Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
válasz
FET-MEN #1032 üzenetére
Persze. A nagy kijelző miatt akkora a nexus , mint egy pingpong ütő.
A pléd újabban többet van szervízben , mint nálam .
A gyári sw izgat a legkevésbé . Műszakilag szerintem nem rossz az lg és hozzá jó ár párosul.@hackeeeee: A 3d kétmagos , a black egy sima 1 magos . A black estében a kijelző csábító és az ára . A 3d esetében a két mag és a 3d megjelenítés .
-
joestone
addikt
A napokban volt a kezemben egy Nokia E7 . Számomra katasztrófa volt a Nexus S után . Időnként elgondolkozik a menükben lépkedve , bonyolult a levelezés beállítása is. Iphone 4 hez is volt szerencsém körökkel gördülékenyebb mint a Nokia , de legjobban az android jött be.
Amikor én jártam iskolába még a kvarcóra is nagy szám volt . Már a harmadik autómat nyúztam amikor sláger volt a börönd méretü mobiltelefon. Aztán elkezdtek megjelenni a 2110 Nokia méretű 450 MHz -es telefonok . Első mobilom egy Ericsson GH 198 volt ami a mai napig az eredeti dobozában lakik működőképesen.
Aki garantáltan szoftverhiba mentes telefonra vágyik annak a CB76 MM típusú telefont tudom ajánlani. Ez garantáltan nem indul újra , nincsenek lefagyások. -
joestone
addikt
Arra akartam kilyukadni , hogy lehet romhiba is az oka annak , hogy nem működik ez a funkció.
Lehet , hogy motorola specifikus , mert az összes telefonomon működik ez a funkció a gyári appokat használva.
Pulse mini : 2.1 gyári t-s rom
Blade : Gingerblade 2.3.5 AOSP
Nexus S : gyári 2.3.6
A gt540 esetében meg a 2.3.2 AOSP romot használtam .
Szóval szerintem biztos , hogy a gyári google zenelejátszó tudja ezt a funkciót. -
-
joestone
addikt
Ilyennel akkor találkoztam amikor a blade-re a Nexus fülesét dugtam . Egyrészt baromi rossz hangja lett , illetve nem működött a füles gombjával a zene ki és bekapcsolása. Viszont a Pulse mini fülesét szereti a blade azzal működik rendesen. A nexuson csak a saját fülesét használom azzal nem volt bajom.
-
joestone
addikt
Ez szerintem egyénenként változik. A gt540 -en , a bladen és a nexuson is csak a gyári lejátszókat használtam/használom. A pulse mini lejátszóját viszont a T egy kicsit megmókolta azt nem szeretem. A blade-n a cm fmrádióját használom a pulse mini ben egy egyszerű fmrádió app van amit nem is tudom ,hogy indítottam-e el valaha a Nexuson meg nincs ilyen probléma az fmrádió hiánya miatt.
-
joestone
addikt
Nem tudom nekem nem volt bajom a wifivel sosem. A két emelettel feljebb lévő wifire (cisco) is csont nélkül csatlakozik .Mondjuk a gyári 2.3.6 romot használom rootolás és minden modifikáció nélkül . Az tény viszont , hogy a Blade -n főzöttt rommal jobb a wifi sebessége mint a Nexus on a speedtest szerint. Némi módosítással biztos vagyok benne , hogy ki lehet hozni jobb eredményeket is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Horgász topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb D5 RAM + GARANCIA
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Alaplap javítás Telefon Tablet Laptop Konzol
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest