-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
svgyula #3270 üzenetére
Ha egy telefont ráteszek a gépre fastboot mode-ba és beírom, hogy fastboot devices, eddig az összes eszközre kiírta ugyan ezt:
ABCDEF12345
De, mint írtam, az a baj, hogy nem tudom ezt fastboot mode-ba tenni, így kinyitni sem tudom a lehetséges bootloadert. Nem tudom, mit hogyan kellene nyomkodnom, mert ugye csak egy gombja van, hangerőszabályzó nincs fizikális rajta.
Egyébként nekem sosem kellett beírnom számot bootloader kinyitásához MTK eszköznél.
Akkor most az maradt a kérdés, hogy hogyan tegyem fastboot mode-ba?(Illetve kinyitás közben nálam az összes esetben a telefonon is engedélyeznem kellett, de ahhoz is a hangerő gombokat kéri
ez egyre jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest