Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
#90146340 #49595 üzenetére
Biztonsági okból nem. Azok nagyjából mondvacsinált nem valós indokok.
Ha bankolsz és fizetsz is a telefonnal, akkor meg kimondottan meggondolandó.
Közép távon is egyértelműen látható, hogy egyre jobban megnehezíti a Google az ilyen felhasználók életét.
Most még működik, de vannak fennakadások és foglalkozni kell vele. -
törölt tag
Android 10 van a telefonomon, ami miatt felvetődik bennem a biztonság kédése. Biztonsági okból érdemes lenne egy friss Lineageos-t tennem rá?
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Bátorkodom ide írni, talán nem telefonmárka-, szolgáltató specifikus hiba. Másodlagos sim kártyaként mobilinternet kártyám van (vodafone, korlátlan net). Samsung a52s 5G és samsung a25 5G esetén is gyakran előfordult, hogy nem tudott másik eszköz csatlakozni a mobil hotspot-omhoz. Sáv 2.4GHz, védelem WPA2-personal, csatorna fixre állítva, kikapcsolás - nincs időkorlát. A hiba, hogy hiába van bekapcsolva a mobil hotspot, nem látják más eszközök. Csak úgy tudom megszüntetni a hibát, hogy ki/be kapcsolom a hotspotot. Akkor egy darabig rendben működik minden. A hibát nem tudom hívásokhoz kötni, töltőn-nem töltőn van a telefon. Telefonok naprakész frissítésekkel rendelkeznek. Ez android hiba lehet? Merre érdemes elindulni?
Köszönöm! -
Fall-N
veterán
válasz
Magnat #49585 üzenetére
Nekem sosem fordult elő, pedig 3 Android TV-s eszközöm van. A TV egy 2016-os Philips TV, ezen már elavult az Android 5.0. Van hozzá csatlakoztatva egy Mi Box S és egy Google Chromecast for Google TV. Utóbbi HDMi-CEC -en ketesutül van ls az sem kapcsolja be a TV-t sosem.
-
Magnat
veterán
Köszi a válaszokat,
egy madzagon van, a többi wifin, biztosan nem távirányító, mert van, h olyankor kapcsol be pl a nappaliban amikor nincs is ott senki csak hallom a kattanást, de ahol vagyok, ott sem nyomtam meg semmit. (Saját távirányítóját is úgy rakom már le egy ideje, h ha magától ad jelet, akkor se kapcsoljon be a tv)
HDMI CEC szintén kikapcsolva.
Következő az lesz, h eléteszek egy okos switchet és service porton elkapom a forgalmat ami a tv felé megy, csak mivel néha napokig nem csinálja, jobb lenne vmi konkrét tipp, h még mi okozhatja -
-
Magnat
veterán
Üdv,
nemtom hova illik leginkább, de beírom ide :-)
Van esetleg tapasztalata valakinek azzal, h mitől tud egy androidos tv magától bekapcsolni? Van egy Sony tv-m, már 5 éves, és egy ideje elkezdte ezt csinálni, először valami fizikai hibára gyanakodtam, de vettem a hálóba egy TCL-t és az 1-2 nappal azután h meglett, szintén elkezdte ezt csinálni. Illetve van 2 db Xiaomi tv-m is amiket monitornak használok, azok napközben jobbára be vannak kapcsolva, de már azokkal is előfordult, h visszaváltanak a home screenre és ilyenkor egy darabig nyomkodni kell őket mire vissza tudom tenni hdmi-re vagy egyszerűen ki-bekapcsolom és utána jó lesz. Tableten meg telefonon fent van a Home app és abból elvileg látszik is minden eszköz, nem tudom, h azok hülyéskednek v vmi más csinálja-e ... sajnos volt már olyan is, h napokig semmi, aztán meg egy nap alatt többször is előjött a hiba, szóval elég nehéz próbálgatni, h mit kapcsoljak ki v állítsak át, mert nem derül ki egyből, h az okozza-e ... a BT-t a Sonyn már kikapcsoltam, az nem segített. Jah, van egy Chromecast Ultra is a hálózaton. -
-
cross56
senior tag
válasz
cross56 #49546 üzenetére
Sajnos nem kaptam senkitől választ, de szerencsére találtam egy videót ami alapján meg tudtam csinálni. Csak úgy hasít a telefon vele
Viszont sok mindenre már nem alkalmas, az oldalakat többnyire már nem jól tölti be, mindent frissíteni akarna, de nem tudok belépni a google fiókomba.
-
crok
Topikgazda
válasz
thomasvold #49579 üzenetére
Az nem is fog akkor, keress egy olyan verziót ami armeabi-8 architektúrára van csinálva mert az S24 már nem tud 32 bitet. Utána már csak a targetsdk bypass-t kell megugrani (linkeltem).
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
thomasvold #49573 üzenetére
A Skype Lite utolso verzioja 6 eves.. biztos megy az meg amugy? Plusz ha rossz architekturat valasztottal (32 bit) akkor az egy uj keszuleken mar telepithetetlen lesz (nincs mar 32 bites tamogatas). A targetsdk megkerulese itt lesz ha kell, vagy Shizuku es Install with options alkalmazas..
-
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja hogyan lehet kikerülni az alábbi "hibaüzenetet" ? :
"a nem alkalmazásként telepített alkalmazás nem kompatibilis az ön telefonjával"
Skype Lite-ot akarom visszatelepíteni, mert az aktuális Skype egy kalap sz.r. Van úgy, hogy fél! percet is várni kell ,hogy tudjak valakinek írni, annyira mocskosul lassú.
Tudom, az android 14-től blokkolja a régi alkalmazások külső telepítését, ezt szeretném valahogy kikerülni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tordaitibi #49571 üzenetére
Rosszul lett, bekerült a kórházba, aztán nem jött ki. 1-2 nap alatt
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tordaitibi #49568 üzenetére
Ne mondd, hogy nem tudtál róla...
-
kidnou
őstag
válasz
tordaitibi #49568 üzenetére
Tavaly nyáron elhunyt
-
Bocs az off,
nem tudtok valamit Somatom kollégáról? Aktív volt itt a csoporba, máshol is, mindennaposak voltak a hozzászólásai.
és több mint 1 éve be se lépett PH-ra. -
svgyula
addikt
+1!
Nekem a kocsiban vannak fent ezek és csak ofline használom. Az okot pár hete leírtam.
A Sygic-el csak megjegyzésképp írnám elvitt olyan magánútra a tesztek során ahova nem lehetne behajtaniPedig minden ki volt véve a navigációhoz használatos útformákból. Ebből csak a "prémium" verzió jó (ahogy) az ingyenes pár nap után nem navigál hangosan és a térkép frissítéssel is gongjai vannak.
-
crok
Topikgazda
Offtopik.. és van rá topik.. annak meg van összefoglalója
de nekem a Sygic a folyamatosan rendelkezésre álló út közbeni POI jelzéssel az alap (bár volt akinek nem nagyon működött jól és ritkásan szokott furcsákat művelni..) de ott van a Here WeGo, a Maps.me, az OsmAnd, a Magic Earth, az Organic Maps meg Mapy.cz, bármelyik kiváló és megbízhatóbb.. Nálam a Sygic && Here WeGo && Magic Earth && Organic Maps mindig fent van és a térképeket is frissítem max. pár havonta. Lehet sok tárhely de nekem vastagon megéri.. voltam már szorult helyzetben külföldön, nem vicces.. pl. nálam SIM-en is van mentve jópár telefonszám, ha úgy alakulna hogy mondjuk csak egy nagyon buta telefont tudok használni bármilyen okból, vagy csak kölcsön okostelefont amin nem akarok saját fiókba lépni (mindkettő eset megvolt külhonban).
-
válasz
odipapa #49561 üzenetére
Szerintem akárhogy is szivároghattak ki a bankkártya adatok, ezek jó eséllyel nincsenek tárolva a készüléken, ráadásul a sz@rt már nem leher visszalapátolni a lóba, az a bankkártya kuka, mindenképp újat kell igényelni. Nem látom különösebb hasznát a telefon ledarálásának, bár egy Hypatia-t azért lefuttatnék rajta, csak a paranoia kedvéért...
-
odipapa
senior tag
Sziasztok,
Ismerősöm bankkártya adatait ellopták. Az otp fedte fel, nem is engedtek végrehajtani egy gyanús tranzakciót. A "legdurvább" kártyás használat Shein mobil appos vásárlás volt, amire gyanakszom, hogy a kártya adatok kiszivároghattak. (Ez csak feltételezés)
Másnak volt ilyen esetleg? Érdemes lepucolni a mobilt teljesen? (Honor magic 5 lite) -
+1 Hiába az offline térkép a guglin, xart sem ér, max. a már elmentett útvonalat navigálja le. Nálam a céges voda csinálta ezt már 2x, hogy EU-ban nem volt net. Pedig a céges gagyifont pont csak navigálni szoktam vinni. Kérdeztem az IT-t utána, hogy lekapcsolták a mi csomagunkban a kinti mobilnetet? Azt mondták, nem! Szerencsére mindkétszer volt nálam saján telefon is, de akkor is bosszantott.
Pl. egy maps.me nem árt ha kéznél van vész esetére.
-
crok
Topikgazda
Csak nem fog tudni tervezni jol vagy ugy egyaltalan, pont most voltam kulfoldon, volt szerencsem elveszteni roaming-ban a mobilnetet teljesen (innen is udvozlom a T-t..) es megint beigazolodott hogy a jol megszokott normalis offline terkep alkalmazas es a felkeszultsegem bizony aranyar er. A GMaps meg offline mentett terkeppel meg kotyomfittyel se er fabatkat se.
-
FearFmRadio
tag
Sziasztok
Vettem egy
Vivo fold x3 pro telefont
Android 14 / oriain os 4 van rajta.
Vajon van rá lehetőség hogy hasonló funkciót érjek el mint a Samsung fold esetén?
Samsung: Amikor ki nyitom a telefont akkor Samsung esetén belül eltérő módon lehet módosítani a felületet... És ha be csukom akkor szintén mást mutat a külső kijelzőn.
Nah ezt szeretném valahogy el érni vivo telefonom esetén is. Erre létezik valami féle megoldás? Vagy ha frissíteni fogom (mert még nem elérhető az android 15 pedig egy cikkben írták hogy már tölthető...) akkor lesz ilyen lehetőségem? Köszönöm szépen a segítséget. -
wéercé
junior tag
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni!
Nem biztos hogy jó topikba írok, de androidhoz szeretnék friss navigációt keresni, de a navigáció androidra keresésre csak régi találatokat hozott a kereső.
Szóval röviden annyi lenne a gondom, hogy úgy hozta az élet, hogy a munkahelyemen jövő héten kiküldetésre kell mennem.
Nem lesz sok alkalom, évi 2-3 csak, emiatt navigációs készülékre nem igazán szeretnék költeni.
Viszont van androidos okostelefonom, de mobilinternet elérhetőségem nincs, mert a sajátom a telefon, nem céges.
Van valami lehetőség, hogy az androidos telefonomra valami navigációs alkalmazást találjak, ami működik offline és kisegít ezen a néhány alkalom során?
Köszönöm! -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Múlthéten megtaláltam a régi Galaxy S4 telefonomat, amelyen gyári android 5.0.1 van.
Valahogy visszatudnám rá varázsolni a 4.4.2, vagy 4.4.4 rendszert? -
válasz
mindenes24 #49542 üzenetére
Ennél szerintem egy akármilyen 20k-s webcam minden szempontból jobban megfelelne a célnak, jobb kép, jobb mikrofon, ténylegesen működik stb.
-
crok
Topikgazda
válasz
mindenes24 #49542 üzenetére
Na így már mindjárt kicsit több infót lehet adni. A de nincs jó hírem.. a Camo kilőve mert Android 7 volt a minimum már a kezdetektől.. a DroidCam-nek még a Classic-ja is minimum Android 6.. még a régi változatok is Android 5-re íródtak minimum. De ezeket amúgy is csak APKMirror-ról vagy hasonlóról tudnád letölteni mert a 4.4-et már a Play Services / Play Store régen be se engedi. Esetleg RemoteCam vagy az IP Webcam amihez itt egy kis segítség és max valahogy felveszed a stream-et, esetleg a Recording webcam.. vagy valami hasonló de 4.4-re szinte semmi esélyt nem adnék neki.. A zajra meg szerintem van második mikrofon is csak el van koszolódva így rosszul kompenzál. Én elengedném a kezét.
-
F.E.K..
senior tag
válasz
mindenes24 #49533 üzenetére
DroidCam vagy Camo esetleg? (webkameraként használható vele az androidos telefon)
-
mindenes24
junior tag
Android 4.4 valami samsung, talan meg az elozo evezredbol?
Az otlet onnan jott, hogy PC-re sok videofelvevo program van, usb kabelen latni a kutyut, akkor talan a kamerat es mikrofont is el lehet erni.
Akkor meg lehet neki mondani, hogy azt hasznalja felvetelhez, es a videot rogton merevlemezre irja.
Masik alkalmazasa a kozeli felvetelek keszitese lehetne, pl. kis targyakrol tiz centis tavolsagbol, fotok es video is.
Jelenleg diktafonkent mukodik, a beszedhangot jol veszi, de sajnos a hatterzaj gyakran erosebb, a mikrofon karakterisztikaja furcsa lehet, szobaban beszednel az utcai forgalom zajat erosebben veszi, ki tudja, miert?
-
svgyula
addikt
válasz
mindenes24 #49537 üzenetére
Egyszerű a válasz! SEHOGY! Nincs kamera szoftver a PC-hez, nincs interfész ami összekacsolja a két eszközt.
-
crok
Topikgazda
válasz
Előbb azért jó lenne jól feltenni a kérdést mert gyorsan ráfutsz te is az XY problémára. Szóval jó lenne tudni pl. hogy mi a pontos célod amit el akarnál érni ezzel a készülékel meg mégis milyen készülék és milyen Android főverzió, stb.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Ha nincs rá értelmes válasz, akkor bárhol megkérdezheted ismételten. De felesleges.
-
mindenes24
junior tag
válasz
mindenes24 #49533 üzenetére
Ha nem itt, akkor melyik forumban kaphatok erre valaszt?
-
válasz
Rhino666 #49527 üzenetére
Én ezt úgy kerültem ki, hogy időnként ellenőrzöm, fut-e rendben az app.
Eddig csak biztonság kedvéért tettem, de akkor ezzel mellékesen azt is elértem, hogy nem vonja meg a rendszer az app jogait.Írhatod, hogy felesleges, de pár hetente egy elindítás szerintem egyszerűbb, mint újra megadni a jogokat.
-
-
mindenes24
junior tag
Nagyon regi Androidos mobilt hogyan lehetne hasznalni PC-n keresztul videofelvetelre?
Nem lehet ra telepiteni semmilyen app-ot, mivel mar regen nem tamogatott. :-(
-
-
-
Pár hónap után a régen használt appoktól a rendszer megvon minden engedélyt!
Igen, én is rohadtul hasznosnak tartom hogy rendszeresen vissza kell adnom az engedélyt az automatikus backup alkalmazásoknak és a filesync-nek, csak mert soha nem nyitom meg őket...
Még ha opcionális volna, akkor azt mondom egye fene, valakinek biztos hasznos (minek volna olyan alkalmazás telepítve amit nem használok?), de így hogy kikapcsolhatatlan, így számomra plusz egy bosszantás.
-
vacs
veterán
válasz
zoyoxy #49521 üzenetére
Telefon Beállítások, Rendszer, Javítási mód.
Gyártó függő, de nekem android 14 óta a rendszer része.Rhino666
Pár hónap után a régen használt appoktól a rendszer megvon minden engedélyt!
pl képek, email, névjegyek stb.
Szerintem ez is egy hasznos dolog!
Persze semmi sem hibátlan, de nem jó dolog csak a múltban élni. -
válasz
tordaitibi #49523 üzenetére
Akinek ez a igénye az meg ne nyekeregjen ha matatni kell állandóan, ezzel jár a szabadság.
Az a baj, hogy ez nem igény kellene hogy legyen, hanem alanyi jog. -
válasz
tordaitibi #49523 üzenetére
Ha ennyire nem szereted, ne használd.
Elárulnád hogy mit kellene használnom helyette?
Szívem szerint a Windows Mobile 6.5-öt használnám a mai napig, csak sajnos elkaszálták a herélt Windows Phone nevű zsákutcáért, amit végül kukáztak.
Jelenleg az Android a leghasználhatóbb rendszer a mobil piacon, de sajnos a fejlesztés helyett a korlátozásán és farmolásán van a hangsúly, ami nagyon rossz irány, ebben gondolom egyet tudunk érteni. És ha rövid távon nem is, de hosszú távon biztos negatívan fog hatni az átlagos felhasználókra is.
Példaképp ott vannak az Apple anti-consumer lépései amiket az idióta konkurencia is átvett, pl. nincs cserélhető akkumulátor, nincs jack dugó, nincs töltő a dobozban, nincs fizikai QWERTY billentyűzet stb. Tényleg jó ez az átlagfelhasználónak? Vagy csak arra jó, hogy minél több hasznot (és e-hulladékot) termeljenek a gyártók?
Szerintem baromi rossz irányba haladunk, és ez 10 évvel ezelőtt még csak hardveres szempontból volt igaz, ma már szoftveres szempontból is az...
-
válasz
Rhino666 #49522 üzenetére
Ha ennyire nem szereted, ne használd.
Azért nem csak 1 fork létezik ami használható.
Csak az a baj, ha custom romolsz, az BL. nyitás is, elveszik egy vagon funkció. Ha ezeket életre akarod hívni az örökös harc lesz Magisk és egyéb modulokkal, kiegészítőkkel.
Ha kell az 1 tapicskolásos appinstall+auto update, felraksz egy gapps csomagot, megint egy pofon a Google függetlenségnek. És így tovább.
Vagy igen vannak alternatív appstore-k. Megbízhatóak...? 101%-ban? Nem biztos.
Nem egyszerűbb az átlagfelhasználó élete ennél? Dehogynem.
Amúgy ez bármire igaz. Windowson is létezik gyeplőlazítás, egészen jól kordába lehet tartani. csak ott is funkcióvesztéssl és regedit hekkeléssel, egyébbel és folyamatos felügyelettel jár.
Akinek ez a igénye az meg ne nyekeregjen ha matatni kell állandóan, ezzel jár a szabadság. -
Ne törd a fejed feleslegesen, nem fogsz találni a felhasználók számára hasznos új funkciókat, mert évek óta nincs. Már a látszatát sem próbálják kelteni.
Pontosan az adatvédelem szempontjából kellene függetlenné tenni a biztonsági frissítéseket a főverzió frissítésektől, ha tényleg az volna a cél, hogy biztonságban legyenek a felhasználók adatai. Ebből is látszik, hogy a kuglinak és a gyártóknak nem az az elsődleges céljuk, hogy biztonságban legyenek a felhasználók, hanem hogy minél több kéretlen sz@rt (többek között telemetriát, ami pont az személyes adatok kiszivárogtatása) és a mesterséges elavulást lehessen lenyomni a torkunkon. Gyakorlatilag évek óta trójaiként viselkednek az erőszakkal telepített főverzió frissítések.
Az egyetlen használható formája a rendszernek jelenleg a GrapheneOS, ami sajnos csak Pixeleken fut, amik elég problémások hardveres téren (ez is tervezett elavulás volna vagy csak paranoiás vagyok?)...
-
vacs
veterán
válasz
Rhino666 #49519 üzenetére
Javítási mód / szerviz mód is hasznos dolog!
"Amennyiben be van kapcsolva a Javítási Mód, a szerelést végző szakemberek nem férhetnek hozzá a felhasználó személyes adataihoz, de diagnosztikai céllal ellenőrizhetik annak alapvető funkcióit."
Biztosan van még, de ilyenkor nem jut az ember eszébe!
Pluszban napjainkban az adataink védelme kiemelten fontos, hiszen rengeteg csaló akarja megszerezni a bank kártyánk és bank számlánk adatait!
Egy friss rendszeren talán kevesebb a sebezhetőség! -
-
válasz
Rhino666 #49515 üzenetére
+ a szokásos, hogy fogja szerintem a HW-t is, hogy vegyenek alá jobbnál jobb telefonokat.
Az XZ1 Compactom még megvan, azon 9-es fut, minden faxa volt, kivéve, hogy az még HD kijelzős, ami azért korlátoz, mert pár programban alig látsz valamit, mert a xirxar elfoglalja a kijelző felét. 2017-es modell talán, ha nem kezd el xarakodni a GPS-e, akkor lehet le sem cserélem. -
válasz
tordaitibi #49514 üzenetére
Android 11 óta semmivel sem lett jobb a rendszer, csak jobban korlátoz és lehallgat, ez egy átlagfelhasználónak mitől jobb?
-
válasz
Rhino666 #49513 üzenetére
Dehogy rosszabb.
Mondom ezt én aki droid7 használok
Átlagfelhasználónak, plázacicának, a rendszert csak használónak nem lesz rosszabb, sőt.
Viszont aki picit tágítana horizonton, spec. appokat használ nem playstoret, netán még haragszik a reklámokra, szeretne lazítani a nagy testvér gyeplőjén, egyéb óhajok, azok igen úgy érzik rosszabb lesz mindig.
Pedig nem. -
-
Van egy wifis OBD adapter. Hozzá apk alkalmazás autós diaghoz. (ha fontos, majd leírom, hogy mi az, de nem play-es cucc) Dorid14-re a Moto Edge 30 nem engedi feltelepíteni. "Az alkalmazást nem lehet telepíteni erre az eszközre"
Az Edge 30-on a 13 alatt fent volt, de ott meg a wifis csatolót dobálta le állandóan, tehát használhatatlan volt. Milyen beállítással lehet esetleg engedni a telepítését?Egy gagyi Samu A13-n ugyanez a cucc a 13-as és a 14-es droiddal is működik.
Aztán még 13 alatt volt olyan, hogy egyszercsak a DJI alkalmazás nem indult el, de semmit sem írt, sőt újratelepítés után sem ment ugyanúgy. Másik újabb verzió telepítésekor legalább rákérdezett, hogy engedem-e telepíteni, aztán engedtem, az működik: [link]
Kezd elegem lenni a gugli meg a többi haszonleső xar cégből, akik már jó ideje nem akarnak a felhasználóknak jót, csak a pénzüket... Régen minden jobb vót!
-
mizoli
addikt
válasz
tordaitibi #49510 üzenetére
Köszi a linket.
Félreérthetően fogalmaztam, mikor azt írtam, hogy nem működik.
Az app települ, működik, csak a True/VeraCrypt konténert nem tudja rendesen kezelni.
És valóban, elég borzasztó az egész 😁
Azt várnám, mint gépen, hogy a nyitott konténert egy sima fájlkezelővel tudjam kezelni.
Ezt vártam az új, EDS NG verziótól is, de ennek kipróbálása már fizetős, ami nem kifejezetten szimpatikus eljárás. Az elődöknél szerzett rossz tapasztalatom miatt nem vettem meg, bár lehet, hogy rábeszélem magam. 🤣De ez tényleg az Android alkalmazások topikba való, be is fejezem.
-
válasz
mizoli #49509 üzenetére
Nekem egy droid7-es verzió van, iszonyat fapad, nem is értem hogyan lehet ilyen idiótán megírni egy szoftvert, illetve a kezelőfelületét. De legalább reklámmentes, a régi szép idők...
Nagy valószínűséggel nem fog nálad már működni, vagy azonnal lefrissíti a playstore de hátha. [link]Csak nem annyira nagyon off, ha mégis, szólnak
-
mizoli
addikt
válasz
tordaitibi #49504 üzenetére
Köszi.
Ismerem őket, de nekem egyik sem működött. Ha jól emlékszem az EDS annak idején fizetős volt, nyilván meg is vettem. Elég rég volt, hogy próbáltam.
A fejlesztő új, EDS NG alkalmazását is ki akartam próbálni, de sajnos minden érdemi funkció külön fizetős, amivel nem lenne gondom, ha előtte lenne lehetőség kipróbálni.Bocs az offért.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #49507 üzenetére
Nem használom a YT musicot, de rádió alkalmazásban (Replaio) van olyan, hogy Fejhallgató/Bluetooth - Automatikus lejátszás csatlakoztatott eszközöknél, és itt lehet bejelölni, melyik eszköznél csinálja.
Szóval valami ilyesmit kéne keresni.
-
válasz
Viktor0610 #49506 üzenetére
Ha ezt a Youtube Musicban mondod, az be van nyomva, de nem a kocsival akarom elindítani, nincs is hogy, megnyomom a Play gombot vagy hogy? Hanem hogy magától induljon el. Átvált rádióról bluetoothra, de nem történik semmi.
Átúszás: Megnyomom a play gombot és másodpercek mire történik valami, akkor is szép fokozatosan emelve a hangerőt. 2 szám közti váltás kormányról 10 másodperc. Idegesítő. Legyen olyan mint a magnókazettán a gombok, azonnal indul azonnal max hangerőn.
-
válasz
T0mBd1gg3R #49505 üzenetére
A zenelejátszáshoz talán ez kell.
Jobb felső ikon - Beállítások - Lejátszás - Külső eszközök elindíthatják a lejátszást.
Szerintem átúsztatást nem tud a YouTube Music. -
Youtube Musicban vagy a telefon beállításaiban kéne valahogy megtalálnom, hogy mikor felcsatlakozik a kocsira a Bluetooth folytassa a zenelejátszást?
A másik amivel tuti nem tudok mit kezdeni, a nyomorult átúsztatás a számok közt.
-
válasz
mizoli #49503 üzenetére
Eds, EdsLite. A Lite fennt van Playstoreba is.
Itt a honlap,
[link]
Droidon elég ritkán kell, mivel 7 éves lejárt/nem támogatott custom romos rootolt telefonon nem nyitogatunk meg ilyesmit
Bankolni, egyéb "finomabb" műveleteket én 99%-ban Linux alatt szoktam. Ha épp nincs, 1% Win. -
mizoli
addikt
válasz
tordaitibi #49502 üzenetére
A Veracrypt konténert mivel kezeled Android alatt?
-
válasz
vilmose33 #49492 üzenetére
Én úgy csinálom hogy egy Veracrypt konténerbe vannak a fontos jelszavaim ami fennt van a Megasync felhőbe.
Így összesen 2 darab erős jelszót vegy jelmondatot kell megjegyeznem.
Mivel a Mega is titkosított, azaz ő maga se tudja az adataimat visszadni ha elfelejtem a jelszót, +az aes256 Vera, úgyérzem mindent megtettem és bárhonnan ahol van internetes kapcsolat, meg tudom nézni a jelszavaimat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest