Hirdetés
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula
üzenetére
Ha egy telefont ráteszek a gépre fastboot mode-ba és beírom, hogy fastboot devices, eddig az összes eszközre kiírta ugyan ezt:
ABCDEF12345
De, mint írtam, az a baj, hogy nem tudom ezt fastboot mode-ba tenni, így kinyitni sem tudom a lehetséges bootloadert. Nem tudom, mit hogyan kellene nyomkodnom, mert ugye csak egy gombja van, hangerőszabályzó nincs fizikális rajta.
Egyébként nekem sosem kellett beírnom számot bootloader kinyitásához MTK eszköznél.
Akkor most az maradt a kérdés, hogy hogyan tegyem fastboot mode-ba?(Illetve kinyitás közben nálam az összes esetben a telefonon is engedélyeznem kellett, de ahhoz is a hangerő gombokat kéri
ez egyre jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- PlayStation 3
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ez egyre jobb)