Hirdetés
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- E-book olvasók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
csak nem akar sikerülni. writing dtbo failed.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #49888 üzenetére
sajnos ez lett. régebben találtam erre valamilyen megoldást, de már elfelejtettem. most újra guglizhatok. hogy miért megy ez ilyen nehezen?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49886 üzenetére
Ugy hogy fastbootban marad ha PC-n a driver es a kapcsolat okay (akkor nem ugrik tovabb a loader). Rosszabb esetben szetszeded es testpoint, utana ujrahuzod amivel akarod. Kiv. ha halott a storage.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49884 üzenetére
Talan tudnak (ha nem halott a storage). De imho te is tudnal ha nyitott a bl.. na mindegy.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49882 üzenetére
Na, az ugy baj.. egy jo PC es driver-ek es fastboot es egy TWRP-t dorrenteni.. ha lat egyaltalan valamit.. a modulos pelda pedig nem vicc volt, az elmult 2..3 evben mar a sokadik olyan sopor vegig az ovatlanokon ami leformazza az osszes particiot....
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49880 üzenetére
"oda sem lehet belépni" -- ezt leirnad pontosan? Nem-e doglott vagy doglodik a storage.. vagy flash-eltel esetleg ilyen random helyrol Magisk modult?
-
mobilizmo
addikt
válasz
janakbacsi #49877 üzenetére
esetleg recovery-d nincs?
-
Jimmy8
senior tag
Köszönöm a javaslatokat, meglett a megoldás: az ikonok elrendezésén (rácson) kellett módosítani a kezdőképernyőn. Bár az is megegyezett mindkét telefonon (4x6), de ahogy ezt 4x5-re állítottam a S24-en (így kevesebb sor lett), a kérdéses Widget betű és ábramérete is rendeződött.
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok! Nem találtam jobb topikot, így itt tenném fel kérdésem:
Adott két telefon, teljesen azonos kijelző felbontással (Huawei P30 és Samsung S24).
Az időkép nagy Widget viszont a két telefonon mégis különbözik (betűk mérete, képek mérete). Ez miért lehet? Egyéb helyeken a betűméretek azonosak.
Balról a P30, jobbról az S24. -
crok
Topikgazda
válasz
GEPESZ66 #49867 üzenetére
Az ilyet nem tud, az csak kamera.. de a Camo Studio tud pl. ilyet.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49866 üzenetére
"fastboot mód nem marad aktív, 5-10 mp után a "The system has been destroyed""
Ez még vastagon nem hardbrick.
Mindenesetre USB2 port vagy USB2 hub és driver-t tedd rendbe. Ha Win akkor Eszközkezelőben sárga háromszöged lesz most.. tedd rendbe.. azért vált Fastboot módból tovább mert a PC kapcsolaton nincs felismertve most viszont a rendszered se indul mert vagy le van a /system vagy a /data vagy a /vendor formázva vagy egyszerűen sérült.. (nem megy a decrypt, sérült a metadata, százezer oka lehet). -
Plug Life
senior tag
válasz
janakbacsi #49866 üzenetére
Ütős hibaüzenet 😂
-
GEPESZ66
veterán
Kamerának az android telefonomat használom.
Képet tudok rögzíteni, de hangot nem.
A telefonom beállításainál a Windows kapcsolatnak engedélyeztem a mikrofont.
MIt kell még beállítani, hogy a hangot is tudjam rögzíteni? -
janakbacsi
őstag
hardbrick-es redmi note 9s telefon csak szervízben javítható? fastboot mód nem marad aktív, 5-10 mp után a "The system has been destroyed" felirat villog a készüléken.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
tknof1871 #49864 üzenetére
A másolás az egyirányú folyamat, a végén nincs törlés (aminek egyébként nem is lenne értelme). Nekem egy saját mappám van a fotókkal, az a legutóbbi költözésnél átkerült, ennek alapján szerintem minden saját mappa átkerül. Ahogy az alkalmazások is, de azok beállításai csak akkor, ha azokról volt saját (az alkalmazás által készített) online mentés. A fiók automatikusan nem kerül át, azt neked kell létrehozni, és az átmásolás pont annak alapján történik, hogy az új telefonon ugyanaz a felhasználói fiók, mint a régin.
Ez az egész elvileg megy különböző gyártók készülékei között is, de azért érdemesebb megpróbálni az új telefon gyártójának saját költöztetőalkalmazásával.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Az új telefonoknak van egy olyan funkciója, hogy amikor először bekapcsolják akkor másik android telefont keres a közelben. Ha az új telefon talál egy másik telefont, akkor felajánlja, hogy mindent lemásol a régi telefonról. A régi telefonon fel is ugrik egy QR kódos oldal. Ez a mindent lemásolás pontosan mit jelent? A régebbi telefonon használt fiók, a fiókra telepített alkalmazások, mentett jelszavak át lesznek másolva az új telefonra vagy több is történik? Mondjuk amikor a másolásnak vége akkor a régebbi telefonról törlődik minden? Például a Total Commander-ben van az F5 parancs (másolás) és az F6 parancs (áthelyezés). Ez másolás vagy áthelyezés? Átkerülnek a user által létrehozott mappák? Sok zenét tárolok telefonon, szépen mappákba rendezve, videoklipeket. Ezeket is átmásolja?
Van jelentősége, hogy a 2 androidos telefonnak más a márkája? -
prannk
őstag
Üdv. AI segítségével nem lehet valahogy lefordítani az alkalmazásban a szöveget?
Fodmap a-z alkalmazás
-
Orgi
addikt
válasz
Rhino666 #49857 üzenetére
Szia! Aha, csináltam tesztképet, meg könyvtárat, megnéztem hova hozza létre az új teló és oda másoltam a régi képeket. Amúgy érdekes, a régi könyvtárakat ABC sorrendben mutatja a galéria, és az azóta már az új telóval létrehozottakat pedig készítési sorrendben, ahogy eleve akartam a régieket is. De vagy 2 óráig másolta a fotókat, szóval elengedtem a témát azt hiszem, jó lett volna de végül is így is megvannak a képek...
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49858 üzenetére
Shamiko es Zygisk Assistant.
-
janakbacsi
őstag
ksu val rootolt telefonomon a granit bank app működik, de a revolut nem. zygisk next is pif modul van felrakva. hogyan lehetne működésre bírni a revolutot?
-
-
Orgi
addikt
válasz
Rhino666 #49832 üzenetére
Szia, köszi, átmásoltam őket, de sajnos nem sikerült, amit szerettem volna. Mivel a fotóim könyvtárakba vannak rendezve túránként, így hiába maradtak meg a készítés dátumai, a Xiaomi Galéria ABC sorrendbe mutatja őket és egyelőre nem jöttem rá, hogy lehetne készítés szerinti sorrendben mutatni őket...
tordaitibi: köszi, ez működött, bár igazából ugyanúgy a Windows Intézős másolás megy a háttérben, nem jönnek fel a normál TC funkciók, de ez van.
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Van egy appom ilyen digitális ajándék kártya használatra alkalmas, azt mondja "mobile compromised adb activated" , csc-t valtottam a telefonnal, lehetséges az miatt van?
S24 ultra a telefon.
-
fortune
tag
Sziasztok.
Esélyes, hogy nem megfelelő helyre írók de hátha tud valaki segíteni, vagy a megfelelő topicba irányíttok majd. A samsung játékok alkalmazáshoz bejelentkezés volt szükséges a szamsung account-ba. Miután megtörtént a bejelentkezés és regisztráció a samsung accountba feljött egy lehetőség ujjlenyomat beállítására. Miután beállítottuk az ujjlenyomatot a telefon feloldásához, sikeresen fel is lehetett oldani a telefont. A gond ott kezdődött, hogy a képernyőzárra úgy emlékszik a feleségem, hogy nem állított be és csak a samsung accounthoz adott meg jelszót és most pedig kéri az képernyőfeloldáshoz a beállított jelszót. Próbáltuk a samsung accountos jelszót használni de nem fogadja el. A telefont újra sem tudjuk indítani mert ahhoz is jelszót kér. Factory resetet leszámítva (amit csak akkor tudunk majd megcsinálni ha lemerült a teló és a recovery-be belépünk) van valami más lehetőség? Elég sok kép van mentve a telefonra amit nem szeretnénk elveszíteni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
csuzda #49842 üzenetére
Az úgy meredek hogy nincs rajta semmilyen file kezelő.. annak azért kellene lennie.. mindenesetre ha minden kötél szakadna akkor le lehet szedni filekezelőt, videólejátszót, stb. alternatív áruházakból (apkmirrod, apkpure, etc..) és kézzel fel lehet küzdeni az APK-kat.. mondjuk ADB-t bekapcsolod a fejlesztői menüben és USB-n ADB-vel telepíted a filekezelőt.. utána akár FTP-vel fel lehetne tenni az összes APK-t és a filekezelőből telepítgetni.. vagy ha már úgyis van ADB akkor onnan mehetne fel mind.. Viszont hosszú ideje óta ki van tiltva a Play Services-ből a 4.x, nem fogtok tudni belépni Google fiókkal és Play Store-t használni. Eleve küzdelmes lesz olyan filekezelőt meg lejátszót találni ami még ezen a lomon elfut. Nem lehetetlen csak szüttyögős..
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Barátomnak van egy Pro-Z nevű tabletje. Én úgy azonosítottam be, hogy ez az Rli cég gyártmánya lehet. A modellszáma BS-TP-731, android 4.4.2 van rajta. A gyereknek akart rátenni videókat. Használat előtte kikapcsolta és csinált egy gyári visszaállítást a bekapcsoló gomb + hangerő fel gombokkal. Miután betöltött a tablet már csak egy beállítások app volt rajta. Nincs videólejátszó, se fájlkezelő, így semmit nem tudunk a tablettel kezdeni. Valakinek van ötlete, hogy vehetnénk használatba?
Előre is köszönöm a segítségeket!
-
-
Fall-N
veterán
válasz
tordaitibi #49838 üzenetére
Ennyi adatot igen. Pár GB simán átmegy vezeték nélkül is.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
svgyula #49836 üzenetére
Nagy dolog ha a Microsoft valamit variál. Millió féle WiFi file transfer van, vagy FTP. Az összes fájlkezelő támogatja az FTP átvitelt, én nem is haszálnék kábelt. Teljesen felesleges.
De van sok más opció. Felhő tárhelyre feltöltés, amit bármilyen eszközzel hozzáférhető. Stb.
-
svgyula
addikt
válasz
tordaitibi #49835 üzenetére
Szia! Ez van évek óta
Én letöltöttem a TC-hez az MTP plugin-t és akkor a hálózat alatt-MTP->ott a telefon. Amelyikben van SD azt ott külön jelöli. Aztán mehet mindenféle másolás. Én sűrűen használom. Annyi változás lett android téren, hogy már nem dob fel kérdést hanem a fejlesztői menüben megadott módon használja a kapcsolatot. Tehát aki még nem csinálta, kell az USB hibakeresés bekapcsolás. Ezután az USB alapértelmezett működésnél az MTP módot kell bekapcsolni. Nálad nem, de az újabb androidnál már csak akkor működik ha feloldott kijelzővel csatlakoztatjuk a telefont nincs ilyen-olyan kérdés! Aztán, hogy ez a windows-nál még meddig fog menni vagy mikor tesznek megint keresztbe az már egy másik történet. Kép:
-
válasz
tordaitibi #49833 üzenetére
TC-n belül az hiszem a hálózaton belül (meghajtólista utolsó elem) listázza az ilyen módon felismert eszközt. De ezt talán az eszköz USB kapcsolat beállításánál lehet állítani, hogy mass storage-ként kezelje és így betűjelet is kapjon.
-
TC azért nem látja mert nem kap betűjelet az usb-n csatlakoztatott telefon.
Ezt eddig észre sem vettem, most csodálkoztam el de rendesen. Nincs a Lemezkezelőbe se, sehol nincs, az Intézőbe sincs betűjele.
Redmi Note4 a telefonom.
Azt elárulhatná valaki aki nálam okosabb hogy akkor egyáltalán hogyan tud megjelenni...? és hogy működnek betűjel azaz csatolási pont nélkül a fájlkezelőben a műveletek?
Mindjárt felteszem ezt a W10 topilba is ott talán valami guru tud erre válaszolni. -
-
Orgi
addikt
Sziasztok!
Másik topicban kaptam egy lehetséges megoldási módot, de hátha itt van tippetek a kábeles megoldásra is.
Szóval rendszeresen mentem a töménytelen fotót (180 GB+, állandóan túrázom és fotózom közben) a telefonomról, most ráadásul újba költözöm majd át és van arra lehetőség, hogy az eredeti készítési dátummal tudjam átvinni, másolni a fotóimat? Így rendeződik a galériában és ha van rá vmi mód, szeretném megőrizni az eredeti dátumokat. Sajnos csak Windows Intéző (vagy hogy hívják most) alatt érem el a teló tárhelyét, a TC ha látná az lenne az ideális. Köszönöm előre is a tippeket
-
dssport
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni:
Adott egy Nokia G60 5G telefon. Fejlesztői beállításokban megnéztem/kipróbáltam, hogy milyen képernyőkivágások vannak, hát kár volt... Ugyanis most nem lehet eltüntetni, visszaállítani, így csak rossz és elfogadhatatlan opciók közül választhatok, az alapértelmezésre nem áll vissza. Fejlesztői beállításokat kikapcsoltam, volt újraindítás, alkalmazások visszaállítása alapértelmezettre, de minden változatlanul pocsék. Van esetleg erre valakinek ötlete? Gyári visszaállítást kerülném, mert nagyon nincs rá időm, de annyira, hogy előbb vennék új telefont......najó, mondjuk pénzem sincs ilyenre, szóval lehet inkább rá sem nézek ha ez nem oldódik meg, jön a digit detox
Köszönöm előre is!
-
crok
Topikgazda
Van mai Android 15 / EvoX 10.x -re való build:
Certification A15/10.x 12/17/2024 Update: https://github.com/Evolution-X/vendor_certification/commit/93fa12251ab981c6b76c80042b4d58cf416cd470
Official ROM-ra felmegy.. mind egyébként.. a tied Unofficial esetleg? -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Pixel 8 pro és egy mi band 7. Nemrég jöttem át ios-ről, ott az alábbiakat nem tapasztaltam, és nem tudom mitől lehet.
Több alkalmazás (Outlook, Gmail, naptár stb.) ha beesik egy üzenet vagy naptár esemény van, néha - nem minden eseménynél - annyit ír csak az órán, hogy "Bizalmas értesítés, tartalom elrejtve". Nem tudok rájönni, hogy a különböző e-maileknél pl. mi a különbség, hogy az egyiket mutatja, a másikat meg nem.
Tudtok rá megoldást esetleg? -
crok
Topikgazda
-
w.miki
veterán
Régebbi APK programot hogyan tudnánk feltenni egy új Samsung S24 telefonra?
Tarot programot szeretnénk telepíteni, de hiába töltjük le az APK, futtatjuk, nem települ, azt írja, az alkalmazás régebbi android verzióhoz készült.
Hogyan tudnánk módosítani az APK-t, hogy feltelepüljön az újabb androidokra is? -
LaySoft
tag
Megnéztem a termux + wireless adb-re csatlakozás leírásodban lévő videót, lépésenként megcsináltam a látottakat. Az adb pair sikeres, de az adb connect azt mondja, hogy failed to connect. Érdekes, hogy ugyanarra az ip-re és portra egy desktop gépről (ami ugyanazon a hálón lóg, amin a telefon WIFI-je) megy az adb connect, csak termux-ból nem.
-
crok
Topikgazda
válasz
LaySoft #49815 üzenetére
Hát.. a kikapcsolásnál a doze profile beállítás szerintem 100x jobb megoldás.. de..
Ha már mindenképp kikapcsolnád inkább és mindenképp a készüléken..
termux + wireless adb-re csatlakozás és kiadod a parancsok
Shizuku + termux + rish és utána adod ki a parancsokat..
Shizuku + wireless adb + aShellYou vagy ShizuTools-ban a terminál
LADB + wireless adb
..vannak lehetőségek.. -
LaySoft
tag
Végre találtam egy valóban működő megoldást a doze mode teljes kikapcsolására. adb shell-ből ki kell adni ezt a parancsot:
dumpsys deviceidle disable
Van nagy bódottá', de ezt minden reboot után meg kell tenni. Nem nagy dráma, csak kényelmesebb lenne, ha nem kéne mindig kábellel feldugni a telefont egy gépre, ezért az egy sor futtatásért. Ha a telefonon egy terminállal adom ki a parancsot, akkor permission denied. (nincs root)
A kérdésem tehát az, hogy miként lehetne ezt a parancsot magán a telefonon kiadni, vagy bármi más megoldás is érdekel. Azt felejtsük el, hogy az "Alkalmazás akkuhasználata" beállításban kapcsoljam be a "Háttérbeli futtatás engedélyezése" opciót, mert semmit sem ér. -
válasz
tordaitibi #49806 üzenetére
Ha bármiféle backdoor van, máris nem beszélhetünk semmiféle biztonságról. Ez a felhasználók bosszantására és megkárosítására jó maximum. Lásd akár a Pegazust.
Csúnyán félre vannak vezetve az átlagemberek. -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Wireless andorid auto-nál a PCM kodek nyújtja a legjobb hangminőséget, de ha azt részesítem előnyben, akkor mono-ban szól a zene. Passat B8 gyári fejegységen keresztül használom, ali-s wireless adapterrel. Ez mitől lehet és mit tegyek, h jól szóljon a PCM-el a zene v van egyéb alternatíva?
-
Fall-N
veterán
válasz
Bondix #49810 üzenetére
Sajnos eSIM képes órák nem nagyon vannak olcsóbban. Azért mondtam, hogy körül kell nézni, sokszor el lehet csípni őket 60-70ezer Ft körül. Samsung oldalán is van még akció.
Sajnos 20-30 körül sokszor csak a hívást jelzik, beszélni nem lehet rajtuk, vagy ha igen, akkor is kell BT kapcsolat a telefonnal és ilyenkor kvázi egy BT kihangosítóként működik az óra hangszórója. Ez meg nem opció, mióta le kell adni a telefont az iskolában.
Esetleg használtan ki lehet fogni Galaxy Watch 4 LTE-t. Általában 25-35ezer Ft körül mozog az áruk second hand.
-
Bondix
aktív tag
Sziasztok
Nem teljesen ez a topik de részbe igen így remélem tudtok segíteni
Okos óra Samsung telefon mellé
Kisgyereknek lenne szüló megnyugtatasa miatt és ugye sim kártyás
kell mert a telefont nem lehet a suliba vinni tehát a Bluetooth kapcsolat nem játszik.
Milyen márkát ajánlotok ami kompatibilis ár érték arányba
amibe esim mehet és jelzi a hívást és sms és beszélni is lehet rajta
ha vészhelyzet van tehat nem azon fog minden szünetbe beszélni a szülövel, hogy kristály tiszta hang kelljen. Edzés, lépésszámláló
dolgok nem fontosak.
Az óra forma négyszögletes elsö szempont de ha kerek se baj ezt
majd elődönti melyik tetszik neki.Köszönöm előre is a válaszokat és ajánlást
-
tknof1871
őstag
válasz
mobilizmo #49764 üzenetére
Csomó dolgot írtál le, ami egyébként érdekes és lehetne egyenként is válaszolni. Viszont a hozzászólás tulajdonképpen, a tipikus átlagfelhasználóban a biztonsággal kapcsolatban általában felmerülő kérdéseiről szól.
Igen, tipikus átlagfelhasználó vagyok. De a GrapheneOS azért érdekelne. Láttam egy számomra kiemelkedően fontos funkciót egy videóban. A GrapheneOS tárcsázóján megnyomtak egy gombot és rögzítette a hívást. Nekem ez a parám mert elmondanak valamit és már ki is ment a fejemből. Tényleg. Akkor is ha valaki előttem áll és úgy mondja el. Ilyen vagyok, nem tudok mit tenni.A hívásrögzítés tényleg működik? A videón látottak szerint nem automatikusan indul el a felvétel, meg kell nyomni egy gombot. Ez szomorú. Remélem képes lennék valahogy feldolgozni lélekben, hogy kell egy plusz mozdulat.
Ha működik a hívásrögzítés akkor itt Magyarországon, az EU-ban, a GDPR "világában" is?
Automatikusan menti a felvétellel együtt a másik fél telefonszámát, nevét?
Lementhetem PC-re a felvételt? -
válasz
Rhino666 #49805 üzenetére
Ha jó a statisztikád akkor a végeredmény 99 szerencsétlen aki eldta a telefonját és későn kapott észbe hogy a telefon a vevőnél, és meg kéne adni a saját gmail accountját.
Vagy simán nyomott egy fr-t és utána döbbent rá hogy kizárta magát mindenhonnan mert a jelszavait rég elfeljtette.
Vagy.. vagy és itt még sok lehetőség.
A maradék 1 meg ha rutinos telefontolvaj, 3perc 27 másodperc alatt üti ki a telefon összes védelmét.
Magánvéleményem hog
a (sok hülye miatt, köztük én is) most mégsem bevezetett, tologatott ügyfélkapus sok FA azonosítás stb. stb. és még sok más. -
válasz
tordaitibi #49804 üzenetére
Nyugtasson meg a gondolat, hogy 100 emiatt anyázó ember között valószínűleg van 1 telefontolvaj is.
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
svgyula #49802 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ezzel az FRP védelemmel van dolgom. Fél óra meg a youtube megoldotta a problémát.
Egyébként meg vicc, ha ennyit ér ez a biztonsági megoldás. Ezzel a magamfajtát szívatják, ahol szó sincs lopott készülékról, csak valamelyik szemétdomb növekedett volna egy hibátlan készülékkel. Szerencsére vannak segítőkész emberek. -
szaszlaci
addikt
válasz
svgyula #49799 üzenetére
Egy ismerős költözött, lomtalanított, és tőle van, ő vásárolta. Nem használták, nem is emlékezett rá, hogy van egy ilyenje, tehát ha valami telefonhoz regisztrált, lopásgátló cím kellene, akkor azt ő nem fogja tudni. Erről van szó? Mit lehet tenni? Jó lenne, ha nem egy szemétdombra kerülne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest