Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Jó régen jártam már erre.A feliratos témához szeretnék hozzászólni. Teljesen igazatok van, hogy a szótár jó megoldás lehet, viszont vannak egy páran (köztük én is), akik nem angolul tanultak suliban, hanem pl. franciául ill. németül. Így én örülök a magyar feliratoknak, mert sajnos nekem minden második szót szótáraznom kéne és az egy kicsit lerontáná akármilyen anime élvezhetőségét.
Ugyan elkezdtem angolul tanulni, de még nagyon messze vagyok attól, hogy akár szótárral is neki merjek kezdeni egy pl. Naruto szintű sorozatnak. Viszont az is igaz, hogy a magyar feliratok némelyike átmehetne egy komolyabb angol- és magyartudással rendelkező egyén kezén is. Agyérgörcsöt kaptam pl. mikor a Berserk-be úgy köszönnek felirat szerint, hogy ''Csá! Mi újság!'', ''Hello'' stb. Eléggé lerontja a hangulatot, sztem. No, csak ennyit akartam. Majd válaszolok a felmérés kérdéseire is, de most melózni kell egy keveset.
Ja, igen. Még azt szeretném megkérdezni, hogy mi ez az FCLC (vagy mi a szösz), amit olyan sokan nem szeretnek. Úgy érzem, meg kell néznem, mert muszály tágítani a látókörömet, hogy normálisan tudjak véleményeket alkotni. Nem lehet mindig szipiszupi animéket nézni, ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest