- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Keeperv85 #450 üzenetére
Szia!
Azért tettem vissza a zip-ben levő másik recovery-t mert a frissítés letöltése után csak a recovery-ig jutott
de a frissítést már nem csinálta meg! Az első gondolatom az volt, hogy megkeresem a letöltött frissítést és manuálisan elindítom. Aztán a keresés nem hozott eredményt egyszerűen nem találtamvégignéztem a gyökérkönyvtártól kezdve minden alkönyvtárat de nem találtam vagy egyszerűen olyan néven/formátumban mentette el amit én
nem tudtam értelmezni. Az érdekessége az, hogy miután lecseréltem a recovery-t
én naív azt gondoltam megkeresem a frissítések között és csak elindítomHát nem egészen így működik!
Újból netre fecsúszok majd frissítések keresése(előtte felajánlotta! most nem!) majd újból letöltötte és újraindította, majd telepítette magát.
A "laza" válaszára visszatérve (amit nem nekem címzett) kell a CWM(nálam) A "gyári" recovery-ből minden ki van hagyva a factory reset, és a wipe funkció sem működik benne! Szépen végigmegy a "csík" majd minden OK és a teló újraindításakor marad minden a régiben. Ezt lehet olyan bolondbiztos módszer az "ámátőröknek" akik csak azt hiszik, hogy megcsinált mindent és ez nekik elég is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest