Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Én is pont ezzel vagyok gondban: már nem telefon, de még nem tablet. Akkor ezmiez? Teleblet? Tabfon?

Most véletlenül van egy 7"-os Tabom, de eddig főleg csak olvastam rajta, amiatt pedig nem fogom megtartani.
nggabi
Nem tudom elképzelni, hogy normális fazonú gatyában hogy lehet tárolni a Note-ot.

-
aggleány
addikt
Az jobban tetszene, ha mondjuk 3,7"-os méretben kiadnák a Note-ot, a többi speckó maradhat.

Engem nem igazán zavar a méret, akár kicsi, akár nagy, csak túl nagy ne legyen, a Note meg sajnos már túl nagy. Bár... így voltam az elején az S II-vel is, most meg már egészen jól tudom kezelni. Mielőtt még valaki belekötne, a telefonok méretéről van szó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hackeeeee
Szerintem az két teljesen külön kategória. Most van egy S II-m, és cégesnek kaptam egy Galaxy Minit. Teljesen más méret és tudás a kettő, a saját szintjén mégis mindkettő nagyon jó, használható ketyere.

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hodostamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

miután lezárom a kijelzőt

4x...