-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem nekem ennyi volt a free to play játékokkal való játszás.
Adventure Communist az egyetlen hosszú távú idle game ami lefoglalt, most egyre pay to win-ebbek at eventek, egyszerűen elveszi a kedvem a játéktól. Ha ignorálom az eventet akkor szarul érzem magam mert "kimaradok a jóból". Ha nem ignorálom akkor még felhúz, hogy az egész direkt úgy van megtervezve, hogy folyamatos költés nélkül ne kapjon a játékos jó jutalmakat.
Archeroban azt tetszett, hogy kell ügyesség a játékban, nem valami agyhalott casual játék. Viszont akármennyire vagy ügyes, jó cuccok nélkül közel a lehetetlen felé ível a pályák teljesíthetősége. Jó cuccokat ingyen pedig irtózatosan nehéz szerezni, a játék megjelenése óta 1 db "epic" cuccom van, ami még nem is a legritkább minőség, pedig az ingyen forrásokat mind kihasználom, gemeket csak ládákra költöm.
Darkness Rises egy nagyon jó MMORPG, de meguntam mert teljesen ugyanolyan mint a többi, hasonlókkal régebben sokat játszottam. Meglepően jó benne a monetizáció, nem mondanám pay to winnek (persze akik rengeteg pénzt perkálnak azok mindig jobbak a kisebbeknél).
Mighty quest for epic loot addig érdekes amíg elő nem jön a pay to win mechanika, ami meglepően hamar jelentkezik a játékban.
Most visszamentem kicsit pubg-zni és tudom, hogy free to play, de csak kozmetikára lehet költeni, ami nem érdekel. Megízleltem újra a minőségi, balanszolt játékélményt. Maradok a stardew valleynél, minecraftnál és további prémium játékoknál vagy csak kozmetikázós f2p játékoknál szerintem inkább mint hogy az időm pazaroljam azzal hogy kitapasztaljam, hogy vajon egy-egy új ingyenes játékban lehet e haladni folyamatos költés nélkül normálisan
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen videókártyát?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Scooter 4
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest