Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
sasquach #1047 üzenetére
Nekem is van egy Digi SIM-em, ingyenes. Próbáltam annó USB stick-ről adni a fejegységnek netet - nem ment sehogy sem
Tetszik ez a Navradio+ az RDS kezelése mindenképpen jobb, stabilabb ránézésre is mint a gyári UI-hoz tartozó rádió
Bíztam benne találok egy FULL vagy PAID verziót ahol már a logok is mennek, le lehet tölteni.
Ami ilyen volt a logo unzip-nél kifagyott, letöröltem. -
da012807
csendes tag
Px6 STM32 mcu- n nem működnek az appok.
-
sasquach
csendes tag
bl4ze:
Decemberben előfizettem a DIGI Mobira +stickre. 50GB/hó/1000HUF azóta főleg internet
rádiót hallgatok. Hajdú-Biharban lakom és itt nagyon sok román FM adó a magyarhoz közeli frekvencián sugároz ez meghülyíti az FM rádiót, pl: a BestFM-nél 100-bók 99-szer nem működik az RDS-RT, Radió1 és Retro Rádiónál meg 100%-ban igen.Majd egy erősítő remélem megoldja. Egyébként Skoda Ocatavia II FL gyár rádiót (Colombus NAVI nélkül) cseréltem le.
Pár hete váltottam a NavRadio+ free-re, azóta ezt használom, de felraktam a Radio App 0.95-öt is.
A gyári rádió app néha elfelejtette a mentett állomásokat, NavRadio+-szal meg el lehet menteni és ha így járok simán visszatöltöm az RDS-RT is jobb, mert nem scrolloz mint a gyári.
-
Kia Sportage
újonc
Értem. Köszönöm szépen az infót. Kaptam is választ
Az MCU TP67G1D 0.18
Ezt irta az eladó
Nekem fiúk ez sajnos semmit nem mond. Nem értek így mélyebben ezekbe a dolgokba.
Az lenne a lényeg az új Rádió ne legyen gagyi jelvételű, gyengébb az Antenna mert így hiába adnék ki 90 e et.
Meg olyat is halottam hogy sok ilyen kínai nagyon sok áramot vesz fel és lemeritheti az akksit ha nem mindennap használja az ember. -
bl4ze
veterán
válasz
Kia Sportage #1040 üzenetére
Jók az ASOTTU és Infidnavi fejegységek. Gyakorlatilag teljesen megegyezőek.
Nekem Infidnavi van, van itt fórumos akinek pedig ASOTTU.
Mindkettő 2015-ös Sportage-ban. Az enyém hibátlan.sasquach : feltettem a rádió app-ot. Elég baba. Az ingyenes verzió eléggé le van butítva, cserébe viszont minden látszik.
Leszedtem egy "Paid" és "Full" apk-t azokban több opció volt, viszont például az RDS text nem fért ki, levágta vagy az alját, vagy a tetejét.
Te milyen verziót használsz? Én most a gyári rádió app-ot lecseréltem erre, ezt indítja az UI ha rádióra bökök -
Kia Sportage
újonc
Megkérdezem. Amint válaszol írok. Addig is köszönöm. Nem szeretnék abszolút rávseszni ezzel hogy a jó minőségű gyárit feladom egy ismeretlen nem olyan jól működő fejegységre.
-
Diák66
őstag
válasz
Kia Sportage #1040 üzenetére
Az a helyzet, hogy nagy a szórás, valamelyik jó, valamelyik nem. A drágábban általában jobbak (70.000 Ft-tól) Írj az eladónak és kérdezd meg az MCU verziót. Az sokmindent elárul.
-
Kia Sportage
újonc
Sziasztok. Az ASOTTU markaról mint egy androidos fejegység mi a tapasztalat vagy vélemény? Tervezem rendelni most AliExpressen. Android 9.0.4/32 GB ram. Kia Sportage 2015 évjárat.
Több helyről hallom hogy ezek az utólagos Androidos fejek gyengébb a rádiójuk. Gyengébb a jel fogás, érzéketlenebbek. Meg olyat is hallottam hogy jobban meríti az akksit álló helyzetben. Nagy az áram felvétele. Ez mennyira igaz? Köszike -
Volfram42
senior tag
Sziasztok. Eléggé érdekes problémát generáltam magamnak és erre szeretnék tippet kérni. Remélem jó helyre írok.
Egy mk2 Ford Mondeo-ba nemrég szereltem be mk3-ba való üléseket. Ezeknek a fejtámla részében van monitor. Vajon egy androidos eszköz is képes lehet működésre bírni őket vagy csak egy gyári Ford fejegység? Illetve az mk2-be 1.8 DIN hely van. Ha jól tudom akkor az mk3 meg 2 DIN-es. Szóval a gyári lehet bele sem megy. Van-e valami ötletetej erre? Vagy vágjam ki a monitorokat azt rakjak be valahogy a helyükre androidosat?
Köszönöm a segítséget. -
sasquach
csendes tag
Sziasztok!
Sokan kerestek FM Radió alkalmazást.
NavRadio+ (PX3, PX5. PX6 and PX30) Free Paid
NavRadio+ (Allwinner T3, T8 and IntelSC9853(TS9)) FreeRadio App (PX3, PX5. PX6 and PX30) Free
ZTE MF-833V stick összelövése (ISUDAR PX5 4GB RAM, Gyári Android Auto Oreo)
1, Bedugod a sticket egy PC-be és feltelepíted a drivereket.
2, A Webes felületen kikapcsolod az automatikus csatlakozást, valamint ha be lenne kapcsolva a PIN kód, akkor kikapcsolod azt is. (Nekem nem volt bekapcsolva)
3, Letöltöd a DC Unlocker Clientet
4, Elindítod Administrátorként és feleimerteted vele a sticket.
Manufacturer -> ZTE Modem, Model -> AudoDetect
5, Miután felismeri a sticket és a SIM-et a DC UnlockerClient, a bal alsó részén található ablakban kiadod a következő parancsot:
AT+ZCDRUN=8
Valami ilyen üzenetet kapsz, ha OK: result(0:FAIL 1:SUCCESS):1
Ezzel kikapcsolódik a CD-ROM funkciót és az RNDIS/Ethernet over USB mód is.
Innentől kezdve, ha bedugod egy PC-be, akkor nem történik semmi, még a web interface sem fog megjelenni!
Visszaállítani így kell, ha később mégis kellene használnod a sticket:
AT+ZCDRUN=9
AT+ZCDRUN=F
6, Letöltöd a Play Áruházból a következő programot Mobile Network Settings
7, Csatlakoztatod a sticket, megvárod amíg a LED "elkékül" és beállítod az APN-t a 6-os pontban említett programban.
8, Az Beállítások menüben, "Car settings" almenüben engedélyezni kell, hogy milyen programok használhassanak 4G netet vezetés közben. Ha már rá van adva a gyújtás, akkor "vezetés" üzemmódba kerül a fejegység.Ezek után, ha minden jól megy akkor az állapotsoron megjelenik a jelerősséget megjelenítő ikon a 4G felirattal. Mivel az OS nem WiFi-nek ismerte fel a a kapcsolatot egy csomó adatmennyiséget is lehet spórolni.
MCU Repo ("SoundPacthed") , Stock
-
seger
addikt
Kihangosítóval kapcsolatban kérdeznék.
Ki milyen mikorfont használ kihangosútó funkcióhoz? Gyárilag nem volt tartozék, amivel próbáltam, azok meg elég rosz minőségben hallanak. Olyan mintha sokat késne. Mikor asztalon próbáltam, beépített mikorfonnal elég jó volt. Beépítve a gyári gyenge, amit rákötök azzal is.
Valakinek ötlete? Esetleg lehetséges, hogy a külső mikrofont külön aktiválni vagy bekapcsolni kellene? -
SzDezs
csendes tag
Sziasztok,
Nem teljesen fejegységgel kapcsolatos kérdés, inkább droidos.
Nemrég bepakoltam a fejegységet. Tökéletesen működik, leszámítva, hogy a mikrofon elég gyatra (mintha túl sok lenne a zajszűrés).
A kérdésem az, hogy iszonyatosan bosszant, hogy mikor leparkolok a kocsival sleep módba lép a fejegység, ami nem baj, mert a másnapi induláskor nem kell várni rá, hogy elinduljon, ami bosszant, hogy az általam a parkolás előtt megnyitott alkalmazások (phone, poweramp, vagy fmbrádió) ilyenkor előugranak.
Van valami megoldás arra, hogy ilyenkor automatikusan kilője ezeket? Vagy csak rootolással és app killerrel?
Előre is köszi! -
aero.
veterán
A canbusos autok valtanak maguktol ugye, ott csak a videjol hianyzik. Ha ott a kamera megkapja az aramot, lesz kep egybol, nem kell az extra jel. Nem tudom, hogy itt miert kellett pontosan, mivel nem latom, megmondani sem tudom, de vegul is az egy 100%-os extra pont, amivel mukodesre lehet birni, igy a sztori vegul is lezarhato.
-
Diák66
őstag
válasz
Szab1990 #1019 üzenetére
Nekem is hasonló kínai fejegységem van, de gond nélkül működik a piros vezeték bekötése nélkül. Amíg nem volt kamera fekete képernyő jött fel nekem is. Most a kamera simán csak az RCA-val csatlakozik. A plusz piros szál nincs bekötve. A kamera szűrőn keresztül kapja a tápot közvetlenül a tolatólámpáról.
-
Szab1990
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget 😉 Valóban narancs vezeteket kellet osszekotni az RCA-nal lévő piros vezetékkel. Az zavart meg hogy a rádió tetején más felirat volt mint magán a vezeteken. Köszönöm még1x ☺️
-
aero.
veterán
válasz
svgyula #1016 üzenetére
Szia, köszi, ezt tudom, rengeteget szereltem már be, nem a kamerát kell odakötni, hanem a fej váltójelét. Én az RCA piros pozitívjáról beszéltem, az csak akkor kap jelet, ha a tolatólámpa áram alatt van. A másik vége a bemenő RCA-ból jön ki, az kell a narancssárgára, többségében CAM IN jelzésű vezeték amúgy.
-
svgyula
addikt
válasz
Szab1990 #1011 üzenetére
Szia! A rádión a "parking" vezetéket összekötötted a tolatólámpa vezetékével? Meg ugye a rádión van direkt tolató kamera bemenet és nem az AV bemenetre kell kötni. Amikor a "parking"(lehet más neve is) megkapja a feszültséget átvált a kijelző a kamerára.Nem elég a kamera vezetékét elvinni a rádióhoz hacsak az nem tartalmaz egy plusz vezetéket a sorcsatlakozóban. Máskülönben külön kell bekötni. Ez a "titok".
-
Szab1990
csendes tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy wondefoo fejegységem alfa 159-ben. Tavaly raktam be ,akkor még nem volt kiépítve a tolatókamera. Mostanáig tolatáskor mindig váltott a kép ugye csak fekete képpel. A héten beépítettem a tolatókamerát. 12V-t a tolatólámpáról vettem le. A kamera működik Av módban kipróbáltam. De most tolatáskor nem vált át a kép. Kis segítséget merre induljak el.
-
Kia Sportage
újonc
-
bl4ze
veterán
válasz
Kia Sportage #1002 üzenetére
-
Kia Sportage
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni! Van egy 2015 Kia Sportage gyári navis fejegység. Gyári tolatókamerás. Szeretnék bele egy Androidos fejegységet. AliExpressen néztem már több félét. Csak ezt a CANbus os témát nem értem még. Kell e vagy nem kell e olyan modul nekem?! Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Diák66
őstag
válasz
svgyula #1000 üzenetére
Kipróbáltam már, hogy milyen a DAB+ vétel menet közben autóban. Még a kínai kis ablakra ragaszható vacakkal. Székesfehérvár után a velencei tótól stabilan jött, ahogy Budapest felé haladtam. Itthon is hallgatom az Osztrák adókat alkalmanként, igaz az tetőantennával valósul meg, de nem kis távolságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest