- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Este próbálgattam pár droid alapú OS-t live módban. A Prime OS nagyon felhúzott. Simán csak egy pendrive-ról futtattam telepítés nélkül és mégis ráírt a rendszerlemezemre C: és D:-re is. Kb 10 mappát is létrehozott mindkét partíción.
Töröltem, amiket észrevettem. Lehetséges, hogy beleírt akár Windows rendszermappákba is valamit?
ui: Nagyon sokféle live rendszert próbáltam már és ilyet egyik sem csinált.
-
stnorcy
aktív tag
Üdv.
Van egy Nextbook flexx NXW101QC232.
Windows 10 volt rajta, androidot akartam rátenni de figyelmetlen voltam s rossz gombot nyomtam telepítés közben.
Most ha bekapcsolom ezt írja.
'fs0:\EFI\Microsoft\Boot\Bootmgfw.efi' is not recognized as an internal or external command, operable program, or batch file
Shell>_
A kérdesem az lenne hogy tudom parancs sorból újra boot-oltatni a telepítő pendrive-t ?
köszi. -
Necronom
senior tag
válasz
lajos111990 #306 üzenetére
nem vagyok biztos abban, hogy arra a procira felmegy bamilyen droid
-
lajos111990
csendes újonc
sziasztok van 1 laptopom sony pcg-k215m 1 magos 2.8 processzor 2x 512ram ddr1 80gb van rajta linux és androidot akkarok rárakni 4.2 de mikor indul megál töltésnél mintha nem tudna be botolni mi ajánlatok?
-
barnamo
tag
De nincs wifi azért kell a LAN, nem tudok wifiből fake LAN-t csinálni (ha jól értem a fake kifejezést ebben az esetben.
És így körbeértem, több android verziót nem találtam PC-re (8.1, Bliss, Prime, Phoenix 5.1 és 7.1, Remix) és egyik se jó valami miatt. Legdühítőbb ez a nincs LAN a Prime esetében, hisz lehet az lenne a nyerő. -
barnamo
tag
Megvan miért dobtam ki anno a Prime OS-t, mert nincs LAN, és anno nem kaptam jó tanácsokat hogyan is lesz.
-
barnamo
tag
válasz
Necronom #301 üzenetére
Én is játékra (is) használtam napi szinten, és szerintem tökéletes az Oreo x86, de ki mivel játszik, meg mit futtatna rajta..
És lehet csak a telepítésnél a parancssorban kéne átírni vagy beírni valamit, hogy ne az alapértelmezett 4 gb-al települjön de az általam ismert 2 nyelven nem találtam ilyen útmutatót.
Magamtól ezt meg nem tudtam már kitalálni.Csak azért kezdtem el keresni az utódját mert felraktam volna még valamit és most derült ki, hogy csak 4 gb a tárhely, eddig föl sem tűnt.
És akkor vigyázz nagyon Phoenix OS telepítődre, ha nem szeretnéd megismerni az újdonságokat (;
Ma kipróbálom újra a Prime-ot, ha már úgyse emlékszem miért is nem tetszett, felidézem, hátha jó lesz szamárnak.
Minden nap egy új oprendszer, látszik, hogy nem Windows telepítés driverekkel....+Érdekesség, a laptophoz nincs ilyen hotkey kezelő alkalmazás win 10-re, nem is működnek a hangerő és a fényerő szabályzó gombok. Az androidok, eddig mind, meg mind egyből kezelik bármiféle driver telepítés nélkül. Ez azért jellemző....
-
Necronom
senior tag
Valószínű egy régebbi verziót használsz,
Egeszen biztosan, mert nalam ilyen nincsen, meg frissites utan sem....
fent van a gepen mar tobb eve....
Oszinten szolva jomagam mar letettem ezekrol az Androidos dolgokrol, Linuxot hasznalok inkabb a windows kivaltasara nagy megelegedesemre - a linuxban is fut nativ modon a droid - sokan igy jatszanak is rajta
Sajna nalam ezek az x86-os atiratok mindig instabilak voltak, persze arrol beszelek, amire en szerettem volna hasznalni oket....nem mukodik a Kodi rendesen, jatekok nem akarnak futni stb stb...
Szorakozni meg kattogtani jo
Napi tenyleges hasznalatra nem....lasd tarhely problema
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest