- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
masek
csendes tag
sziasztok,
THL W200, elrontottam, mint valami kezdő
átpartícionálásba fogtam, 3.0 Gb-ot választva, majd boot recoverybe. (meteos-mtk6589-rom-edit-8gb-en-sdcard-repartiton.zip)
elfelejtettem, de csak a gyári recovery volt rajta. (system recovery 3e)
ráadásul a gombok használatát is elfelejtettem (1 éve nem nyúltam ilyesmibe), ezért a "wipe cache"-re mentem a "wipe data/factory reset" helyett.most már nem hajlandó "wipe data/factory reset"-et csinálni: "Mount /data error" a felirat.
nem tudom felrakni sd-ről a Cappa recovery-t sem, "Installation aborted"
sima újraindításnál "Encryption unsucsessful", csak "reset phone" gomb, majd a recovery kiírja, hogy "Erasing", majd "Error", és ennyi, megint a recoveryben vagyok.SP Flash Toolt feltettem, de a scatter fájl betöltésénél elakadtam... ha most félig már át van particionálva, akkor már máshol van a partítciók eleje-vége, mint a gyári érték, nem?
mitévő legyek?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest