Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz B******** #22279 üzenetére

    Milyen masik tabornak? Ugy erted azoknak, akik normalis jatekokkal akarnak jatszani? Ugy erted van mas tabor is, akik tudatosan szemettel akarnak jatszani? Mert ilyen tabor szerintem nincs. Inkabb csak olyan van, aki szimplan nem ismeri a jo jatekokat, es sajat magat becsapva az ilyen hulladekokkal jatszik mikozben gyozkodi magat, hogy jol szorakozik, mikozben tavolabb se lehetne az igazsagtol. A freemium jatekok nem is igazan jatekok, 90%-ban csak szintiszta frusztracio, idorablas (varakozas/reklamnezes) es/vagy penztemeto (IAP). Ja, es a sokak altal emlegetett IAP talan meg a legkevesbe artalmas dolog bennuk. A folyamatos, veget nem ero grindeles tokeletes folyamatos frusztracio forras, a varakozas az elrabolt idon tul egy fuggoseget epit fel, hogy minden egyes nap el kelljen inditanod azt a szemetet. Egyszoval tokeletes az idegrendszer legyilkolasara es az ido teljes elvesztegetesere, amik kozul a penz egyiket sem tudja kesobb mar visszahozni, meggyogyitani. Az igazsag az, hogy a freemium jatekok vannak a legkevesbe ingyen. Beleertve a legdragabb fizetos - de jo jatekokat is, amikkel tenylegesen onfeledten lehet jatszani amikor csak akar az ember.
    Akinek keves ideje van jatszani, annak van a vilagon a legkevesbe ideje a grindfest-varakozos-reklamnezos undorito freemium szemetekre. Egy normalis, jo jatek barmelyik tiz perceben tobb jatek es szorakozas van, mint egy freemiumban 100 ora farmolas alatt osszesen.
    Freemium Isn't Free

    hedgehog: Csak leirtam, hogy a freemium jatekok a jatekipar rakja. Ettol fuggetlenul tolem barki azzal jatszik, amivel akar. :) Peldaul koztudottan vannak olyan emberek, akiknek oromot okoz saajt maguk sanyargatasa, es erre a celra a freemium jatekok peldaul biztos, hogy tokeletesek. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák