Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Csak én nem találom a modern androidos telefonokban a hívásszámlálókat?
Szeretném megnézni egy adott hónapban hány percet telefonáltam, de semmi ilyesmit nem találok. Régen volt ilyen 3310-esnél pl. -
sublett
tag
Sziasztok, kezdi megadni magát (megint) a mi 9esem bekapcsoló gombja, ezért random kikapcsol, majd nagyon nehezen kapcsol be újra a készülék.
Kontakt spray eddig segített, de úgy néz ki most már nem....
Hogyan tudom a bekapcsoló gombot kikapcsolni nem rootolt készüléken?
Googleval keresgetve a kisegítő lehetőségekkel között kellene lenni ilyesmit beállításnak, de nem találom... Illetve a macrodrodról láttam egy videót, de abban nem találom a videóban hogy bemutatott antishutdown makrót.Előre is köszi a segítséget!
sublett
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49397 üzenetére
Az google photos unlimited backup meg a play store update excluding tool menjen, a zygisk-detach maradjon. A tobbi szerintem nem zavar be.. ha igy megy akkor kapcsold vissza a google photos-t.. szerintem ez tori el a zygisk-detach-et (de a masik meg felesleges mert regi).
-
Lacus MD
tag
Sziasztok! 1passwordöt használok és azt szeretném megkérdezni, hogy a Chrome autofill sávot hogyan tudom eltüntetni a 1password felett? Minden autofill ki van kapcsolva a Google jelszókezelőben szerintem.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49394 üzenetére
A zygisk-detach mukodik Magisk-el es KSU-val is. Nalam. Is. Nalad meg valamiert nem.. valamivel nalad vagy osszeakad vagy nem tudom.. van meg mas modulod fent?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49392 üzenetére
Igen, letre. De ketlem hogy egyaltalan mukodik ez ma (a regestelen regi sqlite-ol belenyulason alapul), 3 es fel eve nem nyultak hozza de a zygisk-detach-ot folyamatosan frissitik (utoljara 4 honapja) mert a Google epp ugy ket hete kavarta meg a palacsintatesztat amit meg "tulelt".
-
janakbacsi
őstag
kernelsu modulokhoz telepítettem ezt: "play store update excluding tool"
létrehoztam a peulist.txt fájlt az alábbi tartalommal:hová kellene bemásolnom hogy működjön is? github-on ezt írják, de nekem nincs ilyen a telefonomon. létre kellene hoznom?
-
akos3
addikt
válasz
Viktor0610 #49389 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, tökéletesen sikerült
-
-
ktomcat
senior tag
Én a samsung switch-el futnék neki elsőre (céltelefon gyári költöző appja)
-
Prien
addikt
Sziasztok! Hogy tudom eltűntetni/legyalulni a TUR szoftver verzió maradványát a telefonról? Gyanítom,hogy emiatt nem megy a Google Pay, emiatt sínylődök egy ideje...teljes gyaluláskor is törökre áll vissza
Próbáltam szűz szoftvert, CSC cserét, semmi nem vált be eddig...
(A telefon itthon nem forgalmazott Samsung A73.) -
akos3
addikt
Sziasztok!
Új telefon vasarlasa eseten mi most a legjobb átköltöztetési mód?
nokia 7.1—> galaxy s23
Smart transfer copy my data program?köszi
-
hYpErKe
tag
Köszönöm a tippeket és a segítséget végül pixel 7 topikban egy kolléga tippje bizonyult befutónak.
Sajnos akksi leválasztás után elment az idő és a dátum, és nem működött ez miatt a net. Végül manuális beállítás után helyreállt a rend. Most már működik minden rendesen. Sok telefonnal találkoztam már javítás során, de egyik sem produkált még ilyet csak ez a Samsung A51. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #49378 üzenetére
Mas a package ID. Azert akar ujat feltenni.. de.. ez a mod.. biztos hogy a forras ugyanaz? Szerintem valami sumakolas van.. foleg ha a pkg id is mas lett.. csak ovatosan.
Ha akarod es szansz ra idot akkor a pkg id-t epp at lehetne irni de akkor meg az alairas miatt nem tudna frissulni.
-
zeon.hu
nagyúr
Frissítenék egy alkalmazást, ami nem a playről van (Waze - Chuppito mod, a playes verzió bővített változata).
Viszont az új verziót a SAI új alkalmazásként telepítené, ami az előzmények elvesztésével jár.
Van rá mód, hogy frissítésként telepítsem?
-
crok
Topikgazda
válasz
detroitrw #49375 üzenetére
Timeout-ol úgyis mind de egyébként itt lehet törölni amit mutattam meg a Play Store-ban a Library -> Devices (play.google.com/library/devices) alatt lehet még a készüléket látni (ott ha 180 napig nem volt kapcsolata a Play-el akkor eltűnik és itt törölni nem lehet csak a láthatóság elől kivenni a pipát).
De egyébként a Find my device alatt is látszik ez az összes? Mert azt nehezen tudom elképzelni hogy ezek után ott megjelenjenek.. -
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
detroitrw #49371 üzenetére
Nézd meg itt:
https://myaccount.google.com/device-activity
Szóval myaccount -> Security -> Your devices -> Manage all devices -> és az ide visz és látnod kelllene az összes belépett session-t és itt látod ezeket a készülékeket, pontosabban azt hogy be vannak léptetve. Törölhetőek is ha nem akarsz rá értesítést kapni. -
Sziasztok!
Egy régi account-ba van egy csomó készülék ...
Az android egy olyan eszközre küldte ki állandóan az azonosítást ami már nagyon rég nem aktív (azóta a kétlépcsős kikapcsolásával ez meg lett oldva)A kérdésem az lenne, hogy mégis, hol lehet ezeket a régi eszközöket (teló, tv, ...) törölni a fiókból?
A készülékeket megtaláltam PC-n (böngészőn) a google fiók/saját eszközök -be szerepelnek az eszközök, de itt nem találok törlési lehetőségetElőre is köszönöm a helpet
-
crok
Topikgazda
válasz
hYpErKe #49369 üzenetére
"Minden másik eszköz tökéletesen működik ugyanazon a hálózaton." -- én ezt értem, de.. az egyik legalapabb hibakeresési metódus hogy tudod-e mozgatni a problémát: ha tudod akkor azzal lesz a baj amit mozgattál. Ha nem tudod akkor a probléma ott volt ahonan elhoztad a készüléked. Ha valaki vicceskedik veled és a routeren van a MAC-edre beállítva valami korlátozás akkor nem releváns hogy mindenki másnak megy.. Meg hogy a pl. Settings - Connections - Data usage - Data saver be van-e kapcsolva?
-
crok
Topikgazda
válasz
hYpErKe #49366 üzenetére
Elirt privat DNS? Ha csatlakozott es tererot is mutatott a cserelgetesnek nem volt ertelme, az a resze ment.
Meg amit probalj meg ki:
- Masik AP? Masik Internet eleresen keresztul se megy, akar masnal vagy plazaban, ilyesmi helyen?
- Settings - General management - Reset - Reset Wifi and Bluetooth settings
- Settings - Connections - Wifi - jobb fent harom pont menu - Intelligent wifi - minden szart kapcsolj ki -
-
hYpErKe
tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy adott egy telefon felcsatlakozik wifi-re és azt jelzi nincs internet a wifin, full jelerősség, static ip-vel sem megy, hálózat visszaállítás is volt.
Cseréltem már szalag kábelt, usb töltő aljzatot, telefon középső keretet is, antenna kábel jó, gyári visszaállítás nem játszhat egyelőre, mert fontos cuccok vannak a telefonon. Samsung masina kérlek segítsetek, hátha nektek van tippetek mi fenét tudok még csinálni rajta. -
T. Peet
tag
válasz
Viktor0610 #49288 üzenetére
Köszönöm szépen, ez megoldotta a gondot!
Még egy érdekesség van ugyanezen a telefonon, hátha erre is tudja valaki a választ.
Nem minden számról érkezik meg rá az sms pl. amit a bank küld az soha. Ennek biztos valamilyen beállítás gondja van, mert a szomszéd kártyáját áttettük a régi telefonomba és úgy már rendben megjönnek ezek a üzenetek is, de az övébe visszatéve nem.
Letiltva egy szám sincs. A telefon egyébként egy A53. Erre valami javaslat?
Köszönöm! -
crok
Topikgazda
válasz
ROBOTER #49362 üzenetére
A feliratról egy bármilyen készülékkel lehetett volna Deepl-el csinálni fotót és egyből egy fordítást hogy mi az de ez már így késő bánat.. Ilyenkor már semmit.. annak sanyi.
Egyébként szerintem beragadó vol ésvagy power gomb volt és power gomb nyomkodás a kínai feliraton és ezzel a hard reset okézása (bár kér megerősítő számot..) - ugyanis szerintem talán recovery-ben lehetett a készülék. -
ROBOTER
addikt
Üdv!
Az egyik munkatársam fordult hozzám a következő jelenséggel (Realme 9 Pro+, nem ismerem, nem láttam személyesen a készüléket):
Elvileg valami idegen szöveg (kínai) jelent meg a telefonon, a készülék nem reagált, majd kikapcs gomb, újraindítás. A készülék visszaállt alaphelyzetbe, törölve minden adatot, fotót.
Láttatok már hasonlót HW, SW hibából, esetleg kártékony kódból adódóan? Vagy esetleg nem ennyi a teljes történet? Ilyenkor a fotók véglegesen törlődnek?Köszönöm!
-
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, de szerintem esélytelen a dolog.
Samsung gyári hangrögzítőben el nem mentett hangfelvétel visszaállítható valahogy még? (S21U)Köszönöm segítségeteket!
-
-
[w]
őstag
válasz
Viktor0610 #49355 üzenetére
nincs kikapcsolva (pedig anno ki akartam, csak megfenyegetett, hogy akkor világvége stb), de végül rájöttem mi okozza!
természetesen MIUI-baromság: ha "a kamerasziget elrejtése állapotsor elmozdítása nélkül" mód van bekapcsolva, akkor a Bitwarden-ben és a Gmailben sem működik a felső vezérlősáv...
(meg még ki tudja miben, amit eddig nem vettem észre)
köszönöm az észrevételeiteket!
-
-
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49342 üzenetére
mounts-ban, logcat-ben, adb_tree-ben..
-
insight
aktív tag
Egyszerre használok iOS-t és Androidot, és van ami bosszantó az Androidnál. 2 kérdésem lenne:
1. Tud valaki olyan appot javasolni amivel lehet rendesen központozással szöveget diktálni? Ha a gboardban azt mondom "kérdőjel" akkor ez a szerencsétlen a ? szimbólum helyett odaírja, hogy kérdőjel.
2. A Google Maps bevezette a Wazehoz hasonlóan az eseményriportálást (traffi, veszély, baleset, stb). Míg a mobilon ez szépen működik is, Android Autoban nem mutatja az ikont. Carplayen igen, pedig az AA a Google sajátja.... Van ennek valami trükkje, vagy egyszerűen nem elérhető és kész?
S24 Ultrám van, legfrissebb szoftverrel.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49341 üzenetére
Ebből semmi nem derül ki mert ez egy csatolt file és ismeretlen hogy mikori..
A filenevek ugyanazok a release verziók közt, nincs benne a file nevében hogy mikori..
A KSU GitHub release-ek közt most ez a legújabb (júliusi):
AnyKernel3-android12-5.10.209_2024-05.zip
Egyébként igen, abban a tar-ban kellene nézelődni. -
janakbacsi
őstag
ezek közül kellene valamelyiket megnézni?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49339 üzenetére
KSU Log. Max. Ez így (ha minden kotta szerint lenne) jó kellen legyen, rendesen mennie kellene. De az a modul ott meg se moccan neked.
-
janakbacsi
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49337 üzenetére
Ez Xiaomi.EU valami kernelsu-val patch-elt custom kernellel kitudjamikorról vagy a KernelSU release-ekből van a kernel hozzá? Milyen egyéb moduljaid vannak még fent? Nem akad vele össze valami?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49334 üzenetére
KSU logban látszik egyáltalán hogy fut bármi a detach modulból? Mert ha Logcat szerint sincs semmi akkor az el se indult.. KernelSU-d milyen verzió? Kernelben mikori KSU van integrálva, alkamazás mikori (az gondolom friss mert az szól ha van frissebb)? Nem lehet hogy a ROM-odban levő kernel (és így abban a KSU) vagy custom kernel esetén maga a kernel "nem túl friss"? Mert az így teljesen működik nálam, most megnéztem KSU-val is.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49332 üzenetére
Az ott 0 byte akkor nincs a logcat-ben semmi -> az a modul nem dolgozik. Van újabb modul verzió: zygisk-detach v1.18.0 szedd le, frissítsd, restart, próbáld meg megint a logot megnézni, etc. Egyébként van WebUI-a modulnak, ha megnézed az uninstall mellett van egy Open gomb, azzal tudod konfigurálni (bekattintgatni a detach-elendő alkalmazásokat). De csinálhatod terminálból is meg a külön alkalmazással is.
-
janakbacsi
őstag
"a detach modul sem volt frissítve". ki által? nálam nem írja ki, hogy van frissebb verzió.
a belső tárhelyen csak egy 0 bájtos txt fájl van. igen, ksu-t használok.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #49330 üzenetére
Mert rosszul mikodik. Azert. Meg mert a Google is cseszekedik. Es a detach modul se volt frissitve. Egyik se.
Max. nézd meg hogy lefutott-e egyáltalán a modulban a script:su -c logcat -d -s "zygisk-detach" > /sdcard/zygiskdetachlog.txt
És akkor a belső tárban ott lesz a txt.
Próbáld ki a zygisk-detash-app-el csinálni és nem a terminál script-el.. vagy másik modullal. Ja igen, én a j-ch féle zygisk-detach-t használom, az (nekem) megy.
Amúgy ha már modul jobb helye lenne a Magisk-ban - KSU-t használsz lehet (nem írod..) és lehet azért nem megy. Magisk Canary-val nálam megy, a KSU-s készüléket most nem tudom befogni tesztre de majd megnézem azt is. -
janakbacsi
őstag
ha azt írja termux, hogy "already detached", akkor miért van még mindig ott a frissítendő alkalmazások között a play store-ban?
-
válasz
Szabó András #49322 üzenetére
Alapból az az elfogadott, hogy ha csupán megbízható forrásból (Play áruházból) telepítünk és odafigyelve az engedélyekre és letöltési számokra (pl. nem töltünk le 100 letöltéssel rendelkező zseblámpa alkalmazást, ami sms küldéshez kér engedélyt) nem eshet bajunk, NEM kell vírusirtót telepítenünk.
-
Szabó András
tag
Miért állítja le rendszeresen a telefonom az Avast Mobil Securityt?
Aztán jön az értesítés, hogy tegyek lépéseket a biztonságom érdekében.
Előre is köszönöm szépen a segítséget. -
crok
Topikgazda
válasz
tordaitibi #49320 üzenetére
így van, zero-knowledge encryption a technológia neve, példa képpen a Proton, a Mega.nz vagy az Internxt is így van összerakva (mindet használom is). Összeesküvéselméletekre van topik. A mesékben nem hiszek.
-
válasz
svgyula #49319 üzenetére
Vitába szállnék, igaz magam se vagyok 100% biztos de pl. a Megasync állíja hogy ha elveszett a belépési azonosítód és nincs meg a recovery key sem, akkor ő se tudja helyreállítani az adataidat ill. nem tud téged beléptetni.
Nagy valószínűséggel a Onedrive tárhely esetleg talán valahogy megnézhető szolgáltatói szinten de az azon belüli, user által létrehozható titkosított tárhely nem.
Hogy ez igaz vagy sem, én hajlok arra hogy elhiszem. -
svgyula
addikt
Amikor ezt pár éve leírtam, mindenki lehülyézett!
Egy egyszerű mindenki számára megérthető példával lehetne
ezt elmondani. "Ha valaki(szolgáltató) bérbe ad egy raktárat(szerver, felhő)miből gondolja bárki, hogy neki ahhoz a raktárhoz nincs kulcsa?
A sok 1bit-es luzer aki jön az ilyen-olyan titkosítással nem érti meg, hogy az csak egy placebó egy másik felhasználó elleni védelem! A szolgáltató rendszergazdája bármikor hozzáférhet az összes adathoz. A saját adatok egy külső pendrive, HDD, SSD, vannak biztonságban a szekrényben! Amit valahova feltöltött az már közös. Ez az adat kikerül-e valahogy az attól függ, kell-e valakinek és nem a védelemtől! Nagyjából erről szól az összes internetes közösségi oldal, de ide tartoznak az email fiókok is. Az USA volt az elején a legnagyobb ebben, most meg amikor már nem képesek kezelni kezdik a tiltásokat. Ez az eső után köpönyeg. -
WhiteWalker
nagyúr
" 2007-ig a felhasználók összes Facebook- és Instagram-bejegyzés szövegét és képét felhasználta."
Tegye fel a kezét aki ezen meglepődött.
Vajon honnan lenne adatbázisa az AI-nak...
Szerintem ez egy szép előre eltervezett tudatos építése az AI-nak , amit jó előre kitaláltak , csak "most" lett meg a technikai háttér is. -
tknof1871
őstag
Telekomnál van multisim, az mindkét telefonon kicsörög egyszerre,
Miltisimnek utána járok.de a G4 már ezer éves, inkább vegyél egy használt jó állapotú telefont!
De ez még tud hívást rögzíteni és ez nekem mindennél fontosabb. Ez nekem olyan funkció ami nélkülözhetetlen. Térden vagyok lőve azokkal a telefonokkal amik nem tudnak hívást rögzíteni.Az új telefonok PC-re telepített programokkal megbuherálásához kevés vagyok. Elhiszem sokan álmukból is megcsinálják a régióváltást Odin programmal meg a …tool-al, de én kevés vagyok ehhez. Ha valaki mögöttem állna és mondaná mit csináljak akkor se mernék belevágni.
+ akárki akármit mond valami funkciót elveszt az ember a telefon meghekkelésével. Most már emlékszem. Egy ember az Egyesült Királyságból olyan Samsung-ot akart ami hívást rögzít. Odinnal vagy a másik programmal azt hiszem megoldotta a hívásrögzítést de akkor a vércukormérés funkciót tiltotta le a telefon amire szüksége volt mert cukorbeteg. De lehet téglát csinált a telefonból? (Milliószor futottam neki a témának és már aludnom kellene mert korán kelek. Azt hiszem különböző eseteket keverek. Mindegy, egyiknek se lett jó vége.)
Vettem volna új telefont, bontatlant amiben hekkelés nélkül működik a gyári hívásrögzítő, Samsung-ot, de se itcafe-n se a google-al keresve nem találtam egy megbízható webshopot vagy linket, ebay sellert.
(Ez a GDPR elcseszte a hívásrögzítést ami sokaknak pont olyan, mint egy tolószékesnek az akadálymentesítés. Mondjuk ott vannak a demensek. Annak több kategóriája van. Az első 3(?) kategóriások jól funkcionálnak, képesek önellátásra, csak pl. ilyen mankók kellenek nekik. Vagy a diszgráfiások, akiknek próbáljon meg bárki valamit lediktálni. Áh, felesleges sorolni. Inkább megyek aludni.)
-
manokaki
addikt
Jó reggelt !
Esetleg valaki tudja, hogy mi ez a " Rendelkező üzenet / com.hihonor.omacp " a telefon alkalmazásai között ?? -
[w]
őstag
ha Gmailben új levelet akarok írni, akkor a + gombra nyomás után "A(z) Gmail alkalmazásnak legalább egy olyan Google Play-szolgáltatásra van szüksége, amely jelenleg hozzáférhető. További segítségért vegye fel a kapcsolatot a fejlesztővel." üzenet olvasható, leokézva eltűnik, jöhet a szerkesztés
az égvilágon minden google alkalmazás jól működik. mi okozza és hogyan tudom megszüntetni?
Mi9Lite, A10 (Miui12)
-
crok
Topikgazda
válasz
ktomcat #49308 üzenetére
Nincs. Hasznalj rendes billentyuzetet vagy ebben egy masik kiosztast (: A 0 az egy alapbillentyu, nem helyettesitheto. Automatizaloval trukkozhetsz de atombombaval hangyara. Azt azert nezd meg nincs-e valamelyik gomb ala rejtve (hosszan nyomva) vagy nincs-e lehetoseg numerikus billentyuzetre valtani (szegyen ha nem).
-
ktomcat
senior tag
Üdv!
A nullára van esetleg valami billentyűkombináció androidban (mint az Í=altgr+j) amivel elő lehet hozni? A xiaomi pad 6 gyári (eredetileg angol nyelvű) billentyűzete miatt kérdezem, mert magyar nyelvre állítás után nem lehet előhozni
-
-
Lacus MD
tag
Sziasztok! Vettem egy Xperia 1 VI-ot és korábban Nordpass-t használtam a jelszavaimhoz, de az autofillt most Nordpass-szal és 1passworddel sem tudom aktiválni.
A beállításokban be van kapcsolva, de mindkét app azt írja, hogy aktiváljam. Tudtok esetleg valami tippet adni?
Ha nem sikerül, használok én Chrome-ot is, de ott meg van valami tippetek AdBlock tekintetében?
-
crok
Topikgazda
válasz
detroitrw #49302 üzenetére
Amúgy miért nem MIUI / HyperOS topik?
De szólok egyébként hogy maga a menü se érhető el minden Xiaomi-n, sőt, igencsak szűken érhető el és még a változók se fixek, nemhogy a jelentésük.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Valami baja van a tápomnak
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest