- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
Viktor77 #14733 üzenetére
Igaz. Bár azt gépen hamar meguntam. Azért majd kap egy esélyt.
____Nem tudom, pénzügyileg mennyire érné meg nekik. Én szívesen tolnék Warcraftot vagy Diablot. Sőt, tovább megyek. Ugyan nem látok bele annyira az ilyen dolgokba (fejlesztési és fenntartási költségek), de WoW is jöhetne. Kissé butított változatban, ami semmiféleképpen sem a grafikára vagy a területekre terjedne ki, sokkal inkább a kezelőfelületre, tartalomra (ugye 50 féle actionbar vagy hogy nevezik nehezen férne el a kijelzőn), de cserébe jóval olcsóbban, mint a PC-n. Csak simán az alap, aztán a kiegek idővel. Ezt csak azért mondom, mert ez az Order & Chaos simán játszható, élvezhető. Egy-két dolgon lehetne finomítani, egyszerűbbé tenni, de szerintem elég korrekt. Nem gondoltam volna.
cr33p: Milyen emulátorral próbáltad? És milyen verziót? Kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Samsung galaxy z fold 4
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest