- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
attilav2 #1298 üzenetére
"Jó, akkor vegyünk egy nem One-os 6582-es telót, mondjuk a honor 3c-t. Veszed az ebből a forrásból fordított, elvileg csak android one kompatibilis kernelt, elvégzed a módosításokat a grafikus felületen hogy az menjen a 3c HD felbontásával, kikukázod valamelyik 3c-s 4.4 romból a kijelző drivert és beilleszted a kernelfába."
...az ebből a forrásból fordult, One kernellel kb. a spalsh képernyőig jutsz el, ott pedig szét is esik az egész boot folyamat..
"Megpróbálod bebootolni az így portolt cm-et, szerintem el fog indulni, csak nem fog minden működni, és ha már elindult akkor lehet koncentrálni a nem működő dolgokra. Szóval mi lenne ha az android one kernelkonfigurációjával próbálkoznál, gondolom hogy van, és ezt a tapasztalataid alapján módosítanád? Azért hoztam fel példának a honor 3c-t mert a bootloadere nyitható."
Én még egyetlen zárt bootloaderes MTK telót sem láttam...
Sokkal egyszerűbb, ha megpróbálod a gyári romod bebootolni egy ilyen kernellel. ...és nem fog menni, mert egyetlen board fájl sincs előkészítve a telóhoz... Úgyjra kell konfigurálni a kernelt, amiben több ezer beállítás van + újra kell írni a board fájlokat + az összes nem standard drivert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest