- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33297 üzenetére
Köszönöm!
Valami bug volt, mert újraindítás után már feljebb léptem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #33293 üzenetére
Strongboxokat lootként is lehet szerezni, meg bizonyos szintlépéseknél ad a játék. Csak kozmetikai elemeket tartalmaz, így velük sosem foglalkoztam. Talán még a Lucky Wheel adhat nyereményként strongboxot, de nem vagyok biztos benne. /meg amúgy is a kaszinót kerülni kell mert pozitívan nem lehet belőle kijönni
/
Nézd meg a boltot (Big Red és Willow), ha 270 erejű dolgokat tudsz venni, akkor vagy max szintű. Ha Nem 270, de nem megy feljebb a csúszka, akkor valami bug lesz és írni kéne a fejlesztőknek
(bár a legtöbb bugot egy restart megold).
Ha tényleg max szintű vagy, akkor a kék küldiknek már csak egy értelme lesz: a medálok farmolása
De az már tényleg csak a trófea vadászoknak való
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33288 üzenetére
Még mindig Shadowgun: Legends...
Kaptam egy strongbox key-t. De dobozt honnan szerezhetek hozzá?Valamint, úgy nézem max szintű lettem, mert lvl 20 ellenére a csík felment maxra, de onnan nem történik semmi. Ilyenkor már a kék, kis küldetéseket nincs értelme megcsinálni, nem?
-
Amur
addikt
válasz
Peaceliker #33286 üzenetére
irtátok korábban hogy januártól fizetős, én a sok pozitív kritika miatt most raktam fel, és még mindig ingyenes!
Nem tudom meddig, de aki akarja még most húzza le! -
Maxtreme
addikt
Diablo stílusú rpg ami müxik offline is, elég komolynak néz ki. (még ne próbáltam)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Peaceliker #33286 üzenetére
Erre nagy +1
-
underdark
aktív tag
50% a Day R Survival Premium
-
Peaceliker
addikt
válasz
batai15 #33280 üzenetére
Vampire's Fall: Origins
Nekem nagy kedvenc lett, eddig egyik rpg sem fogott meg telón ennyire mint ez
fentebb volt már róla szó
de turned base (csak a harc), open world, jó story -
Rigormortiis
veterán
Csak példának okáért a square 4-5 éve kiadott portjai gyakorlatilag mindenen elfutnak 4.4 fölött anélkül, hogy frissítve lettek volna.
A Jade Empire pedig Marshmallow-on jött ki, Nugáton még elment, aztán szia.
Nem egy filléres szar volt, ugyogy nyasgem Aspyr. Azt már fel sem hozom, hogy a Fahrenheit szintén nem működik, de az már Nugáton sem indult el. És szintén prémium árazású game volt.
3-4 ezres játékoknál joggal várnám el, hogy ne csak 1-2 android főverzión fusson el.
-
válasz
Rigormortiis #33283 üzenetére
Miért rohadjanak meg? Miért költsenek egy rakás pénzt arra, hogy fusson Oreón is, amikor már semmi bevételük nincs belőle?
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis #33276 üzenetére
Chaos Rings 1,2,3-at ismered, én ipaden pörgettem ki, szerintem van androidra is. Nagyon szuper kis jrpg-k! Jó volt ma dumálni
-
batai15
félisten
Sziasztok tudnátok valami jó rpgt ajánlani, az se baj ha fizetős,csak hossz távon tudjak vele játszani, és ami lehetőleg aktuális,valamint ha nem muszáj ne legyen tele p2w-vel. Köszi
-
Rigormortiis
veterán
A 3 az jó, viszont a 7 portja nagyon puritán. Az, hogy egy-az-egyben kimappolják a ps1 kontroller gombjait a képernyőre... Ehhez képest ég és föld a ix.
Ha tetszett a 4, akkor az after years-t is ajánlom! És ha még nem volt meg, akkor chrono triggert is! A világtörténelem egyik legjobb jrpgje!
-
Louro
őstag
válasz
Rigormortiis #33276 üzenetére
Az FF3 és FF7 is egész jól irányítható és adja a FF feelinget. Az FF szériából a 3,4, 7,8-cal játszottam. (Sajna) most vettem meg PC-re a 7.,8. és a két 10. részt. Szóval fél évre le vagyok kötve a PC-n. Androidon az XCom se 2 perces menetekre tervezett. Egy baj csak az FF szériával. 40-50 óra úgy elrepül velük, hogy észre se veszem.
Az én vásárlásom kicsit hasonló:
Civ2 - Aki játszott már Civ játékkal, tudja mire számíthat. Kicsit egyszerűbb, de a hangulat megvan. A kinézet aranyos és egész jól kezelhető. Diplomácia ereje nem nagyon érezhető. Ha valaki elhúz az elején, akkor nehéz utolérni. És talán a legjobb az egészben, hogy baromi gyorsan betölt és zökkenőmentesen fut.XCom - Hogy az a fránya idő szűke. Nem annyira rövid buszutakra tervezett játék. De szintén jó port. S7 Edge kijelzőn kényelmesen kezelhető. Ugyanazt adja, mint a PC-n. Egy hátránya, hogy elég lassan tölt, de ha betöltött, utána már ez is zökkenőmentes.
Room - Én még egy elsőbe próbáltam bele és megfogott. Tuti meg lesz véve egyszer a folytatás is. Csak unjak rá a fenti kettőre
Final Fantasy 3 - Cukiság és chibi figurák (nekem már ők is chibik
). Sztori aranyos. Rengeteg tartalom, ez is végtelenül egyszerűen irányítható.
A Valkyrie Profile Lenneth címhez meghoztad a kedvet. A Dragon quest-hez meg a korábbi hozzászólók.
-
Dilikutya
félisten
Most lett végképp elegem a Mortal Kombat X-ből. Az ünnepek alatt nyomtuk nagy gépen, gondoltam, folytatom mobilon buszon, szarás közben stb. Mekkora egy gány tetű söpredék cucc. A gyűjtögetés még nem is lenne annyira gáz, a kőbuta meccsekkel csorog azért a pénz meg a ritkább fizetőeszköz is. Jó, nem valami sok, de ugye az XP szaporodás miatt úgyse tudsz annyi karaktert feltápolni, hogy érdemes legyen ész nélkül venni őket. A gép ellenfelekért viszont már járna a rektális sérülés az alkotóknak, adott pl. egy challange, amit nagyjából végigboxolok, majd jön egy aránytalanul genyó meccs, amikor csakazért is jóval több pontos az ellenség, és valami brutálisan töltődik fel, gyakorlatilag megverhetetlen, mert amíg egyet püfölök, a másik kettő majdnem olyan ütemben regenerálódik. Félig leverem nagy nehezen, vált, majd visszajön, és két ütéssel kivégez. A másik kedvencem, amikor attól is sérülsz, ha ütöd az ellent. Az egyik torony utolsó ellenfele már olyan szinten nyomja, van valami speckó képessége, amit ha bekapcsol, jobban járok, ha csak hagyom magam pofozni, mert attól kisebbet sebződök, mint ha megütöm, és neki semmi, nekem meg annyi.
Ha nem akarsz pénz költeni, akkor elég lassan gyűlik azért a valuta, ha meg a pénzért vehető fizetőeszközöket, vagy az abból vehető belső fizetőeszköz árát nézzük, a legolcsóbb, semmire se jó karakter is 1000 Ft-nyi játékpénz, de egy kicsit jobb karakter 3500-5000 Ft egyből, és az még csak komoly se volt. -
Rigormortiis
veterán
Az ünnepek alatt egész sokat tudtam játszani, és alaposan be is vásároltam az akcióknak hála (hogy rohadnának meg), íme egy kis ajánló:
Rush Rally 2: Ez kakukktojás, mert már hónapok óta nyüstölöm, de most jutottam el odáig, hogy írjak is róla. Röviden: Ez az a rallis játék, ami a legközelebb van a régi "kolinos" élményhez. A "népszerűbb" rallis játékokat is kipróbálva arra jutottam, amire azok az írások is, amelyek alapján megtaláltam ezt a gyöngyszemet: nincs ennél jobb rallis játék androidon. Pár száz forint volt csak, teljese áron, ezt kifizetve pedig nem találkozunk bármilyen lehúzós mechanizmussal, csak a játékkal. A stáblistát elnézve pedig egy-két ember csinálta csak az egészet. Bravó!
The Room 2-3: Szerintem én vagyok a fórumon itt az egyetlen, akinek ez újdonság volt, de eddig valahogy nem érdekeltek ezek a címek. Most viszont nagyon behúztak. Briliánsan megtervezett fejtörők és hangulatos megjelenítés jellemzi ezt a ritka minőségi, mobilos programot.
Valkyrie Profile Lenneth: csodálatos és egyedi rpg a Squaresoft fénykorából, a lehető legjobban portolva. Ez egy ps1-es játék, bár nekem a psp verzió van meg (eredetiben). Akkoriban annyira magával ragadott, hogy még a Bradygames-es Official Strategy Guidet is megvettem hozzá (akkoriban még nem voltak olyan részletes és látványos végigjátszások, mint mostanában). Egy kifejezetten szomorú és keserédes játékról van szó, ami teljesen más, mint bármely másik addigi square-es rpg. Az egyik legszebb 2d-s játék, amivel akkoriban játszottam. A port teljesen jó lett, egyedül az ugrálás nehézkes néha, de magam sem tudom, hogyan lehetett volna ezt másképp megoldani. Én nagyon de nagyon ajánlom azoknak, akik kedvelik a jrpg-ket. Senkit ne riasszon el, hogy vannak játékon belüli vásárlások is. Ezek csak "csítek". Ugyan azok, mint a final fatasy ix- ben, csak itt már fizetőssé tette őket a szkver, teljesen jogosan (A játék normal-on is teljesen könnyű).
Final Fantasy IX: Egy nagy elmaradást pótoltam most. Az összes Final Fantasy játék közül (a mindenféle kézikonzolos és más vadhajtásokat is beleszámítva) ez volt szinte az egyetlen, amivel még nem játszottam. Akkoriban valahogy nem kapott el ez a meseszerű, középkori világ, azóta meg...mindig volt más. De most itt volt 5 ezer forintért, elolvastam pár értékelést, és csak nem bírtam ki, hogy ne nyomjak rá a vásárlás gombra.
Először is beszélek a portolás minőségéről. Gyakorlatilag a legjobb port, amit a Square valaha csinált mobilra. Pont. Egyetlen dologgal nem tudtak mit kezdeni: a 320*240-es felbontásban leledző hátterekkel. Akkoriban még nem úgy készítették ezeket a játékokat, hogy valaha is portolva lesznek, most pedig maradtak a fakó és alacsony felbontású háttérképek. Mivel a játék gyakorlatilag csak ezekből áll, nyilván nem akarták az alapjaitól újra tervezni őket. Pedig annyira megnéztem volna teljes pompájában őket, mert amúgy nagyon szépek és részletgazdagok. A 3d modellek gyönyörűek, sokszor még plusz részleteket is adtak a karakterekhez. A játék sebességét fel lehet gyorsítani, plusz lehetőség van a harcok előtti bemutató videókat automatikusan átugrani, kijavítva a játék egyik legnagyobb, korabeli hibáját: a szörnyen lassú harcokat. Lehetőség van még mindenféle csitet bekapcsolni: 99-es szint, 9999 sebzés, meg mindenféle jóság, de nekem ezeket nincs pofám használni. Egyedül az időgyorsítás, ami tényleg megkönnyíti az életünket.
Maga a játék pedig üdítően ezredfordulós jrpg. Annyira jó érzés ismét egy klasszikus ps1-es jrpg-vel tolni (legutóbb a chrono triggert és ff 6-ot pörgettem ki mobilon)! Tipikusan szerethető és kedves karakterek, meseszerű helyszínek és zenék jellemzik. A port nem hagy kívánni valót maga után, egyedül a hátterek és a képernyő-formátum, ami fura, de ezzel nem lehetett mit tenni.
Tudom, hogy még akciósan sem olcsó, de én mégis ajánlom mindenkinek, aki egy hosszú, meseszerű élményre vágyik a jrpg-k hőskorából, egy több, mint korrekt mobilos port formájában.
-
Maxtreme
addikt
az úgy szép
Nálam a pocket mine 3 ilyen, amióta megjelent, állandó vendég az aktuális készülékemen.
Az összes karakter és kártya beszerezve, ill maxos. (aki játszott vele az sztem tudja hogy ez annyira nem egyszerű, és főleg nem rövid idő)tovább nem mutogatom... (még vagy 3x ennyi van)
Mindezt különösebb kötés nélkül. 1x vettem még a legelején "energia duplázót" valami 990ért, és ennyi.
-
Peaceliker
addikt
Tök érthető és korrekt a magyarázat is. Marha jo játék, érezni benne az igazi rpg hangulatot. Sztem sosem lesz payforwin, akkor inkább legyen fizetős. Amúgy 2 karival toltam végig, de dailybrute ot szedem azóta is mindkettővel (már több mint 70 haja folyamatosan
), most nagyon várom a frissítést. Majd dobok valamennyi lét a játékba, mert megérdemlik. Mondom ezt úgy hogy sosem adok pénzt játékra.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Peaceliker #33271 üzenetére
Redditen. Aki meg tavaly töltötte le és van aktív mentese, annak marad ingyenes.
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #33267 üzenetére
Azért tudtam haladni silo permit nélkül is, ime a jelenlegi állás 685 milliárd soul egg, az earnings bonust le se tudom írni..most 14-15 milliárd soul egg egy prestige. Valami limitálás lehet benne mert hiába van közel egy trilliárd soul egg alig nő a prestige-el szerezhető soul eggek száma.. 300 milliárdnál is ennyi volt nagyjából..
-
Kasya
nagyúr
Vampire's Fall: Origins-t tolta valaki? Mik a kilatasok a kesobbiekben?
En most letoltottem, mert fizetos lesz a kesobbiekben, de erdemes vele jatszani? -
Rigormortiis
veterán
Én már DS-en végig toltam ezeket, legalábbis, amelyikek megjelentek. Tradicionális jrpg-k, felújított grafikával. A VIII a PS2 éra egyik, ha nem a legjobb jrog-je volt, és a többi is hasonló formulát követ. Körökre osztott harc, magával ragadó szereplők, érdekes, de aranyos sztori, hihetetlenül egységes művészi stílus jellemzi őket.
-
A Dragon Questek milyenek?
-
Saccco
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #33254 üzenetére
Azt a 200 órát kontrollerrel nyomtad bele a játékba vagy kijelzőtapicskolással?
-
törölt tag
Covens: The Ember Days
Pár órát rápróbáltam.
Egyelőre még nem teljesen értem mi, hogyan történik, de maga koncepió tetszik.
Kb ilyen "Így neveld a boszorkányod" jellegű cucc, de térképpel... -
Jumbozorz
senior tag
válasz
A játékban még mindig olyan lassan talál valakit ha multizni szeretnél?
Köszönöm
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Hálás köszönet!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #33251 üzenetére
Röviden : minden ami kék, zöld vagy szürke (common, uncommon, rare) azt add el, a lilákat (vagy aranyakat ha esetleg kapsz) (epic, legendary) pedig tartsd meg (később feljavíthatod magasabb erejűvé).
Majd ha elérted a 20+7-es szintet, akkor van értelme foglalkozni azzal, hogy milyen cuccokat tarts meg, amikor már a legjobb szettet próbálod összerakni.
A játék elején csak élvezd és gyűjts XP-t, hogy elérd a max szintet. Utána majd jöhet a java, dungeonok és arénák, majd ha van egy szuper szetted akkor jöhet a PVP (ha érdekel).
Oh még egy dolog: ha tervezed elérni a max szintet meg komolyabban belefolyni a játékba, akkor minden rare blueprintet (a kék háromszög alakú cuccos) tartsd meg, amíg eléred a 270-es erőt. Ha akkor nyitod ki őket, van esély, hogy epic cuccokat kapsz belőlük és akkor a semmiért (türelemért) cserébe máris lesz egy pár dolgod ami megkönnyíti majd az arénázást pl.
-
Louro
őstag
Civ2 és XCom 2-2 ojró! Ennyiért már csak belefér. Akik egy kis offline stratégiára vágynak.
Én már csak egy jó Final Fantasy leárazásra várok, de Square Enix-ék nem akarják 5 alá betolni az áraikat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33250 üzenetére
Köszi. Még annyi kérdésem lenne, hogy a régi ruhákat meg fegyvereket van értelme elrakni, vagy adjam el?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #33235 üzenetére
Igazából nem jelzi csak megy az xp csík 20-as szint után is. Onnan lehet igazából látni, hogy a boltokban milyen erejű cuccok vannak. 20-as szint felett szépen lassan növekedik 200-ról 270-re. (+10 power/szint)
-
Joccc07
addikt
válasz
korcsillio #33248 üzenetére
Akkor töröld a google accountot a telóról. Töröld a Play store és a play szolgáltatások cache-t majd az adatokat. Ugyanez a letöltéskezelőnél is. Ha ez mind megvan akkor vissza a Google account.
-
Joccc07
addikt
válasz
korcsillio #33232 üzenetére
Szia!
Használsz memóriakártyát a telefonodba? Ha igen akkor válaszd le a letöltés idejére. -
válasz
korcsillio #33244 üzenetére
Indítsd újra a telót.
-
Rula
tag
válasz
Sirandrish #33242 üzenetére
Egyik ismerősöm mutatta egyik barátjának, néztem én is mi a franc
Narxis: Mivel egyedül csináltam ne várjatok olyan nagy csodát tőle
-
Rula
tag
Sziasztok!
Remélem nem gond, ha még egyszer berakom a topicba a játékom, augusztusban osztottam meg itt egyszer.
A játékom egy (nem annyira, de viszonylag) nehéz, kicsit kicseszős platformer játék. A lényeg az, hogy minden pályán összeszedjünk 2 meggyet a kicsi kis rókácskával. Majdnem az összes pálya viszonylag rövid, checkpointok nincsenek. Jelenleg 12 pálya van, tervezek még többet csinálni.
A játékban vannak hirdetések (20 halálonként dob fel egy hirdetést), de ki lehet őket iktatni úgy, hogy a főmenüben megnéz az ember egy videót.
Próbálok még raja javítani, legközelebb a Google Playt szeretném majd integrálni, hogy esetleg mentések legyenek, meg achik is.. (Jelenleg teljesen becrashel tőle)
-
válasz
Keresd ki a Play Store-t a telepített alkalmazásoknál és töröld az adatait.
-
Golden9
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33233 üzenetére
Az igen. És azt a plusz 7 színtér hogy jelzi? Mert én még csak lvl20as playereket láttam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nem olvastál vissza. Ez egy nagy gond...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #33231 üzenetére
Max szint lvl20+7 szint még utána, akkor lesz majd az erőd 270 körül. Ha szintet kihúztad maximumra, utána jön majd a legendás cuccok farmolása, nekem közel 200 órám már van a játékban
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33230 üzenetére
Aha, megvan. Érdekes megoldás, de legalább nem kihalt a két hely
Óriási ez a game amúgy. Most lettem lvl17. Max szint a lvl20?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #33229 üzenetére
Igen, fél óráig aktív
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33227 üzenetére
Hát az érdekes. És gondolom le is jár egy idő után. Köszönöm szépen!
-
MriXYon
csendes újonc
Survival City: városépítős/védős játék. A gép álltal irányított támadók ellen kell megvédeni a várost. Nappal lehet építkezni, küldetést teljesíteni, éjszaka támadnak a zombik. Egy nap 4 órát jelent, utánna lehet indítani a nap váltást. (2órákat lehet előreugrani 15-30 mp-es reklámnézéssel ha valaki sietne.) Ha elbukjuk a védekezést a várost lerombolják és pár emberrel lehet újrapróbálni a túlélést a legutóbbi checkpointtól. (Általában 30 naponként van, az épületeket nem kell felfejleszteni mindig lvl1-ről, adott checkpointtól függ milyen szinttől indulhatunk ismét.) Max 8 túlélő lehet a városban egyszerre. Kb. 2 hónapja jelent meg.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #33226 üzenetére
Egy percig kell vagy a kaszinóban, vagy a bárban tartózkodni. A bár adhat projectile resistance, elite damage, increased damage buffokat, a kaszinó pedig critical damage és accuracy buffokat.
-
MikeWazowski
veterán
Eléggé rákaptam a Shadowgun: Legends-re.Olyan kérdésem lenne, hogy buffot hogy lehet szerezni?Player inspect-nél a skillek alatt létható másnál.
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #33224 üzenetére
a showdown az elején szívás, mert az MM full random.
Csak annyit tolj hogy a második csomagban legyél azt hiszem az azt jelenti hogy 2000-ben legyél benne ott már van epic a csomagban. Aztán ha erősödsz lehet komolyan csapatni.
Van legalább benne tartalom, nem rögtön tudsz mindent! -
Amur
addikt
válasz
CactuS #33222 üzenetére
igen, első két dojo választékából ő az aki legalább 2 ütést be tud vinni az ijász csajnak ha elég szintje van.
Aztán a maradék piros csíkot leszedni tappolással mielőtt indítod a kövi hőst.(mert a többi egy lövés az ijásznak sajna magas szinten)
Vagy Ping Pault szokták még berakni, de ő is ugyanaz csak pepita, mondjuk mivel epic,általában kisebb hp-ja van mint az ijász csajszinak, ellene is jó hip gal. -
Amur
addikt
válasz
CactuS #33220 üzenetére
Igen. kezdők vagyunk még showdown-ra..
Nekem ugyan már 9500-as csapatom van, de nekem is dobál ilyeneket.
Mondjuk 20k felettiekből elcsípkedek 2-3 crownt.
De ezeket meg sem tudom érinteni.. berakják első szintre az 50-es ijász csajt, és leszed mindenkit mielőtt elérné..
A kardos csajt akarom lotus crownból felhúzni majd, az távolról is sebez, és sok hp-ja van.
Muszáj mert mindenki az ijászt rakja első szintre.. -
Kasya
nagyúr
Total rpg
Mondható Diablo klónnak is. Controller támogatás nincs.Még csak most kezdtem, de roviden:
Egyszerű játékmenet, fejlődés a cél. Ahogy megyünk előre a pályákon, úgy lesz komplikáltabb a fejlődés és a játék maga is. Diablo és endless klikker keverék. Küldik gazdagítják a játékmenetet.
IAP van, de nem szükséges. Offline is játszható. Google Play támogatás van. -
Én ott még jóval gyengébb vagyok, főleg, hogy napközben nem tudok ránézni és még nem volt akciós a silo, mióta játszom. Még terraform tojással tolom, Bár ez már hozza szépen a milliós soulokat, szóval lassan ugrik megint egyet.
Köszi a dojo tippeket, tolom akkor majd én is.
-
Amur
addikt
válasz
CactuS #33215 üzenetére
Kb ugyanez..visszavettem én is a telóból rendesen, erre megtaláltam ezt..nem is tudom miért léptem fel a playre, és az orromba tolta hogy neked ajánljuk mert játszottál ilyen típusú játékokkal alapon(gondolom).
Azóta le se tudok szakadni róla..
Gem-et ahogy néztem csak ládákra tudod eltolni, ott viszont a legnagyobb láda a legbulibb, mert 75 epic lapot ad 2000 gem-ért. Én 6 nap játékkal 700 gem-et szedtem össze.(raid-ek,plusz showdown), úgyhogy nem elérhetetlen!
Érdemes az elején elég gyakran prestige-elni(itt reinkarnálódás vagy mi).
Egyébként Egg inc nekem is fenn van még, gyenge 460 milliárd soul egg-em van benne(cél az egy trilliárd!) -
-
-igu-
veterán
válasz
Joccc07 #33212 üzenetére
ahh, félreértettem akkor
de azzal sincs gondom -
-igu-
veterán
válasz
Joccc07 #33205 üzenetére
rányomtam 2 ingyenes cuccra, innen nézve nincs semmi gond
-
Rigormortiis
veterán
Aki vevő az egyedi, kissé szomorkás hangulatú jrpgkre, ne hagyja ki a Valkyrie Profile Lennethet. Anno psp-n is szanaszét játszottam, de mivel most akciós, telefonra is megvettem. Ennyi év távlatából is remek játék!
-
Golden9
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Könyvajánló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest