Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Micro Four Thirds
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
üDV nekem 1557 GLS van .
majdnem olyan felépítésben mint amit korábban említettél,
rosszat nem sokat tudok róla mondani, lehet elfogultság miatt,
de szerintem jó gép. Nem olcsó de felveszi a versenyt nevesebb gépekkel is.
A hangkeltők , mint ahogy már írtad, nem a legjobbak, mert már kissebb zaj mellett 3-4 méterről nem hallani tökéletesen, valamit a minősége is elég gyengus, zajos, de van megoldás: nekem erősítőre van kötve a hang , és így tökéletes.
Teljesítményben sem rossz, igaz sokan mondják hogy ezért a pénzért már lehet venni x700-al szerelt notit is , de amikor én vettem akkor sehol nem találtam olyat ami ugyan annyi lett volna és x700 csücsült benne.
A garancia terén viszont egész jó , mert ahogy más is írta ez egy amolyan barebone notebook, így ahonnan én is vettem mindenre teljes körű gari van , akksi 1 év , a többi 2 év. Ez viszont elég jól hangzik..
Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- Thinkpad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MACBOOK PRO - M4 Pro - 14 Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest