-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudtommal semmi sincs csak magatol!
Ha beirsz egy kerdest a google-ba, akkor nem egy elore szandekosan neked legyartott oldal jon elo. Hanem olyan talalatok, akelyek igy jottek letre, valaki kerdezett, alaki valaszolt. A google keresoje pedig odavezerli. Mint ebben a topicban is, egy mar megbeszelt kerdesre ha egy harmadik szemely rakerdez, az egy linket kap. A mar egyszer felett kerdes megoldasahoz.
En is valaszoltam mar nem egyszer ezen a topicon olyan kerdesre, amelyre korabban a valaszt az internet mas szegmensen leltem meg. De valaszoltam, nem elkuldtem vadaszni.Keeperv; Mindegy jelen esetben, hogy ironia, vagy gunyolodas, itt ez minosites. En olvastam a szabalyzatot mikor regisztraltam es emlekszem, hogy volt ezzel kapcsolatban szo a mit-nem-szabad resznel. Lefogadom, nagyon kevesen vagyunk, akik a regisztraltak kozul olvastak. Ez kerem minosites! Es ameddig en nem teszem, elvarhatom, hogy velem szemben se tegyek!
Egy korabban feltett kerdesemre azonban azota sem jott valasz, miszerint;
Ha csak system.img-t flashelek, akkor az a data allomanyba beleszol? Ugy ertem, telepitett alkalmazasok, stb. Egyedul ezt nem flasheltem meg kulon, azert kerdem.Ui; Ugyan az a tartalom nem baj, ha megvan 10x az interneten. Mert vagy 75 fele nyelvet beszel az internetezok kozossege! [alnyelvekrol es beszedformakrol nem is beszelve] De en megkeresem az interneten!
Mert ugye;
Másvalaki google asszisztensének lenni pedig nem egy hálás feladat
Ezen kijelentes, es ez;
A szakmai topik (mélyvíz) pedig egy erős alap tudást feltételez. Ezért nem megyünk karúszóval az óceánba, hanem előbb a pancsolóban megtanulunk úszni.
Szerintem nem igazan illenek ossze!Cappa72; Neked pedig koszonom vegtelen segitokeszsegedet, megertesedet es turelmedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged