- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedcop14
csendes tag
válasz
osztszoroz #5601 üzenetére
szia...még az jutott a fejembe, hogy ezen az SP Flash programon kívül nincsen másik amivel esetleg meg lehet próbálni?
-
Speedcop14
csendes tag
válasz
osztszoroz #5599 üzenetére
köszönöm szépen...tréningezek vele
-
Speedcop14
csendes tag
válasz
osztszoroz #5596 üzenetére
Szia..a pontos típus Umidigi G..találtam 2 romot is hozzá, mindkettővel próbáltam a SP Flash-el, a Vol + gombbal megy a recovery menube, de ahogy írtam is ha rámegyek a "recovery"-re csak a kis zold droid jelenik meg "no command" felirattal és villog...a Vol- gombkombinációra csak bejön a logo és semmi
-
Speedcop14
csendes tag
Sziasztok...segítséget kérnék ..egy kínai telefonnal (Umidigi) van gond..sima bekapcsolásnál csak a logo jelenik meg azután nem megy tovább..a Vol UP és bekapcsoló kombinációval megjelenik a kis men? de a recovery -re csak azzal reagál, hogy bejön a "hanyattfekv?" kis robot és "no command" üzenettel csak villog..a Vol Down és bekapcs kombinációra sajna nem jön be a men? amikor ki lehet választani a wipe-os formatot. Ilyenkor csak a logo jelenik meg és nem megy semerre
..az SP Tools nem engedi formázni így nem tudom a gyári romot (vagy mást) feltenni...sajnos kifogytam az ötletekb?l...nagyon köszönöm a segítséget el?re is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest