Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
PS4 nem járt hozzá ?

-
Fitzgerald
veterán
Vettem ma egy Dualshock 4 PS 4 kontrollert, kifejezetten Androidos használatra. Egyenlőre nem sok játék/készülék támogatja. Viszont pont azok a játékok igen, amelyekkel én játszom (San Andreas, MC5). Dead Trigger 2-vel is hibátlanul működik.
Ami jó, hogy nem egy noname akármiről van szó, úgyhogy idővel egyre több játékkal lesz kompatibilis, szal megtérül a befektetés (drága volt ez a szar
). Nagyon igényes, minőségi cucc. Az Xbox360 kontrollernél is jobb. Azért nem One kontrollert vettem egyébként, mert sajnos egyenlőre nagyon körülményes működésre bírni Androidon. -
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok elkezdtem a Real Racing 3-at és az lenne a kérdésem hogy nem lehet vele valahogy le töltetni mindent? Elég idegesítő hogy állandóan új pályákon és módokon 40-50megas csomagokat szed le. Nem túl vicces ha mobilnetet kell majd használnom.
Tárgytalan, megtaláltam.
-
saelin
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
World of Goo a mai napig kedvenc indie játékom. Azóta sem készült még hasonló sem!
-
tomee007007
addikt
Szigorúan ebben a kategóriában nálam az abszolut befutó a Bridge Constructor.
Ami azért hasonló, építős jellegű, de már nem a statikát előtrébe helyező játékoknál:
- Apparatus
- Amazing Alex
- Cogs
- World of Goo -
válasz
tomee007007
üzenetére
Az én szintemnek megfelel. De ha már itt tartunk, az ehhez hasonlók közül melyek a legjobbak szerinted?
-
Shards - The Brickbreaker ingyenes ma amazonon, és egész jónak tűnik!
Simple Physics, Dummy Defense, Simple Rockets leárazva playen, ezek jó játékok!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
tomee007007
üzenetére
Én próbáltam, tényleg nem nagy szám. Visszatérítés lett a vége.
-
plejik
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát a videó alapján , nem valami nagy szám..

-
tomee007007
addikt
Indy 500 akciós...próbálta már valaki?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Extreme Landings Pro:
Régóta vágytam egy jó repülőgép szimulátort, amikor megjelent az Infinitive Flight. Azonnal be is szereztem, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez még nem az igazi. A repülőgépek kidolgozottsága már tökéletes volt, de nem volt elég realisztikus (itt a beállítási lehetőségek sokaságának és a felszín kidolgozottságának hiányát értem).
Kb. egy hete viszont megjelent a fent említett játék, ami ahogy a címe is sugallja vészhelyzetek szimulál. Erre is egyből lecsaptam, mivel láttam benne fantáziát. A karrier módban öt fő részt plusz egy free flight módot találunk. Minden rész 6 küldetést és 18 kihívást tartalmaz. A küldetések elég változatosak pl. a repülőteret elfoglalják a terroristák és emiatt a mellette lévő hídra kell leszállni v. az egyik üzemanyag tartályból szivárog a kerozin v. felszállás után vulkáni hamuba repülünk, ami miatt minden hajtómű kigyullad, majd leáll. A kihívások ennél egysíkúbbak, példaként: szállj le minél gyorsabban v. minél finomabban v. a szállj fel minél később. Ezeken kívül még ott van a "Land Now", amelyben általunk meghatározott számú hibával kell leszállni egy véletlenszerűen kiválasztott repülőtérre véletlenszerű időjárás mellett.
Negatívumok, hibák: Néha eltünedeznek a betűk és a számok, a free flight módban nem lehet a repülőteret módosítani. Sajnos csak egy darab repülőgép van és az se egy igazi modellje, ebből következik, hogy a vészjelző hangok sem az igaziak, túl hangos a sugárhajtómű, nagyon nagy sebességnél nem szakad szét a repülő.
Eddig 4:17 percet játszottam rajta ezalatt levittem az összes fő küldetést és a mellék küldetések kb. 20%-át. De természetesen ebben benne van a free flight és a hülyéskedések.
Jelenleg 2309 Ft a játék, ami meglátásom szerint túl sok, de 1000 Ft-ért mindenképpen meggondolandó annak, aki szereti a repülőgép szimulátorokat. Most látom, hogy van belőle ingyenes verzió is. Ez már mindenképpen kipróbálandó. -
Fitzgerald
veterán
Fake GPU-val KitKat alatt nincs észlelhető megjelenítésbeli különbség, ha Adreno 320-at állítok be, szóval nem romlik a grafika.
Másról lesz itt szó, mert csak KitKat alatt szarakszik az MT6592-vel. 4.2 alatt ugyanúgy megvan a 25-30 fps Optimal Settings-en. Amúgy a GLTools-al lehet butítani a textúrákat is, illetve a felbontást csökkenteni. -
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ennek 2 magyarázata lehet:
1. Az Adreno-t máshogy kell programozni, így valszeg a fake gpu-val leromlik a grafika, mert nem képes minden parancsot végrehajtani, vagy
2. Az MC5 fejlesztőit lefizették, hogy bizonyos GPU-kon lassítsák a játékot -
Fitzgerald
veterán
Akinek akad az MC5 MT6592-n KitKat alatt, az töltse le a GLTools nevű alkalmazást Play Store-ból, 3 dollár. A Use Fake GPU Info-nál pipa, a Vendor-nál pedig Adreno 320. Egyből lesz a 15 fps-ből 25-30 játékon belül Optimal settings-en. Lol, vicc.
-
Silverr
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Nem, ez teljes frissités playből. Elkezdtem de le is állitottam.

-
-
Silverr
aktív tag
Mi a fenéért kell úgy csinálni egy játékot, hogy ne lehessen játszani frissités nélkül

Pl. Asphalt 8. Gondoltam leülök egy kicsit unalmat űzni erre nem birok mert frissitést kér. Hát nem fogok minden héten letölteni másfél gigát erre a sz@rra
Bocsi csak kicsit felhúztam most magam 
-
saelin
veterán
Övön aluli...

underdark
Emberedre akadtál, már ha rpg-t keresel:
Arcane Soul
Knights of Pen & Paper
Dungelot 2
Dungeon Crawlers
Reaper
Stb... -
underdark
aktív tag
Sziasztok
Szintlépős játékokat tudtok mondani? Stílus az mind1
Kösz -
bostone
addikt
Valamire fel lehet használni a play pontokat, vagy csak egy kihívás?
-
Maxtreme
addikt
Srácok ezzel nem tudjátok mi a szitu? (vagy akár már keresztet is lehet vetni az android verzióra?!)
-
adrian94
őstag

-
tttzshd
tag
Sziasztok mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt az új magyar androidos játékot

Valaki próbálta már ?
egy cikk
Google play -
pocokxx
Közösségépítő
A Biotix nevű játékban milyen előnyökkel járhat, ha FB accounttal játszom? Lehetséges kiválasztott emberek ellen játszani?
-
saelin
veterán
-
Dr. Mózes
aktív tag
Elméletileg szeptemberben fog még jönni a FOTONICA (video). Instant epilepszia roham.
UI: Valakit érdekel az Extreme Landings Pro? Mert ha igen, akkor röviden leírom a saját tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban.
-
csadi0011
őstag
Akit érdekel, vagy aki még nem látta, itt kivannak írva várható megjelenések:
http://www.ign.com/games/upcoming/android -
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ez érdekes, én két g5-ös játékot próbáltam ki, de mindkettő csalódás volt. Az egyik a Build It! Miami Beach Resort (van fizetős verziója is, az 675 Ft). Lényegében a játék csak arról szólt, hogy meg kellett nézni a küldetés, majd az alapján minél gyorsabban fel kellett építeni a megadott épületet semmi több gondolkodni egyáltalán nem kellett benne.
Nem tud v.ki egy minőségi, színvonalas város szimulátort, az se baj, ha fizetős.
A másik címére már nem emlékszem, de az is ugyan ilyen gyűjtögetős volt. Sajnos az sem fogott meg, nem mondom, hogy rossz volt, csak számomra unalmas. Meg se közelítette a Forever Lost első és második részét. Ezek még most is a kedvenceim közé tartoznak. -
válasz
tomee007007
üzenetére
Közbe rájöttem, hogy jó ez.

-
válasz
tomee007007
üzenetére
Semmi.

-
tomee007007
addikt
Vampires: Todd and Jessica Story leárazva, 240 ft.
-
saelin
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Ehhez elérhető már a pc-s dragonfall vagy csak az alapjáték van benne?
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Az S minek a rövidítése?
-
tomee007007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
Tudnátok ajánlani valami jó kis srpgt? Olyasmire gondolok mint a Lionheart, csak ne pay to play legyen. Az se baj ha amúgy fizetős, viszont a pénzemért teljes verziós játékot várok.
-
tomee007007
addikt
A Montezuma Puzzle Premium ingyenez ma az amazon-on.
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Egyetértek, ennyiért én is behúztam amazonon.
Az irányítás viszont nekem nagyon nem áll kézre. -
Fitzgerald
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Nem vagyok nagy reviewer, de ugye már többször is leírtam itt, hogy ez a játék, illetve ennek az eredeti, Sega Genesisre és Game Gear-re megjelent verziója volt az egyik első játékom, és sosem tudtam végigjátszani. Ez a remake pedig minden szempontból tökéletes lett, teljesen profi munka. A 10 dollárt én is sokalltam érte picit, de 1 dollárért? Mit kap ma az ember 220 forintért?
Ennyiért egy AAA kategóriás, igényes, profi játék kötelező mindenkinek, aki szereti a platformereket. -
saphancs
aktív tag
Hálás szívvel köszönöm!!!! Nekik esek

-
assemble
addikt
Ranezesre messze nem tunik a legnehezebb jateknak.
Amugy ha nehez ugyessegi jatek kell, nalam az egyik kedvenc ez, csak mar rongyosra jatszottam: Super Hexagon -
saelin
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Majd kérünk review-t.

-
ZsyfKo
senior tag
válasz
üzenetére
Én egy ismerős telefonján láttam a Real Racing 3-at nagyon megtetszett, haza mentem leszedtem, nyomtam is pár órát vele. Aztán találtam egy érdekesnek tűnő 4.4et a telóhoz xda-n, fel raktam és most azt írja playben hogy nem kompatibilis az eszközzel. Azért vicc mert miui-val simán engedte letölteni és gond nélkül ment.
-
saphancs
aktív tag
Nemrég szert tettem egy sony m2-re. Tudnátok valami olyan játékot ajánlani, amivel meg tudom nézni mit bír a négy mag? Egyelőre mindegy milyen stílus csak nagy hardver igénye legyen. Előre is köszi!
-
Tidzsimon
őstag
válasz
GamerBoy910
üzenetére
shadowgun deathzone multiban.
Nova 3 fasza még de az fizetős. -
Deck
titán
Van a világ legnehezebb játéka c. ügyességi játék. Tudtok hasonlót androidra?
[link] -
Fitzgerald
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Ja most olvasom, hogy régió függő. Nembaj, Amazonon US/UK lokációval nálunk is biztosan akciós. Most vettem meg.
-
tomee007007
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Playen teljes ár van, bár írja a 90%-ot
-
Fitzgerald
veterán
Mickey Mouse and the Castle of Illusion 90%-os leárazás Amazon Appstore-ban és a Play Store-ban is!
1 dodó. -
krystman
őstag
Tudnátok valami megoldást arra, hogy miért van az, hogy a Dungeon Hunter 4 miért csinálja, hogy amikor elindul, hogy Bannolva vagyok? Először azt hittem, hogy valamit én csináltam, de cseréltem fiókot is, és azzal is ugyan ez a jelenség. Mit lehet tenni ebbe az esetbe? De semmit nem lehet tenni már ilyenkor, még ki sem enged lépni a progtamból, ha nem egy weboldalt ajánl fel. Ötlet?
-
gdavid007
tag
Még lehet kapni coint a napi free amazon játékokért?
-
icemad
nagyúr
Ezek vannak benne:
Bad Hotel
Zombie Gunship
Waking Mars
Rebuild
Syder Arcade HD
Incredipede
Savan – AscentA Waking Mars és az Incredipede nagyon jó, ajánlom!
-
A Rayman Jungle Run ingyenes ma amazonon, valamint a Toy Defense 2-3-4 féláron van most a playen (vannak ingyenes, reklámos változatok is).
-
Delerium
senior tag
Mai ingyenes Amazon játék: Rayman Jungle Run
-
Flind
senior tag
válasz
GamerBoy910
üzenetére
Blitz Brigade, Respawnables, Shadowgun : Deadzone, Dead Tigger 1, 2. Nekem az (volt) a kedvencem (ameddig játszottam shootert telefonon).
(#12802) MaTMaN: Nem biztos hogy jól értem, de szerintem az Osmos kell neked.
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Régebben találtam egy flashjátékot PC-n, érdekelne van-e droidos megfelelője.
Különböző színű sejtek voltak a pályán, és a cél az volt, hogy a te (kék?) sejted átkonvertálja a többit a saját színére. Van valami hasonló? Free a preferált, de ha csak paid van akkor az is jöhet.
-
modd3r
őstag
Az XCOM frissitest kapott, multiplayer + egyeb dolgok kerultek bele. Most probaltam, a grafikai is jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Nagyon igényes, minőségi cucc. Az Xbox360 kontrollernél is jobb. Azért nem One kontrollert vettem egyébként, mert sajnos egyenlőre nagyon körülményes működésre bírni Androidon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bocsi csak kicsit felhúztam most magam

Amugy ha nehez ugyessegi jatek kell, nalam az egyik kedvenc ez, csak mar rongyosra jatszottam: