Új hozzászólás Aktív témák

• imicip

csendes tag

Még mindig az asszony telefonjának (#2861) bütykölésénél tartok, de nem valami fényesen alakulnak a dolgok, a factory reset nem oldotta meg a gondomat.
    Már két éve használja az asszony a No.1 N3- as telefonját, szereti, eddig nem volt baj vele. De az újévben valszeg fogadalmat tett a teló, hogy megkeseríti az asszony életét, következésképp az enyémet is. Hogy honnan a francból, de elkezdte begyűjtögetni a trójaiakat, és a vírusokat. Ezekkel küzdök már két hete változó sikerrel. Egy alkalommal az eset 121 !!! vírust és trójait talált, de nem mindet tudta eltávolítani, pár darab betette magát a rendszerbe, és nem tudja törölni. Kingorootal van rootolva, de a rendszeralkalmazás eltávolítók így sem bírnak velük, a totalcommander sem törli a gyökérkönyvtárból a nem odavaló apk-kat. És ezek a tyúklábas progik folyamatosan telepítik fel a sok szutyok alkalmazásokat. Elsősorban törölni-eltávolítani szeretném ezeket, a romot nem akaródzik piszkálni, láma vagyok a témában.
    Visszaolvastam pár hozzászólást, illetve próbáltam keresgélni, de egyértelmű megoldást nem találtam erre a problémára itt a topikban. Volt egy fórumtárs aki hasonló gondokkal küzdött, de a végeredmény nem ismert, nem írta meg tapasztalatait.
    Ha valaki tudna megoldást a nyűgömre, megköszönném. :R

Új hozzászólás Aktív témák