Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
hackeeeee #2125 üzenetére
itt egy válasz addamka-tól a milestone topicból ugyanarra a postra:
Az enyém is ezt csinálja, szerintem wifi driver gond lehet. Mondjuk nekem nem adatmennyiség után jön elő, hanem ha huzamosabb ideig alvó módban van a telefon (kijelző off). Tenni ellene még nem sikerült, bár van, amikor napokig nem csinálja. Nálam CM6 és CM7 alatt is előjött, ha lesz ingerenciám felveszem nadlabaknak a hibát, csak akkor logot kell vadászni.
lehet, hogy akkor konkrét telefon bug
-
whatnot
őstag
válasz
hackeeeee #2032 üzenetére
Google megvolt, bár ha WP7 lesz a választás, akkor már nem lesz google
Tesztekből és hozzászólásokból az jött le, hogy úgyis csak használat közben fogok rájönni, melyik is a jobb nekem, addig csak találgatni tudok. Felhasználói hozzászólásokból egyenlő arányban van minden: imádom az androidot/ios-t/wp7-et; áttértem egyikről a másikra, mert az előzőt utáltam és juj de sokkal jobb lett (ez minden variációban). -
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #1899 üzenetére
mutatom öcsémen a progit, mondom 30 dolláros app. érted nem használ ilyet egyáltalán- küldd át lécci kell nekemis. én- aha megmég mit nem hogy utána másnap minden 8 éves haverod azal szaladgáljon
de amúgy kajak kis pötsöknek jó világvan. galaxy mini van mindnek..amúgy jó ez a droid nagyon, kelett már egy ilyen app. sok doc-ot kapok a sulitól amit jó megnézni bármikor
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1810 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem léteznek ilyenek, csak azt mondtam, hogy általában pucolnak. Pl. GTA3ról tudom, meg a Reckless Racingről, hogy törölnek az SDről. Szerintem nagyjából az lehet, hogy ami az android/data mappába tölt az sd-n azt törli automatán csomagnév alapján a rendszer uninstallkor, ami máshova tölt (pl. gameloft játékok) azt meg nem.
-
psg5
veterán
válasz
hackeeeee #1804 üzenetére
Köszi. (#1805) Zsolt_72-nak is...
Gio és egy poker program lett telepítve aztán most, hogy etávolításra került, picit gyorsnak tünt a törlés a telepítés idejéhez képest.
Sd kártyán nem találtam az alkalmazáshoz hasonló nevű mappát sem.Jah sejtettem, hogy fiam viszi túlzásba a használatot, de sebaj erre készültünk tulajdonképpen
-
ph user
csendes tag
válasz
hackeeeee #1454 üzenetére
Hali hackeeeee
Asszem megoldottam a problémát. Először az volt a gond, hogy előbb adtam hozzá a fiókom és csak aztán tiltottam le a névjegyek szinkronizálást. De most töröltem a fiókot (ami sajnos csak úgy ment, h vissza kellett állítani a gyári beállításokat), majd letiltottam a szinkronizálást és utána adtam hozzá a fiókot.
Így sms írásnál a kontakt kiválasztásánál tényleg csak azokat listázza ki akik a telefonkönyvemben vannak -
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1714 üzenetére
Én terveztem, de lehet hogy PlayerPRO lesz belőle. Ez tud hangerővel léptetést, ha aktiválom a lock screenjét. Igaz ilyenkor mellette a gyárit kell használni, hogy ne kelljen 3x unlockolni, de nekem megéri. Meg van benne shake funkció, a poweramphoz azért pluszban kell fizetni és ha jól láttam, akkor az csak bekapcsolt képernyővel megy, ami értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest