-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicip
csendes tag
Még mindig az asszony telefonjának (#2861) bütykölésénél tartok, de nem valami fényesen alakulnak a dolgok, a factory reset nem oldotta meg a gondomat.
Már két éve használja az asszony a No.1 N3- as telefonját, szereti, eddig nem volt baj vele. De az újévben valszeg fogadalmat tett a teló, hogy megkeseríti az asszony életét, következésképp az enyémet is. Hogy honnan a francból, de elkezdte begyűjtögetni a trójaiakat, és a vírusokat. Ezekkel küzdök már két hete változó sikerrel. Egy alkalommal az eset 121 !!! vírust és trójait talált, de nem mindet tudta eltávolítani, pár darab betette magát a rendszerbe, és nem tudja törölni. Kingorootal van rootolva, de a rendszeralkalmazás eltávolítók így sem bírnak velük, a totalcommander sem törli a gyökérkönyvtárból a nem odavaló apk-kat. És ezek a tyúklábas progik folyamatosan telepítik fel a sok szutyok alkalmazásokat. Elsősorban törölni-eltávolítani szeretném ezeket, a romot nem akaródzik piszkálni, láma vagyok a témában.
Visszaolvastam pár hozzászólást, illetve próbáltam keresgélni, de egyértelmű megoldást nem találtam erre a problémára itt a topikban. Volt egy fórumtárs aki hasonló gondokkal küzdött, de a végeredmény nem ismert, nem írta meg tapasztalatait.
Ha valaki tudna megoldást a nyűgömre, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest