- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jqwertyz
csendes tag
Sziasztok!
Letezik a 20ezres arkategoriaban olyan telefon, amibe mindket sim slot nano?
Koszi[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
-
-
Jqwertyz
csendes tag
Sziasztok!
Zuk Z1 utodjat keresem, nekem mindenben megfelelt. Tudnatok segiteni? Koszonom!
(Magyarorszagon beszerezheto legyen, Kinabol nem szeretnek rendelni)[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
-
Jqwertyz
csendes tag
-
Jqwertyz
csendes tag
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #134126 üzenetére
Jol latom, hogy mintha megtorpant volna a telefonok fejlesztese? Vagy csak nem latok a szinfalak moge? A masfel eves z1em 3/64 gigas volt, most ugyanabban az arkategoriaban 4/64 gigasak vannak kicsit takarekosabb procikkal. Vagy mostmar csak az szamit fejlesztesnek, hogy meg tobb kamerat belepakolnak a "telefonokba"?
Arvizturotukorfurogep
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #134194 üzenetére
A ket telefon (note4, mi a1) kozott en csak a kameraban es az usb-ben latok kulonbseget. Meg az arban. Ha nekem nem kell a csillivilli kamera es a sima usb (nem ctype) is megfelel, akkor gondolom ha csak ezt nezem a note 4 a jobb valasztas? (Persze pont az nincs raktaron :/ )
Melyiknek megbizhatobb a gps-e? (Leirasban a zuknak es a homtomnak is ugyanazok a gps parameterei megis eg es fold a ketto)
Mindketton miui van? Mert csak az egyiknel irjak. Barmelyiknek van koze stock androidhoz? Melyiken foglal kisebb helyet a rendszer? Vagy van ertelmesebben elosztva a hasznalhato hely? Nekem a zuk 54 gigaja eleg hatareset volt, viszont mindket sim slot kartyanak kell, nem tudok sdt hasznalni.
Az oprendszerben latok meg kulonbseget. Erdemes ezt a kulonbseget figyelembe venni? Vagy ugyis jon ra frissites (amivel megszivatnak, mint a zuknal )?
Koszi!
Szerk: vaksi vagyok, az akuban is van kulonbseg. Melyik birja tovabb? Mert csak az egyiknel irtak ertheto parametereket
Jut meg eszembe: fenyereje melyiknek erosebb?[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #134200 üzenetére
Tapasztalatom szerint te tobbet tudsz mint a kimovil
Miaz, hogy a redminek is van/lesz ilyesmi? Anno azert esett le a listamrol mert zart bootloadere van. Plusz meg azert, mert nincs idom buheralni a telot es persze meg ott volt a z1. Nehany app felcsiklandozasat leszamitva nekem azonnal hasznalhato kell legyen a kicsike. Vagy eustocknal kerhetem, hogy ezzel vagy azzal kuldjek (ha van)?Arvizturotukorfurogep
-
Jqwertyz
csendes tag
válasz aytukabozs #134201 üzenetére
Az mi a1-hez van lineage vagy a note4-hez? Az olyasmi mint a cynaogen?
Igen, ebben a meretkategoriaban az mar nagyon sok tud lenni, bar a zuknal meg igy is kisebb egy lehelletnyivel[ Szerkesztve ]
Arvizturotukorfurogep
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották