, ezt nem tudom, hogy sajnáljam-e vagy inkább örüljek-e neki. Az időm nagy részében ugyanis nem játszani fogok rajta, hanem filmet nézni, netet böngészni, programozni, amire jobb lenne a WXGA, ellenben - szakítva az eddigi gyakorlattal - a notit szeretném ''garázslanpartikra'' cipelni, így akkor bizony intenzív gamelésnek lesz kitéve, amikor is ugye, szenvednem kell(ene) a szélesvásznú üzemmódot nem támogató játékok torzulása miatt. Ez utóbbi jelenségről egyébként nem tudom, hogy mennyire jelentős, lévén, hogy még soha nem tapasztaltam, mivel itthon CRT van, fater notiján pedig nem mennek a játékok
.
Ja, és még az volna a kérdésem a vassal kapcsolatban, hogy mennyire szép a kijelző, és hogy mennyire kényelmes a billentyűzet, illetve a touchpad relatív pozíciója a billentyűzethez.
Aktív témák
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.