Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hodostamas
üzenetére
tévedtem. illetve csak nem voltam naprakész. már itt sem kapcsolják be...papíron persze...merthogy gyakorlatban be volt kapcsolva a 2 honapja vásárolt telefonon anyámnál...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
hodostamas
üzenetére
vodánál be van eleve kapcsolva...és ugye kbyte után kell fizetni pofátlanul magas áron...
beállításokban le kell tiltani a mobilnetet és nincs gond...vagy átírni az APNt...
-
sto1911
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Bar igy lenne a valosagban is
Ahogy fentebb is irta a kollega, lehet, hogy vasarlaskor inaktiv, de ket het mulva meg visszakapcsoljak. -
nggabi
félisten
válasz
hodostamas
üzenetére
ha veszel telot, ill sok esetben visszakapcsolják maguktól a startnetet... ez van, érdemes erre figyelni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas
üzenetére
Nah most nézem, nincs olyan, hogy debug.bat... :\
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas
üzenetére
Nah, akkor ezt majd megnézem sztem, ha nem jutunk semmire vele.
Köszi.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas
üzenetére
Öhm, na ezt nem tudom.. Azt tudom, hogy az FB az csak böngészőről megy, a skype asszemtán fc-zik, mert reinstall-t javasol.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas
üzenetére
Adjisten.
Öhm, Nekem a haveri körömben van pár G3, dehát, valahogy nem voltam képes megbarátkozni vele sehogy..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy fentebb is irta a kollega, lehet, hogy vasarlaskor inaktiv, de ket het mulva meg visszakapcsoljak.