- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Szia,
Szerintem a legjobb emulator a BlueStacks, nalam kivaloan mukodott mindig, bar kell egy combos gep hozza, idovel belassul, de erdemes vele szorakozni
Notebookon nem tapasztaltam semmi kulonlegest, igazabol majd mindegyikre felment valamelyik verzio, de eleg sok idot el lehet tolteni a kiserletezesekkel
Itt talalod a letolthetoket: http://www.android-x86.orgIgazabol fentebb leirtam melyiket erdemes hasznalni, ha mar ugy vagy vele, csinalsz egy particiot es jo esellyel fog mukodni

Windows melle laptopra meg jo valasztas lehet a RemixOS vagy a PhoenixOS, ez utobbi szinte majdnem windowsos feluletet at, ablakkezelessel, halozatos mukodessel
Ha arra kell, hogy droidos progikat futtass, hat akkor inkabb ez kell neked, windowsos install van hozza, bootmenu benne, szoval semmi dolgod nincs, csak feltenni
http://www.phoenixos.com/en/download_x86Toltsd le a downloaderjet, ami megmondja hogy neked melyik verzio kell belole, nalam ez is bevalt, stabil rendszernek tunik
Ha mindenkepp X86 droidot akarsz es a fentiek nem valtak be, akkor szivesen leirom a folyamatot, de szerintem erdemes kiprobalni mind a Remixet, mind a Phoenixet
Udv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest