Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Sziasztok, segítségetekre lenne szükségem.
Van egy Lenovo Vibe X2 -m. Korábban elmentek az imei-ek rajta. Mivel 1 simmel volt használva, csak a sim1 imei lett visszaállítva, "AT +EGMR...." parancssal. Én most szeretném a 2. simet is használni. A *#06# -el megnézve a sim1 rendben van a sim2 "invalid" feliratú.
Beléptem engineer mód-ba, de nem akarja az "AT +" kódot elfogadni. "at command failed to send" hibaüzenet dob.
Egyébként az ismert tárcsázó kódokra nem reagál (kivéve a *#06#).Az engineer módba is külön progival tudok bejutni.Próbálkoztam a MauiMETA tools-al is, de nem sikerül összekapcsolódni a telefonnal....
Egy ZOPO fórumon azt olvastam, hogy azokban az esetekben, amikor így elmennek a kódok, akkor egy 100% reset segít. (format + telepítés)... SP flash tools-szal ezt megcsinálhatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest