Hirdetés
- Apple MacBook
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Igen, köszönöm, de reméltem nem kell itt is elmesélnem mindent előlről egy kéréds miatt
. A kérdés nem az volt hogy ha átkapcsolok SW módba megy-e a lejátszás, hanem hogy hol találhatóak a hw dekóderek, vagy a droid hogy kezeli, stbstb, fentebb írtam.
Mielőtt tovább vinnénk ezt a szálat: én nem akarom használni ezt a lejátszót, nem érdekel a sw lejátszás, engem maga a probléme megoldása érdekel, mint megoldandó feladat, mint kihívás.Ha lehet szeretném megcsinálni, rájönni a hiba okára és foglakozni vele. Tanulni is akarok belőle és érdekel is.
Tehát nem kikerülni akarom a problémát, mert ez jelenleg hibás működés, nem kell így működnie.
Maga lejátszó nem érdekel, nem akarom használni, stb stb, tehát ne menjünk el ebbe az irányba, köszi hogy segíteni próbáltál.
Ha valaki tud arra választ ( ha van válasz rá ) amit kérdeztem, akkor nAgyon érdeklődve várom
Az is segítség ha tudom merre keresgéljek ez ügyben a rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPad topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Bestbuy játékok
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest